Mania&Dolly&MuSan Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :lol: Buziaki za Fotki Aniu. Mała już całkiem spora :crazyeye:. Podesłałam Wam słonko :lol:, u nas nad morzem słonka pod dostatkiem, wiec mogłam się podzielić:loveu: Ale jak będzie za gorąco to nie marudźcie:mad: Quote
Błyskotka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Basiu słonko dotarło :multi::multi::multi:. Quote
Basia&Safi Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 teraz dopiero doczytałam ze bylas w bytomiu :( kurcze my tez ... Quote
jamnicze Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Gratulacje za Bytom :) A ja podtrzymuję moje zdanie o finałach. Wszystko zależy od preferencji sędziego, bo jak porównać np bernardyna i cziłkę?:razz:. Tam i tak wszystkie psy są już z tytułami, przecież to najlepsze okazy z rasy :p Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Błyskotko, znalazłam taką fotkę. z Bytomia.... ImageShack - Image Hosting :: img2377c.jpg czy to Twoj Wasima ? A. Quote
Błyskotka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Tak Wasima ;). Nawet wiem kto fotę robił :cool3:. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Błyskotka']Tak Wasima ;). Nawet wiem kto fotę robił :cool3:. myślę, że Pencia, od niej "podebrałam";) A. Quote
Błyskotka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Miło mi poinformować że od godziny 15:00 jest u mnie Aluś :multi::multi::multi:. Aluś w domu Dżeki jest bardzo podobny do mamy:wygląd,kolor, zachowanie, sapanie a nawet chowowe chrumkanie :lol:. W pewnym momencie myślałam nawet że to Fjona idzie po schodach :lol:. Na razie ze względów bezpieczeństwa mały jest izolowany od reszty. Jutro porobię jakieś foty. Będzie u mnie aż do poniedziałku. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Błyskotka napisał(a):Miło mi poinformować że od godziny 15:00 jest u mnie Aluś :multi::multi::multi:. Aluś w domu Dżeki jest bardzo podobny do mamy:wygląd,kolor, zachowanie, sapanie a nawet chowowe chrumkanie :lol:. W pewnym momencie myślałam nawet że to Fjona idzie po schodach :lol:. Na razie ze względów bezpieczeństwa mały jest izolowany od reszty. Jutro porobię jakieś foty. Będzie u mnie aż do poniedziałku. Obserwuj Malucha i rób fotki! A my tutaj czekamy. pzdr. Quote
taxelina Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Błyskotka napisał(a):Jutro porobię jakieś foty. No to czekamy ;) Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Błyskotka']Miło mi poinformować że od godziny 15:00 jest u mnie Aluś :multi::multi::multi:. Aluś w domu Dżeki jest bardzo podobny do mamy:wygląd,kolor, zachowanie, sapanie a nawet chowowe chrumkanie :lol:. W pewnym momencie myślałam nawet że to Fjona idzie po schodach :lol:. Na razie ze względów bezpieczeństwa mały jest izolowany od reszty. Jutro porobię jakieś foty. Będzie u mnie aż do poniedziałku. będą fotki, fajnie A. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Z magazynu nadmorskiego podsyłam słonko ;) U nas jak na razie pod dostatkiem :evil_lol:. Czekamy na fotki :roll:. My kochamy fotki:loveu: jak Wam zazdroszczę tego słonka.....:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Z magazynu nadmorskiego podsyłam słonko ;) U nas jak na razie pod dostatkiem :evil_lol:. Czekamy na fotki :roll:. My kochamy fotki:loveu: Quote
Błyskotka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Witam :lol:. U mnie ładne słonko :). Noc minęła nam spokojnie aczkolwiek późno w nocy dostałam smsa ze smutną informacją :(. Zmarł chowek który najprawdopodobniej gdyby nie Sułtan byłby w moich rękach :(. LORD YAO MING Mei Lan jest za Tęczowym Mostem. Miał 2,5 roku :(. A teraz dobre informacje ;). Gdy pojechał do nowego domu wyglądał tak: Obecnie Aluś w domu Dżeki wygląda tak: Quote
jamnicze Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Podrosło się Alusiowi :lol: http://img188.imageshack.us/img188/2703/dscn5177.jpg Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ...ale kawał chowka:crazyeye: ImageShack - Image Hosting :: dscn5177.jpg i twarz jaka poważna;) ImageShack - Image Hosting :: dscn5166.jpg ...przykro jest jak odchodzą przyjaciele, a szczególnie, gdy w tak młodym wieku:-( A. Quote
Błyskotka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 "Góra" patrzy :lol:: Na tle zieleni: Mam jeszcze foty z szaleństwa maluchów czyli Wasi kontra Aluś :lol:. Ale to troszkę później ;). Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hm, zapowiada się całkiem... poważny chowek! http://img37.imageshack.us/img37/5453/dscn5181.jpg Jak Aluś powitał rodzinny domek? Pamiętał trochę? Czy dzisiaj będę te obiecane fotki Wasi i Alusia w trakcie zabawy? pzdr. Quote
M&S Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hej, ładnie mu w tej zieleni:lol: ImageShack - Image Hosting :: dscn5181.jpg A. Quote
Recommended Posts