C&B Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mam pytanie- jak piesy znoszą upały? Bo ja mam mniej puchatego psa, ale ten krótki ryjówek i kupa sierści sprawia, że młoda ledwo chpodzi, wczoraj przeszła kilka kroków i położyła się z miną " Dalej nie idę, jest mi za gorąco" i ledwo dychała:shake: Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Błyskotka']:bye: Wczoraj Sułtan w Banskiej Bystrzycy CAC, NDPwR i BOB :multi: Zdjęcia i relacja wkrótce. A jak wam poszło ? GRATULUJEMY!!!!!!! :multi::lol::multi::lol::multi::lol::multi::lol::multi: niestety Marysia nie pojechała :shake:(pisałam u nas) A. Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dziękujemy za gratulacje :). No to zaczynam powoli wstawiać zdjęcia. W sobotę przyjechała do nas forumowa Sylrwia z Forysiem :multi:. Foryś i Michał od razu przypadli sobie do gustu :loveu:: cdn.... Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Domka_Czika napisał(a):Mam pytanie- jak piesy znoszą upały? Bo ja mam mniej puchatego psa, ale ten krótki ryjówek i kupa sierści sprawia, że młoda ledwo chpodzi, wczoraj przeszła kilka kroków i położyła się z miną " Dalej nie idę, jest mi za gorąco" i ledwo dychała:shake: Jakoś dają sobie radę. Chowają się w chłodne miejsca. Ulubionym miejscem Sułtana są krzaki :cool3:. Oczywiście jak są upały i jest wystawa to nie jest za ciekawie. Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Maks i Spark'] niestety Marysia nie pojechała :shake:(pisałam u nas) A. Szkoda :-(. Ja wypatrywałam Marysi ale widziałam tylko jakiegoś faceta ze szpicem. No to lecimy dalej.... Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 jak on ślicznie wygląda w tym śliniaczku:loveu: ImageShack - Image Hosting :: dscn4946.jpg A. Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 No i biegniemy dalej na ringu Sułtan z medalem za CAC :multi: Puchar był do odebrania na ringu Głównym. Szczeniaczek: cdn..... Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 fajny braciszek, ale pyszczydła mają niepodobne ImageShack - Image Hosting :: dscn5019.jpg A. Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Na wystawie był też jako widz przyrodni brat Sułtana ( ten sam ojciec). Po ojcu psiak odziedziczył tylko wielkość i kolor. Reszta to po mamusi ;). Foryś na wystawie: No i Foryś również: CAC i BOB :multi::multi::multi: cdn.... Quote
Cambel&Megi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gratuluję sukcesu w Bańskiej Bystrzycy :multi: http://img152.imageshack.us/img152/8198/dscn4978.jpg piękny ten Wasz Sułtan ... Foryś też "niczego sobie" :loveu: bardzo lubię wyżły węgierskie... Quote
jamnicze Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Błyskotka']:bye: Wczoraj Sułtan w Banskiej Bystrzycy CAC, NDPwR i BOB :multi: Zdjęcia i relacja wkrótce. A jak wam poszło ? Gratulujemy :multi::multi::multi::multi: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gratulujemy, pięknie sobie poczynacie:multi::multi::multi: Nadal mocno trzymamy kciuki :lol: Quote
Błyskotka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan'] Nadal mocno trzymamy kciuki :lol: Oj przydadzą się ;). No to teraz różne rasy: Quote
Błyskotka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 I ostatnia porcja fotek: Miłego oglądania :). Quote
Błyskotka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 deer_1987 napisał(a):A nie masz jamnisiow? Przykro mi :shake:. To wszystkie fotki jakie mam. W sumie nie przypominam sobie abym gdzieś spotkała jamniki. Teren wystawy ogromny. A na finałach to jak wchodziły jamniki to już się szykowałam do wyjścia. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Błyskotka']:bye: Wczoraj Sułtan w Banskiej Bystrzycy CAC, NDPwR i BOB :multi: Zdjęcia i relacja wkrótce. A jak wam poszło ? Gratulacje dla Sułtana! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Błyskotka napisał(a): Foryś na wystawie: No i Foryś również: CAC i BOB :multi::multi::multi: O, to i brawa dla Fortka i Sylrwii!!! Pzdr. Quote
J.G Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Błyskotka']:bye: Wczoraj Sułtan w Banskiej Bystrzycy CAC, NDPwR i BOB :multi: Zdjęcia i relacja wkrótce. A jak wam poszło ? Rewelacyjne wieści,wielkie serdeczne gratulacje. Do zobaczenia wkrótce.:loveu: Quote
bety Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):....wilczego nie ma:shake: A. Ale za to jest akita amerykańska :loveu::multi: A dasz radę odczytać z numerka co to za jeden? :roll: Pzdr Quote
Recommended Posts