Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOMUNIKAT OD OLI

BARDZO JA ROZBAWILA CALA SYTUACJA I KAZALA PRZEKAZAC ZE MOZECIE SOBIE IMPREZOWAC ILE WLEZIE:evil_lol:
JEDNYM SLOWEM NIEMA NIC PRZECIWKO ZDEMOLOWANIU SWOJEJ GALERII:lol:

TO DZIEWCZYNKI BAWIMY SIE

:knajpa: :drinka: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :drinking: :beerchug:

Posted

[quote name='furciaczek']KOMUNIKAT OD OLI

BARDZO JA ROZBAWILA CALA SYTUACJA I KAZALA PRZEKAZAC ZE MOZECIE SOBIE IMPREZOWAC ILE WLEZIE:evil_lol:
JEDNYM SLOWEM NIEMA NIC PRZECIWKO ZDEMOLOWANIU SWOJEJ GALERII:lol:

TO DZIEWCZYNKI BAWIMY SIE

:knajpa: :drinka: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :drinking: :beerchug:

no to bibaaaaaaa:beerchug: :drink1: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

Ale suuuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi:

:knajpa: :popcorn: :beerchug: :laola: :chlup: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :knajpa: :beerchug: :laola: :chlup: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :facelick:

Posted

ojj taak impreza trwa:)......a ja ide spac...:(
wiec dobranoc....do jutra .....
jak przyjdem jutro tosiem zabawie z wami:):cool3: :cool3: :cool3: <troszke dziwnie to zabrzmialo(?):oops: :eviltong: :eviltong: >

Posted

o Olę już odbanowali...:multi: :multi: :multi: :multi: teraz możemy porwócic do scenariusza o filmie mitologicznym z udziałem naszej świętej trójcy...:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

I ja byłam na wątku spamów, ale jaja!!!:evil_lol: :lol: Wszystkich zbanowali za świąteczne życzenia i tańczące Mikołaje.:evil_lol: :-D :-D :-D
Olusia, daj znak że żyjesz!:lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
I ja byłam na wątku spamów, ale jaja!!!:evil_lol: :lol: Wszystkich zbanowali za świąteczne życzenia i tańczące Mikołaje.:evil_lol: :-D :-D :-D
Olusia, daj znak że żyjesz!:lol:

ja też byłam na tym wątku, jaja były nie zle... ale na reszcie wsystcy odbanowani to najważnieszjesze...:multi: :multi: :multi: :multi:

Ola da jutro znak, że żyje tzn. dzisiaj bo oglądała film i dlatego jej nie było...

Posted

Dzięki za powitanie :p

Wrrr no co jest :angryy: :angryy: :angryy: Żaden wątek nie chce mi się dodać do subskrypcji!!! :angryy: Ale sie wkurzyłam... Może wy wiecie co jest nie tak...

Posted

Cześć Olek, bardzo sie cieszę, że wróciłaś :) benerk mi się podoba nie wiem jak Tobie, jak coś jest nie tak to wal śmiało to Ci zmienie, albo zrobie nowy...

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Ola witamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Super banerek amsz nowy (załważcie ze cała trojka z wlocawka ma nowe banerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:)

tak ja wczorak Oli zaproponoiwałam, żeby wstawić bener bo miała od samego początku ten sam, a poza tym coraz więcej osób zmieniało na zimowy i pomyślałam o mojej Oli, ze ona też mogłaby z moich usług skorzystać i wstawić sobie mój benerek...

Mnie np. Ty zainspirowałaś do zrobienia Benerka i avatara, bo Twoje bardzo mi sie podobają... :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Ola witamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Super banerek masz nowy (załważcie ze cała trojka z wlocawka ma nowe banerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:)
JA też zauwazylam:evil_lol: