Alynkaaa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 kurde co sie dzieje chyba mi sie dogo popsulo bo nie idze fotek....a dzis piatek :mad: :mad: Quote
Ola&Kora Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Ok, nareszcie znalazłam troche czasu na wstawienie fotek Na razie śpiąca królewna Zdziwko... :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jakie fajne spiace fotki:loveu: :loveu: :loveu: A jaka zdziwiona jakby chciala powiedziec: spadaj czego chcesz:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Marta_Ares; napisał(a):jakie fajne spiace fotki:loveu: :loveu: :loveu: A jaka zdziwiona jakby chciala powiedziec: spadaj czego chcesz:evil_lol: Martuś, ona to właśnie miała na myśli :evil_lol: Zaraz po zrobieniu fotki zepchnęła mnie z łóżka :eviltong: Quote
Juszes Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Ola&Kora'] He?? CO ty tu robisz?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPER FOTKA!! Quote
BBeta Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ola&Kora napisał(a):Zaraz po zrobieniu fotki zepchnęła mnie z łóżka :eviltong: A dziwisz się ?? Też bym Cie zepchnęła z łóżka na jej miejscu :diabloti: Jesteś nie dobra, przeszkadzałaś jej w spaniu ;] Quote
Usia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ola jak mogłas ja obudzić !! słodzio sa te zdjecia. Ty sie ciesz ze chociaż mozesz ja zepchnać,albo ona ciebie bo u mnie to nie da rady jak juz jedno z wielkim wysiłkiem sie pozbede z łóżka to drugie w skakuje i tak w koło Quote
Ola&Kora Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 BBeta; napisał(a):A dziwisz się ?? Też bym Cie zepchnęła z łóżka na jej miejscu :diabloti: Jesteś nie dobra, przeszkadzałaś jej w spaniu ;] Tak wiem, jestem potworem :eviltong: Jak ja śmiałam ją obudzić, toż to zbrodnia niewybaczalna. Ale na przeproszenie dostała kość do gryzienia :p Wiec sunia udobruchana Quote
Ola&Kora Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Usia; napisał(a):Ola jak mogłas ja obudzić !! słodzio sa te zdjecia. Ty sie ciesz ze chociaż mozesz ja zepchnać,albo ona ciebie bo u mnie to nie da rady jak juz jedno z wielkim wysiłkiem sie pozbede z łóżka to drugie w skakuje i tak w koło W sumie to tak, ale pomyśl sobie - zbliża się zima i perspektywa dwóch cielaków grzejących cię w zimne noce wydaje się bardzo pociągająca... :razz: Fakt faktem, może nie bedziesz mogła sie ruszyć, ale czego nie robi się dla swoich psiaków... Quote
KaRa_ Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Korci pewnie śni się jakiś książe z bajki:evil_lol: Quote
nomu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Piekna Kora mocno spi... piękna kora mocno spi... my jej nie budzimy na palcach chodzimy, jak sie zbudzi zrzuci z łożka nas.... :P Quote
Ola&Kora Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Kolejne fotki zmęczonej Kory, tym razem w przedpokoju Przygłup :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Kora zombi: Daaaaj mi kieeełbaaaaaaski :grin::grin::grin: Quote
Alynkaaa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 heellooo:)sliczna Korunia jak zawsze:).....a fotka "Przyglup" booosssska:) Quote
Ola&Kora Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Ogólnie to Kora często takie głupkowate minki strzela, ale czasami aż przypał je umieszczać w galerii :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dobry :D Kora powiedz: Kto tu jest przygłup to jest prygłup, bo ja na pewno nie :D Quote
Ola&Kora Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Cerber; napisał(a):Dobry :D Kora powiedz: Kto tu jest przygłup to jest prygłup, bo ja na pewno nie :D Witaj witaj! Steskniłam się za Tobą :p Może umówimy się z Martą na jakieś spotkanie w sobotę? Quote
Ola&Kora Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 KaRa_TC; napisał(a): Ale zmeczona;) Przy rowerku biegała. Dzisiaj zrobiłam kilka foteczek ze spacerku ale nie mam czasu na wstawienie - szkoła :angryy: Może jutro znajde czas, to na pewno wstawie ;) Quote
BBeta Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ale wymęczona. Chyba długo musiała biegać ;] Quote
Cerber Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ola&Kora napisał(a):Witaj witaj! Steskniłam się za Tobą :p Może umówimy się z Martą na jakieś spotkanie w sobotę? Ja jestem za spotkaniem. Mam nadzieję, że Martusia będzie mogła się spotkać. Ja z Martą się w sumie już widziałyśmy w czwartek, ale nie wiem może będzie mogła. Zobaczymy :) Quote
Ola&Kora Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Cerber; napisał(a):Ja jestem za spotkaniem. Mam nadzieję, że Martusia będzie mogła się spotkać. Ja z Martą się w sumie już widziałyśmy w czwartek, ale nie wiem może będzie mogła. Zobaczymy :) Bardzo przepraszam, ale zapomniałam że na sobote i niedziele jedziemy na chrzciny... Ale może uda nam sie jakoś spotkać w piątek po szkole, ja kończe o 14:15 Jeszcze raz przepraszam - po prostu gapa ze mnie (przygłup - mówi Kora :eviltong: ) Quote
Cerber Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 dzień dobry :):):) Nic się Ola nie stało z tym, że nie możemy sie spotkać w weekend. Nie jesteś przygłupem. Quote
Ola&Kora Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Cerber; napisał(a):dzień dobry :):):) Nic się Ola nie stało z tym, że nie możemy sie spotkać w weekend. Nie jesteś przygłupem. Oj troszke jestem, a jak nie przygłupem to sklerotykiem :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ola&Kora napisał(a):Bardzo przepraszam, ale zapomniałam że na sobote i niedziele jedziemy na chrzciny... Ale może uda nam sie jakoś spotkać w piątek po szkole, ja kończe o 14:15 Jeszcze raz przepraszam - po prostu gapa ze mnie (przygłup - mówi Kora :eviltong: ) ojej przykro mi ale ja w piatek nie moge bo wyjezdzam na klasowa wycieczke:evil_lol:(Ola nie mow ze wam nie proponowalismy tylko wasza klasa nie chciala z nami jechac:cool1:)ale w kazdym razie wyjezdzam o 6.45 wracamy ok 21 wiec piatek odpada:D Quote
Recommended Posts