Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber; napisał(a):
ja niestety od siebie dziś nic nie dałam. Dosyć, ze mnie nie było w najlepszym momencie, kiedy razem robiłyście sobie fotkę to jeszcze kabel zgubiłam... wściekła jestem na samą siebie...:angryy: :angryy: :angryy:

Hej, nie przejmuj sie ;) Pewnie to nie było nasze wspólne spotkanie (prawda Gosia? ;) ) i bedą jeszcze okazje do wspólnych zdjęć. A co do kabla to na pewno gdzieś jest, ale tak gdzie sie go wogóle nie spodziewasz :eviltong: Tak jest zawsze :eviltong:

Posted

ojeju ale ona ma uszy na tej focie:loveu: sliczne...
niby nie jestem zmeczona a ciezko mi sie pisze:roll: tzn literki mi sie gubia:oops:
oj bedzie wiecej takich spotkan:diabloti: juz ja tego dopilnuje:diabloti:

Posted

Gosia mnie to całe życie sie literki gubią :eviltong: A co do spotkań to trzymam cię za słówko, że przyjedziesz jeszcze przed świętami :p

Agushka nie narzekaj! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jutro bedzie wiecej, dzisiaj już nie dam rady :eviltong:

Yakubbo dzisiaj dodałam jej pora do jedzenia... i już wiem jakie były tego efekty :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hmmm ale nie nie bo efekty pora to widac z tylu :D A to czego sie najadla dziala na przod :D Moje jakies tabletki psychotropowe Ci do miski wpadly?? :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']No to lecimy z tym koksem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czemu mnie nie dziwi, że Olcia zamiast najpierw zdjęcia Kory wstawić, to wstawiła Furcię..?:evil_lol: Ola, Ty maniaczko cc!;) :lol:
A Furcia wyszła jak mały hipcio!:loveu:

Ale miały psiaki radochę, widać że bardzo zadowolone! :loveu: Tylko Aresika coś mało na fotkach widać..?

A tu Furciunia mały nieboraczek!:evil_lol: Jakie tylne łapki jej pokraczne wyszły!:loveu: :evil_lol:

Ale nie bój Furciaczek, nadrobi! Teraz leci w górę, jak się zatrzyma to i w szerz urośnie - wtedy to chyba przerośnie wagowo i Korę i Cerbera.:cool3:

Hmm...no tak Ola, z dietą trzeba uważać!:roll: ;) :lol:

Posted

Witaj Ola :multi:
Dziś dopiero naszła mnie ochota na odwiedzanie galerii, humorek zaczyna mi się poprawiać :multi: Szkoda że nie zrobiłam tego wcześniej, wczoraj.

Korka wygląda cuuuuudownie :loveu: Z tymi ucholami na bacznośc szczegolnie :multi:

Posted

Jak ślicznie tu wyszła w ruchu:cool3: i dobrze widac,ze z niej gorzka czekolada jest:lol: Bardzo fajne macie te spacerki dogomaniackie;) Ja tam znam garstke dogomaniakow;)

Posted

No tak jak widać Cerberowi to tylko patyki w głowie no i piłeczki... ale patyki on uwielbia oskubywac...

Ola powiedz nam jak tam Kora po wczorajszym???? i jak Tam Twoje nogi???? żywe jeszcze??????

Posted

Koma; napisał(a):
Jakie uszy :-o :-o :-o :evil_lol:

W końcu to Batpies :eviltong:

Yakubbo; napisał(a):
Hmmm ale nie nie bo efekty pora to widac z tylu :D A to czego sie najadla dziala na przod :D Moje jakies tabletki psychotropowe Ci do miski wpadly?? :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Hmmm... całkiem możliwe... bo jej sie tak oczy zawsze świecą na widok psychotropka, że mogła mi gdzieśtam cichaczem podkraść jakąś :P:P

furciaczek; napisał(a):
to teraz kora w moim wykonaniu

Dziękuję ci :*:*:*:*:*:*

Cerber; napisał(a):
szalenie podoba mi się ta fotka... wędrowiec... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Oj mi też się ona bardzo podoba...

AśkaK; napisał(a):
Czemu mnie nie dziwi, że Olcia zamiast najpierw zdjęcia Kory wstawić, to wstawiła Furcię..?:evil_lol: Ola, Ty maniaczko cc!;) :lol:
A Furcia wyszła jak mały hipcio!:loveu:

Hehehe... no co ja poradzę że się w Furci zakochałam....
A co do diety to już wiem - nigdy więcej pora!!! :P:P:P

haska_12; napisał(a):

Impreza przy jeziorku :cool3:

Impra była i to całkiem udana, prawda dziewczynki? :cool3:

:: FiGa ::; napisał(a):
Witaj Ola :multi:
Dziś dopiero naszła mnie ochota na odwiedzanie galerii, humorek zaczyna mi się poprawiać :multi: Szkoda że nie zrobiłam tego wcześniej, wczoraj.

Korka wygląda cuuuuudownie :loveu: Z tymi ucholami na bacznośc szczegolnie :multi:

Ciesze się, że ci się humorek poprawił :p I Kora dziękuje ci za komplement :*

Posted

Carolcia; napisał(a):
jakie fajne radarki :loveu: :loveu: :loveu:

Hehe, a jak sie te radarki słodko wieczorkami miętosi... :p

KaRa_TC; napisał(a):

Jak ślicznie tu wyszła w ruchu:cool3: i dobrze widac,ze z niej gorzka czekolada jest:lol: Bardzo fajne macie te spacerki dogomaniackie;) Ja tam znam garstke dogomaniakow;)

Nom, spacerek był rewelacyjny!!! Dobra i garstka dogomaniaków i udane spotkanie gwarantowane!!!

Tina.Sara; napisał(a):
Witaj kochanie :loveu:

Cześć, skarbie!!! :*
Dziękuje ci za komenty :*:*

Cerber; napisał(a):
Ola powiedz nam jak tam Kora po wczorajszym???? i jak Tam Twoje nogi???? żywe jeszcze??????

Kora do tej pory odsypia :evil_lol: A ja mam zakwasy ale nie na nogach... :oops: tylko na pupie... :eviltong: :eviltong:

haska_12; napisał(a):
A ja tak osobiście ani jednego :oops: :oops: :oops:

Nie martw się, może w końcu kogoś poznasz... takie znajomości to zawsze kwestia przypadku, tak jak było ze mną i Luizą :p

[quote name='Marta_Ares']Hej Olus :*
swietna fotka:loveu: :loveu:

Cześć! Tak ta foteczka jest prześliczna! :loveu: