Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dalmatynkaa; napisał(a):To się nazywa hipnotyzowanie piłki :D Ja bym to nazwała zżeraniem piłeczki wzrokiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W końcu Cerber nie pozwolił Korze jej zabrać, więc ta mogła tylko patrzeć :eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 http://img206.imageshack.us/img206/7936/sta60236by3.jpg cudne to zdjęcie!!!!:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ehhh tak Haska cerberek to kamusiowy piesek, rzeczywiście z wyglądy nie podobne, bo Cer i jego rodzenstwo odziedziczyli urode po tatusiu, ale za to 2 sposrod 3 szczeniat odziedziczylo charakter po mamie to jest Cerber i Laleczka, a ich brat Maks jest baaaaaaaaaardzo agresywny, kiedyś nawet chciał pogryźć Cerbera, ale babka go wzięła za łapę i poprowadziła jak dziecko godo domu... :( dobra koniec tematu o Cerberze bo to gakeria Kory, jak macie jakieś pytania odnośnie Cerbera i Kamy to zapraszam na moją galerię... taaa ta ostatnia foteczka jest rzeczywiscie śliczna, masz talemnt do robienia foteczek Oluś :):):) Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 eria; napisał(a):http://img206.imageshack.us/img206/7936/sta60236by3.jpg cudne to zdjęcie!!!!:evil_lol: Cerber; napisał(a):taaa ta ostatnia foteczka jest rzeczywiscie śliczna, masz talemnt do robienia foteczek Oluś :):):) Wiecie co? :eviltong: Nie mam pojęcia czemu wszystkim tak bardzo podoba się ta fotka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dla mnie też jest śliczna, ale taka... normalna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ALEksandra dlaczego pozbylas sie swojego bloga??:mad: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='milena182']ALEksandra dlaczego pozbylas sie swojego bloga??:mad: ehhh Ty mi nawet o tym nie wspominaj,najwidoczniej Ola ma gdzieś moją prace i olewa sobie bloga i wszystko inne, a przecież z tego co pamiętam to chciała jakąś str. z Korą, smutno mi, ze się wogóle tym nie interesuje i nawet nie prosi mnie o pomoc w wytłumaczeniu bloga ani nic :( Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 milena182; napisał(a):ALEksandra dlaczego pozbylas sie swojego bloga??:mad: Łomatko, całkiem zapomniałam że mam (miałam) bloga!! :eviltong: Ja się go nie pozbyłam, po prostu o nim zapomniałam :oops: Ale i tak na początku nie miałam pojęcia o co w tym chodzi i nawet nie umiałam wiadomości napisać :eviltong: Chcę tylko przeprosić Lui bo ona się namęczyła żeby zrobić mi szablon a ja zaniedbałam bloga. Jak na razie wystarcza mi forum :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Cerber; napisał(a):ehhh Ty mi nawet o tym nie wspominaj,najwidoczniej Ola ma gdzieś moją prace i olewa sobie bloga i wszystko inne, a przecież z tego co pamiętam to chciała jakąś str. z Korą, smutno mi, ze się wogóle tym nie interesuje i nawet nie prosi mnie o pomoc w wytłumaczeniu bloga ani nic :( Lui to nie tak :calus: :calus: Po prostu czuję że w życiu bym się nie połapała o co chodzi w tych wszystkich http, kreskach kropkach i że z tego jakimś cudem wychodziły obrazki itp. Dla mnie to czarna magia i wiem, że nie nie zajarze o co w tym chodzi ;) Tylko właśnie przykro mi z tego powodu, że namęczyłaś się nad moim szablonem a ja sobie po prostu olałam... :-( Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ale Ola przecież ja Ci wytłumaczyłabym wszystko od deski do deski to naprawde nie ejst trudne, zapytaj sie Karoli i Mileny, one też mają blogi i wcale nie mówią , że to trudne, wręcz przeciwnie... Nie wiem czy Ty wogóle pamiętasz swojego bloga, jeli nie to proszę... http://www.kora18.mylog.pl/ to wszystko to moja sprawa, a blog jest zapuszczony, że aż strach pomyśleć... Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 OLA!?co to ma byC?jak mozna pozucic blog??blog jest jak internetowe,wirtualne zwierzatko ktore trzeba kamic(nowe nocie),szczotkowac(zmiana szablonu)i zabierac na spacery(dodawanie do ulubionych i wymiana linkami)!Twój jest w strasznym,zaniedbanym stanie a wystarczny napisac do luizy tresc notki ktora ona wstawi jak ty nie umiesz to nie boli,ale zaboli jak ci go odbierze opieka spoleczna skoro juz jest bliski pozucenia! Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Cerber; napisał(a):ale Ola przecież ja Ci wytłumaczyłabym wszystko od deski do deski to naprawde nie ejst trudne, zapytaj sie Karoli i Mileny, one też mają blogi i wcale nie mówią , że to trudne, wręcz przeciwnie... Nie wiem czy Ty wogóle pamiętasz swojego bloga, jeli nie to proszę... http://www.kora18.mylog.pl/ to wszystko to moja sprawa, a blog jest zapuszczony, że aż strach pomyśleć... milena182; napisał(a):OLA!?co to ma byC?jak mozna pozucic blog??blog jest jak internetowe,wirtualne zwierzatko ktore trzeba kamic(nowe nocie),szczotkowac(zmiana szablonu)i zabierac na spacery(dodawanie do ulubionych i wymiana linkami)!Twój jest w strasznym,zaniedbanym stanie a wystarczny napisac do luizy tresc notki ktora ona wstawi jak ty nie umiesz to nie boli,ale zaboli jak ci go odbierze opieka spoleczna skoro juz jest bliski pozucenia! Milena, niezłe porównanie :p Ale dziewczynki, nie napastujcie mnie. Ja naprawde nie czuję się na siłach żeby prowadzić jeszcze bloga. Nawet nie mam czasu wchodzić na inne forum... Poza tym nie chcę sprawiać Luizie kłopotu z notkami i tego typu rzeczami. Wolałabym sama umieć takie rzeczy, nawet z tym banerkiem jest mi głupio bo Lui musiała troszke czasu na niego pośwęcić... A ja jak taki pazożyt zabieram jej czas i wogóle... A jestem pewna że nie starczy mi cierpliwości na bawienie się w te różne htmle... Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Milena spisałaś się na 10 z plusem ;) ;) tylko niestety nie poskutkowało... Ola Ty mówisz, ze czasu byś nie miała, a co ja mam powiedzieć, jak ja mam jednego bloga, 2 strony internetowe i jedną toplistę, a do tego jeszcze na dogo siedze... i jak to utrzymuje he... dałabyś radę, a milena ma rację, jeśli się nie znasz to mi piszesz na gg treść notki i ja ją wstawiam, bo blog już nie raz ratowałam z opresji bo był porzucony i gdybym go nie odratowywała to juz dawno miałby innego właściciela... Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hej Ola troche Cie rozumie tez mam (mialam bloga :D) ale jakos nie chce mi sie go prowadzic w sumie nie mam potrzeby wypisywania np co sie w szkole wydarzylo bo dla mnie to takie troche glupoty, i troche dziecinne co innego blog o psie ale nie takiw ktorym codziennie opisujesz jakies gupoty co pies jadl o ktorej spal itp blog ma sens jesli oposuje sie jakies wydarzenia wazniejsze albo np etapy szkolenia, Ty bys mogla np o tancu i krokach tanecznych z psem opisywac ale nie koniecznie codziennie np raz na tydzien, A tak a propo bloga to moj adres :cool3: : www.myszkarudzik.blog.onet.pl Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 czy będą jakieś nowe fotki ?? narazie grzecznie proszę bez wymachiwania kijem, o tak : :mad: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Marta_Ares']Hej Ola troche Cie rozumie tez mam (mialam bloga :D) ale jakos nie chce mi sie go prowadzic w sumie nie mam potrzeby wypisywania np co sie w szkole wydarzylo bo dla mnie to takie troche glupoty, i troche dziecinne co innego blog o psie ale nie takiw ktorym codziennie opisujesz jakies gupoty co pies jadl o ktorej spal itp blog ma sens jesli oposuje sie jakies wydarzenia wazniejsze albo np etapy szkolenia, Ty bys mogla np o tancu i krokach tanecznych z psem opisywac ale nie koniecznie codziennie np raz na tydzien, A tak a propo bloga to moj adres :cool3: : www.myszkarudzik.blog.onet.pl Marta ma w 100% razję :) ja opisuje najważniejsze wydarzenia na blogu, teraz ostatnio akurat pisałam o mamie, ale tak to opisuje takie wążniejsze rzeczy z życia Cerbera np. co nowego go nauczyłam p. coś jedzeniu i takie tam różne, a notkę piszę raz na 2 miechy i starczy... Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Hehehe widzę że wam bardziej zależy na tym, żebym miała bloga niż mnie samej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eria już dzisiaj mi sie ni chce :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem leniem śmierdzącym jestem :oops: Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja tylko chcialam powiedziec dobranoc :p i przepraszam ze tak zadko odwiedzam ale nie mam czasu na nic :placz: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Dzieńdoberek wszystkim!!! :multi: Dopiero wstałam i jestem wkurzona że tak długo spałam :eviltong: kamila-dog; napisał(a):Ja tylko chcialam powiedziec dobranoc :p i przepraszam ze tak zadko odwiedzam ale nie mam czasu na nic :placz: Ja się nie gniewam ;) Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 No to teraz czas na parę foteczek :cool3: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Hahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ps.Gdzie Kora ma ząbki :razz: ? Quote
Juszes Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to teraz czas na parę foteczek :cool3: Cudowne :D :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bazylowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Czy Kora przeglądała ostatnio może maszą galerię ?? ?? :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ale sliczneee foty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='haska_12'] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Hahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ? Cześć Ola... ja o tej fotce myśle to samo co haska :D:D:D:D:D:D:D:D: Quote
sugarr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to teraz czas na parę foteczek :cool3: Na pierwszej niczym charcik :evil_lol: ...A na tych dwoch ponizej wyglada jakby sie z czegos smiala :D Quote
Recommended Posts