furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nio to sie bawimy :evil_lol: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drinking: :cunao: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinka: :drinking: :drinking: Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bylam w galeri spamowej:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: no to imprezka :cool3: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 KOMUNIKAT OD OLI BARDZO JA ROZBAWILA CALA SYTUACJA I KAZALA PRZEKAZAC ZE MOZECIE SOBIE IMPREZOWAC ILE WLEZIE:evil_lol: JEDNYM SLOWEM NIEMA NIC PRZECIWKO ZDEMOLOWANIU SWOJEJ GALERII:lol: TO DZIEWCZYNKI BAWIMY SIE :knajpa: :drinka: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :drinking: :beerchug: Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='furciaczek']KOMUNIKAT OD OLI BARDZO JA ROZBAWILA CALA SYTUACJA I KAZALA PRZEKAZAC ZE MOZECIE SOBIE IMPREZOWAC ILE WLEZIE:evil_lol: JEDNYM SLOWEM NIEMA NIC PRZECIWKO ZDEMOLOWANIU SWOJEJ GALERII:lol: TO DZIEWCZYNKI BAWIMY SIE :knajpa: :drinka: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :drinking: :beerchug: no to bibaaaaaaa:beerchug: :drink1: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale suuuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :laola: :chlup: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :knajpa: :beerchug: :laola: :chlup: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :facelick: Quote
haska_12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Za życzenia ją zbanować ? :shake:... heh.. :drinka: :knajpa: :drinka: Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Imprezatylko do piatku wiec trzeba korzystac: :smilecol::BIG::BIG::BIG::BIG::popcorn::knajpa::drinka::beerchug::beerchug: Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ojj taak impreza trwa:)......a ja ide spac...:( wiec dobranoc....do jutra ..... jak przyjdem jutro tosiem zabawie z wami:):cool3: :cool3: :cool3: <troszke dziwnie to zabrzmialo(?):oops: :eviltong: :eviltong: > Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 o Olę już odbanowali...:multi: :multi: :multi: :multi: teraz możemy porwócic do scenariusza o filmie mitologicznym z udziałem naszej świętej trójcy...:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 I ja byłam na wątku spamów, ale jaja!!!:evil_lol: :lol: Wszystkich zbanowali za świąteczne życzenia i tańczące Mikołaje.:evil_lol: :-D :-D :-D Olusia, daj znak że żyjesz!:lol: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 AśkaK napisał(a):I ja byłam na wątku spamów, ale jaja!!!:evil_lol: :lol: Wszystkich zbanowali za świąteczne życzenia i tańczące Mikołaje.:evil_lol: :-D :-D :-D Olusia, daj znak że żyjesz!:lol: ja też byłam na tym wątku, jaja były nie zle... ale na reszcie wsystcy odbanowani to najważnieszjesze...:multi: :multi: :multi: :multi: Ola da jutro znak, że żyje tzn. dzisiaj bo oglądała film i dlatego jej nie było... Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ola naszczęście niedługo się zjawi :cool3: Smutno tu bez niej.. ;) Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wow.. nie zauważyłam nowego bannera Oli :o Ale śliczny !! Śniegu nie ma, ale czuję zimę w waszych bannerkach.. :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ola witamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super banerek amsz nowy (załważcie ze cała trojka z wlocawka ma nowe banerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 WRÓCIŁAM!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ola jak miło :multi::multi::multi::multi: Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Dzięki za powitanie :p Wrrr no co jest :angryy: :angryy: :angryy: Żaden wątek nie chce mi się dodać do subskrypcji!!! :angryy: Ale sie wkurzyłam... Może wy wiecie co jest nie tak... Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć Olek, bardzo sie cieszę, że wróciłaś :) benerk mi się podoba nie wiem jak Tobie, jak coś jest nie tak to wal śmiało to Ci zmienie, albo zrobie nowy... Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Marta_Ares napisał(a):Ola witamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super banerek amsz nowy (załważcie ze cała trojka z wlocawka ma nowe banerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) tak ja wczorak Oli zaproponoiwałam, żeby wstawić bener bo miała od samego początku ten sam, a poza tym coraz więcej osób zmieniało na zimowy i pomyślałam o mojej Oli, ze ona też mogłaby z moich usług skorzystać i wstawić sobie mój benerek... Mnie np. Ty zainspirowałaś do zrobienia Benerka i avatara, bo Twoje bardzo mi sie podobają... :) Quote
milena182 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Marta_Ares']Ola witamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super banerek masz nowy (załważcie ze cała trojka z wlocawka ma nowe banerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) JA też zauwazylam:evil_lol: Quote
Recommended Posts