Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
jakie fajne spiace fotki:loveu: :loveu: :loveu:
A jaka zdziwiona jakby chciala powiedziec: spadaj czego chcesz:evil_lol:

Martuś, ona to właśnie miała na myśli :evil_lol: Zaraz po zrobieniu fotki zepchnęła mnie z łóżka :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Zaraz po zrobieniu fotki zepchnęła mnie z łóżka :eviltong:

A dziwisz się ?? Też bym Cie zepchnęła z łóżka na jej miejscu :diabloti: Jesteś nie dobra, przeszkadzałaś jej w spaniu ;]

Posted

Ola jak mogłas ja obudzić !! słodzio sa te zdjecia.
Ty sie ciesz ze chociaż mozesz ja zepchnać,albo ona ciebie bo u mnie to nie da rady jak juz jedno z wielkim wysiłkiem sie pozbede z łóżka to drugie w skakuje i tak w koło

Posted

BBeta; napisał(a):
A dziwisz się ?? Też bym Cie zepchnęła z łóżka na jej miejscu :diabloti: Jesteś nie dobra, przeszkadzałaś jej w spaniu ;]

Tak wiem, jestem potworem :eviltong: Jak ja śmiałam ją obudzić, toż to zbrodnia niewybaczalna. Ale na przeproszenie dostała kość do gryzienia :p Wiec sunia udobruchana

Posted

Usia; napisał(a):
Ola jak mogłas ja obudzić !! słodzio sa te zdjecia.
Ty sie ciesz ze chociaż mozesz ja zepchnać,albo ona ciebie bo u mnie to nie da rady jak juz jedno z wielkim wysiłkiem sie pozbede z łóżka to drugie w skakuje i tak w koło

W sumie to tak, ale pomyśl sobie - zbliża się zima i perspektywa dwóch cielaków grzejących cię w zimne noce wydaje się bardzo pociągająca... :razz:
Fakt faktem, może nie bedziesz mogła sie ruszyć, ale czego nie robi się dla swoich psiaków...

Posted

Cerber; napisał(a):
Dobry :D

Kora powiedz: Kto tu jest przygłup to jest prygłup, bo ja na pewno nie :D

Witaj witaj! Steskniłam się za Tobą :p Może umówimy się z Martą na jakieś spotkanie w sobotę?

Posted

KaRa_TC; napisał(a):

Ale zmeczona;)

Przy rowerku biegała.

Dzisiaj zrobiłam kilka foteczek ze spacerku ale nie mam czasu na wstawienie - szkoła :angryy: Może jutro znajde czas, to na pewno wstawie ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Witaj witaj! Steskniłam się za Tobą :p Może umówimy się z Martą na jakieś spotkanie w sobotę?

Ja jestem za spotkaniem. Mam nadzieję, że Martusia będzie mogła się spotkać. Ja z Martą się w sumie już widziałyśmy w czwartek, ale nie wiem może będzie mogła. Zobaczymy :)

Posted

Cerber; napisał(a):
Ja jestem za spotkaniem. Mam nadzieję, że Martusia będzie mogła się spotkać. Ja z Martą się w sumie już widziałyśmy w czwartek, ale nie wiem może będzie mogła. Zobaczymy :)

Bardzo przepraszam, ale zapomniałam że na sobote i niedziele jedziemy na chrzciny... Ale może uda nam sie jakoś spotkać w piątek po szkole, ja kończe o 14:15

Jeszcze raz przepraszam - po prostu gapa ze mnie (przygłup - mówi Kora :eviltong: )

Posted

Cerber; napisał(a):
dzień dobry :):):)

Nic się Ola nie stało z tym, że nie możemy sie spotkać w weekend. Nie jesteś przygłupem.

Oj troszke jestem, a jak nie przygłupem to sklerotykiem :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Bardzo przepraszam, ale zapomniałam że na sobote i niedziele jedziemy na chrzciny... Ale może uda nam sie jakoś spotkać w piątek po szkole, ja kończe o 14:15

Jeszcze raz przepraszam - po prostu gapa ze mnie (przygłup - mówi Kora :eviltong: )

ojej przykro mi ale ja w piatek nie moge bo wyjezdzam na klasowa wycieczke:evil_lol:(Ola nie mow ze wam nie proponowalismy tylko wasza klasa nie chciala z nami jechac:cool1:)ale w kazdym razie wyjezdzam o 6.45 wracamy ok 21 wiec piatek odpada:D