Błyskotka Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Dziś na wystawie w Krakowie dzieci Louisa miały swój debiut wystawowy :) ASLAN Bytomska Sfora - wybitnie obiecujący :) ANASTAZJA Bytomska Sfora - wybitnie obiecująca i Najlepsze baby Brawo dzieciaki :multi::multi::multi: Quote
phase Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 No proszę bardzo, gratuluję!!! Oby tak dalej! :):) Quote
Błyskotka Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Dobry wieczór :) 21 na zegarze a nadal nie można wytrzymać z tego ciepła :( Quote
phase Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Błyskotka napisał(a):Dobry wieczór :) 21 na zegarze a nadal nie można wytrzymać z tego ciepła :( U nas tak samo, wyszłam wczoraj po 21 z Żabą, to i tak krótkie spodenki, bluzka na ramiączka a i tak za ciepło. :shake: Gdzie te deszcze? Quote
Błyskotka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 phase napisał(a): Gdzie te deszcze? Zapomniały o nas :( Quote
Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Błyskotka napisał(a):Dziś na wystawie w Krakowie dzieci Louisa miały swój debiut wystawowy :) ASLAN Bytomska Sfora - wybitnie obiecujący :) ANASTAZJA Bytomska Sfora - wybitnie obiecująca i Najlepsze baby Brawo dzieciaki :multi::multi::multi:I ode mnie gratulacje :) Quote
phase Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Witamy znów w paaarny dzień. Miłego weekendu. :loveu: Quote
Błyskotka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='phase']Witamy znów w paaarny dzień. Miłego weekendu. :loveu: Owszem był miły :p W niedzielę na wystawie w Nowym Targu Wasima zdobyła CWC i Najlepszą sukę w rasie czyli Zwycięstwo :) Quote
Błyskotka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Na wystawę przyszedł w roli widza i kibica nasz Eddy :) Na wystawie w Jeleniej Górze dzieci Louisa i Tosi zdobyły następujące tutuły: ASLAN Bytomska Sfora - wybitnie obiecujący ANASTAZJA Bytomska Sfora - wybitnie obiecująca, Najlepsze baby w rasie i 4 Bis Baby !!!!! W Gdynii: ABIGAIL Bytomska Sfora - wybitnie obiecująca i Najlepsze baby w rasie :) Nadchodząca niedziela również zapowiada się super o ile nie będzie brzydkiej pogody :) Quote
phase Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Dla wszystkich gratki!! :klacz: W Olsztynie będziecie na wystawie? Quote
Błyskotka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Dziękuję w imieniu całej ekipy :) A co do Olsztyna to nie będzie nas ale fakt faktem zastanawiałam się ;) Quote
phase Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Błyskotka napisał(a):Dziękuję w imieniu całej ekipy :) A co do Olsztyna to nie będzie nas ale fakt faktem zastanawiałam się ;) Szkoda, szkoda, z miłą chęcią bym Was zobaczyła i poza ringiem oraz na nim. :) Mam nadzieję, że jeszcze okazja będzie. :) Quote
Izabela124. Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Gratulacje za Nowy Targa, Jelenią Górę i Gdynię :) Quote
Błyskotka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Dziękuję bardzo :) W niedzielę maluszki Aslan i Anastazja pojechały do Ustronia. Tym razem Aslan wybitnie obiecujący i Najlepsze baby a Anastazja wybitnie obiecująca :) My jak co roku prezentowaliśmy się na imprezie rolniczej w Mikołowie. Jak zwykle pojechała Wasima jako przedstawiciel rasy z oddziału rybnickiego :) Wstawiam fotorelację którą ze względu na ilość zdjęć nie dam rady wstawić za jednym razem :diabloti:. Ale wiem że lubicie zdjęcia to nie będzie problem ;) cdn... Quote
Oscar Patric Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 My to możemy bez końca zaglądać na psiaki:loveu: Quote
Recommended Posts