Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje za championat!!!

A sam dyplom dalej taki badziewny przysyłają, czy jak się teraz za niego płaci to się jakościowo poprawił?

Głaski dla miśków, i miłego dnia :)

Pzdr

Posted

karmina napisał(a):
Nie widziałam osobiście Sułtana,ale na podstawie zdjęć wydaje mi się ,że Biuti ma urodę po tacie, piękna dziewczyna.:lol:

Zwłaszcza jasny koniec kufy :). Jest też potężniejsza, większa i ma lepszy kościec od mamy :). Ma też sporo z charakteru Sułtana :)
Bardziej do Sułtana jest podobny jej brat i przyrodni brat i siostra z miotu E z Mnichowej Doliny :).

Posted

W czwartek odwiedziliśmy Donnę córkę Louisa i Wasimy :)
Mila bo takie ma teraz imię ( choć dla mnie to zawsze będzie Donka, moja śliczna lala ;) ) poznała nas z czego bardzo się ucieszyliśmy :). To bardzo wesoła sunia i właściciele są w niej zakochani po uszy :). Mała jest teraz w trakcie wymiany sierści ale w sumie im prędzej tym lepiej ;).

Posted

bety napisał(a):
Dla mnie to skandal, za ceną powinna iść i jakość - no ale można się było tego spodziewać po naszym ZK. :shake:

Pzdr

Oj tak. Na to co się ostatnio dzieje to brak słów.

Posted

I jeszcze kilka fotek dzieciaczków z miotu A. To starsze rodzeństwo Biuti ;).

Fartek - prawda że pięknie prezentuje się w tej leśnej scenerii ;) ?

Ali - w domu Jack :)

I to na razie tyle zdjęć :). Kolejna porcja może jutro bo zdjęcia są jeszcze w aparacie :)

Posted

W niedzielę był okropny upał. Dobrze się jednak przygotowaliśmy na wyjazd i tradycyjnie pojechaliśmy do Mikołowa na festyn rolniczy gdzie odbył się pokaz psów rasowych z oddziału związku kynologicznego z Rybnika :).
Tym razem pojechała tylko Wasima. Louis ze względu na ten upał został w domu.
Wypad był bardzo udany. Każdy z uczestników otrzymał pamiątkowy dyplom, piękny medal a dodatkowo udało nam się wygrać w losowaniu karmę:multi:.

Kilka fotek:

cdn...