furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 oj widze ze niezla imprezka musiala byc:evil_lol: Quote
Koma Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kora babulinka ząbki już straciła :evil_lol: ;) Quote
eria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 PÓJDZIESZ SIEDZIEĆ !!!!!!!!!!!!!!!! ZA NIELEGALNE SKOPIOWANIE PSU USZU!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Olu, te zdjęcia doskonale się nadają do kampanii reklamującej dbanie o zęby!:lol: "Kochane dzieci... ...kiedyś miałam piękny uśmiech i ząbki białe jak z reklamy "Czas na colgate" ... ...ale nie chciałam chodzić do dentysty i zawsze się darłam, jak mama chciała mnie tam zaprowadzić. O tak się darłam: Nie, nie, nieeee!!!:evil_lol: I teraz wyglądam tak:" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dzieńdoberek wszystkim!!! :multi: Dopiero wstałam i jestem wkurzona że tak długo spałam :eviltong: Ja się nie gniewam ;) Ciesze sie :lol: A foteczki super :loveu: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 sugarr napisał(a): ...A na tych dwoch ponizej wyglada jakby sie z czegos smiala :D Z nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 haska_12; napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Hahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ps.Gdzie Kora ma ząbki :razz: ? Straciła podczas zabawy :evil_lol: Juszes; napisał(a):Cudowne :D :multi::multi::multi::multi::multi: Dziemkujem :p mamabazyla; napisał(a):Czy Kora przeglądała ostatnio może maszą galerię ?? ?? :eviltong: Hehehe a wiedziałam że Kora m kogoś przypomina na tych fotkach :grin: Marta_Ares; napisał(a):ale sliczneee foty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziemkujem :p Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć Ola... ja o tej fotce myśle to samo co haska :D:D:D:D:D:D:D:D: Hehehe widac macie podobne gusta :eviltong: sugarr; napisał(a):Na pierwszej niczym charcik :evil_lol: ...A na tych dwoch ponizej wyglada jakby sie z czegos smiala :D Witaj!!! :multi: No bo ona sie ze mnie śmiała jak jej fotki ładne próbowałam zrobić :evil_lol: furciaczek; napisał(a):oj widze ze niezla imprezka musiala byc:evil_lol: Hehehehe o co ty mi psa podejrzewasz? :evil_lol: Po prostu znowu wczoraj dostała pora do jedzenia :eviltong: Koma; napisał(a): Kora babulinka ząbki już straciła :evil_lol: ;) W końcu 2,5 roku to już starośc nie lada :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 eria; napisał(a):PÓJDZIESZ SIEDZIEĆ !!!!!!!!!!!!!!!! ZA NIELEGALNE SKOPIOWANIE PSU USZU!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No proszę, o co mnie tu oskarżają!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: AśkaK; napisał(a):Olu, te zdjęcia doskonale się nadają do kampanii reklamującej dbanie o zęby!:lol: Asiu cóż za wyobraźnia :eviltong: :eviltong: :eviltong: kamila-dog; napisał(a):Ciesze sie :lol: A foteczki super :loveu: Dziemkujem :p haska_12; napisał(a):Z nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A skąd ta pewnośc? :cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 wiq; napisał(a): doberman! Może i doberman, ja się tam nie znam :eviltong: Czasami się zastanawiam czy aby na pewno mam psa... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='wiq'] doberman! tak zgadzam sie w 100% hehehe :D:D:D: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ola&Kora napisał(a):Czasami się zastanawiam czy aby na pewno mam psa... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam koto-świnio-psa :evil_lol: I jakoś z tym żyje.. :cool1: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):tak zgadzam sie w 100% hehehe :D:D:D: Hehehe, wczoraj mialam kangura a dzisiaj juz dobermana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyżby Kora jakimś kameleonem była? :cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 haska_12; napisał(a):Ja mam koto-świnio-psa :evil_lol: I jakoś z tym żyje.. :cool1: Hehehehe no to jeszcze lepiej niż ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A ty kanguro-potworo-dobermano-koto-pieso pies :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 haska_12; napisał(a):A ty kanguro-potworo-dobermano-koto-pieso pies :eviltong: O w morde jaka dłuuuga nazwa :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Cześć! Dziękuję za odwiedziny w galerii;) . Czekoladowy świetny:cool3: ! Super foty:loveu: Quote
Agushka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej Ola. Na razie się tylko witam, zaraz wszystko obejrzę :) Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Heja widze ze tu nowa rasa powstaje kanguro-potworo... cos tam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ja tylko wpadlam powiedziec dobranoc:) Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Guffi; napisał(a):Cześć! Dziękuję za odwiedziny w galerii;) . Czekoladowy świetny:cool3: ! Super foty:loveu: Witam!!! :multi: :multi: :multi: Agushka; napisał(a):Hej Ola. Na razie się tylko witam, zaraz wszystko obejrzę :) Cześć Agnieszko! :multi: Mam nadzieje że weekend się udał :p Marta_Ares; napisał(a):Heja widze ze tu nowa rasa powstaje kanguro-potworo... cos tam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehehe trzeba bedzie nazwe lekko skrócić, bo zwykli śmiertelnicy nie są w stanie jej wymówić :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 furciaczek; napisał(a):ja tylko wpadlam powiedziec dobranoc:) Ja też zaraz ide ziuziu :p Więc również mówię dobranoc :*:*:* Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cześć:lol: Jaka śliczna, bezzębna mordeczka:loveu: A może to złośliwy uśmieszek-"czemu mnie tą lampą razisz, zaraz będę gryżć!":evil_lol: Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Dobcia'] Cześć:lol: Jaka śliczna, bezzębna mordeczka:loveu: A może to złośliwy uśmieszek-"czemu mnie tą lampą razisz, zaraz będę gryżć!":evil_lol: ale czym ? jak nie ma zębów ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts