M&S Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Fotki jak miło:p a ten bonusik jakby znudzony lekko http://img24.imageshack.us/img24/3727/img2350a.jpg A. Quote
Błyskotka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Wczoraj dowiedziałam się że w weekend zmarł tata Fjony - TYO Rudy 2000 :-(. Miał 10 lat. [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Asiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Błyskotka napisał(a):Wczoraj dowiedziałam się że w weekend zmarł tata Fjony - TYO Rudy 2000 :-(. Miał 10 lat. ... zawsze żal i smutek , jak odchodzą psy, które znamy ... ["] Pzdr. Quote
M&S Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Błyskotka napisał(a):Wczoraj dowiedziałam się że w weekend zmarł tata Fjony - TYO Rudy 2000 :-(. Miał 10 lat. ..to przykre bardzo:-( A. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Witam się :p jak przygotowania do wystawy? jak się czuje Wasima rozrabiaka;) A. Quote
Błyskotka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Witam :) Wasima czuje się dobrze :). Dzisiaj wieczorem kąpiel :p. Jest pochmurno i jak będzie padać to całe kąpanie będzie na darmo :placz:. Jestem bardzo ciekawa jak będzie z organizacją w Bytomiu :roll:. Numerków nie przysyłają i będzie gigantyczna kolejka w sekretariacie :mad:. O literówkach w moich danych ani nie wspomnę :mad:. Ciekawa jestem co będzie z danymi Wasimy :mad::evil_lol:. Jest to samo co 2 lata temu. Zamiast Fjona napisali Fajna :roll:. No i drukowali jeszcze raz kartę oceny ;). Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Błyskotka napisał(a):Witam :) Wasima czuje się dobrze :). Dzisiaj wieczorem kąpiel :p. Jest pochmurno i jak będzie padać to całe kąpanie będzie na darmo :placz:. Jestem bardzo ciekawa jak będzie z organizacją w Bytomiu :roll:. Numerków nie przysyłają i będzie gigantyczna kolejka w sekretariacie :mad:. O literówkach w moich danych ani nie wspomnę :mad:. Ciekawa jestem co będzie z danymi Wasimy :mad::evil_lol:. Jest to samo co 2 lata temu. Zamiast Fjona napisali Fajna :roll:. No i drukowali jeszcze raz kartę oceny ;). ..czyli full rozrywki;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Będziemy trzymać kciuki :loveu: Liczymy na mega ilość foteczek:lol: Quote
jamnicze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Błyskotka']Witam :loveu:. BOB-a nie mamy ale mamy CAC, CACIB, NDPwR i nominacje na Crufta 2010 :multi::multi::multi:. Rasę zgarnęła suczka hodowców Sułtana -Telimena Chines :multi:. Mają tego samego ojca ale mama Sułtana to jej babka ;). 2 reprezentanci Polski spisali się znakomicie :terazpol::terazpol::terazpol:. Na wystawie było bardzo międzynarodowo bo przyjechali wystawcy z: Rosji, Austrii, Niemiec, Litwy no i oczywiście z Polski ( Sułtan i Telimena ). Tą wystawą Sułtan rozpoczął Interchampionat i zobaczymy jak to się dalej potoczy :roll:. Jest to jego 2 wniosek na Championa Słowacji a przed nami jeszcze min. 2 wystawy na Słowacji w tym roku. Ale super nowiny :multi::multi::multi: GRATULACJE :multi::multi::multi: Jestem bardzo ciekawa jak będzie z organizacją w Bytomiu :roll:. Numerków nie przysyłają i będzie gigantyczna kolejka w sekretariacie :mad:. A skąd wiadomo, że nie wysyłają? Tak na przyszłość pytam. Quote
Błyskotka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='jamnicze'] A skąd wiadomo, że nie wysyłają? Tak na przyszłość pytam. Spowodowane jest to tym że bardzo długo zbierali zgłoszenia :roll:. Ale jak byłam tam 2 lata temu to też były cyrki :razz:. Quote
Izabela124. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Spóźnione gratulacje :multi::multi::multi: Przykro mi z powodu taty Fjony ['][']['] Quote
Błyskotka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Wasima w Bytomiu wybitnie obiecująca :loveu:. Na finałach nie doceniona :mad:. Fotki będą jutro ale nie ma ich za wiele :shake:. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Oj, jak napisała mi jamnicze - Finały to loteria...;) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, jak napisała mi jamnicze - Finały to loteria...;) Pzdr. No niczym gra w totka ;). Ale przynajmniej ładnie poszła i nie zatrzymała towarzystwa za nią :lol:. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Błyskotka']Wasima w Bytomiu wybitnie obiecująca :loveu:. A. Quote
panienkabubu Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, jak napisała mi jamnicze - Finały to loteria...;) Pzdr. no przepraszam :eviltong::diabloti::loveu: Widziałam Was, Błyskotko, na finałach i prawdopodobnie bedę mieć jakieś zdjęcia :loveu: Quote
Błyskotka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Trzeba się przygotować Trzeba pokazać ząbki I chwilę postać Quote
Błyskotka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Stania ciąg dalszy I maluch z maluchami A w piątek przyjedzie Aluś i będzie chyba aż do wtorku :multi::multi::multi:. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 jaka fajna dziewuszka:lol::lol::lol: ImageShack - Image Hosting :: dscn5124.jpg A. Quote
taxelina Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ImageShack - Image Hosting :: dscn5124.jpg slodk usmiech ;) Quote
Błyskotka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Dzień Dobry i wzajemnie :). Trochę słonka by się przydało :placz:. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry i wzajemnie :). Trochę słonka by się przydało :placz:. Tak, u nas wilgotno, szaro i tak jakoś okrutnie leniwie.... A. Quote
Recommended Posts