Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 świetna fotka...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jakie uszoleee:lol: :lol: :lol: DOBRANOC :* :* Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Cerber; napisał(a): ja niestety od siebie dziś nic nie dałam. Dosyć, ze mnie nie było w najlepszym momencie, kiedy razem robiłyście sobie fotkę to jeszcze kabel zgubiłam... wściekła jestem na samą siebie...:angryy: :angryy: :angryy: Hej, nie przejmuj sie ;) Pewnie to nie było nasze wspólne spotkanie (prawda Gosia? ;) ) i bedą jeszcze okazje do wspólnych zdjęć. A co do kabla to na pewno gdzieś jest, ale tak gdzie sie go wogóle nie spodziewasz :eviltong: Tak jest zawsze :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ojeju ale ona ma uszy na tej focie:loveu: sliczne... niby nie jestem zmeczona a ciezko mi sie pisze:roll: tzn literki mi sie gubia:oops: oj bedzie wiecej takich spotkan:diabloti: juz ja tego dopilnuje:diabloti: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ale jęzor:evil_lol::evil_lol: Ona ma normalnie mistrzostwo świata pod względem długości jęzorka :loveu::loveu: Wszystkie fotki świetne ale coś małoooo Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hmmm a ja sie zastanawiam czym ty ja karmisz?? :D Za duzo ziol jej nie dawaj bo wiesz potem efekty moga byc rozne :P Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Gosia mnie to całe życie sie literki gubią :eviltong: A co do spotkań to trzymam cię za słówko, że przyjedziesz jeszcze przed świętami :p Agushka nie narzekaj! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jutro bedzie wiecej, dzisiaj już nie dam rady :eviltong: Yakubbo dzisiaj dodałam jej pora do jedzenia... i już wiem jakie były tego efekty :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hmmm ale nie nie bo efekty pora to widac z tylu :D A to czego sie najadla dziala na przod :D Moje jakies tabletki psychotropowe Ci do miski wpadly?? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 to teraz kora w moim wykonaniu tylko 3 bo zdechl mi fotosik:angryy: Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 szalenie podoba mi się ta fotka... wędrowiec... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to lecimy z tym koksem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czemu mnie nie dziwi, że Olcia zamiast najpierw zdjęcia Kory wstawić, to wstawiła Furcię..?:evil_lol: Ola, Ty maniaczko cc!;) :lol: A Furcia wyszła jak mały hipcio!:loveu: Ale miały psiaki radochę, widać że bardzo zadowolone! :loveu: Tylko Aresika coś mało na fotkach widać..? A tu Furciunia mały nieboraczek!:evil_lol: Jakie tylne łapki jej pokraczne wyszły!:loveu: :evil_lol: Ale nie bój Furciaczek, nadrobi! Teraz leci w górę, jak się zatrzyma to i w szerz urośnie - wtedy to chyba przerośnie wagowo i Korę i Cerbera.:cool3: Hmm...no tak Ola, z dietą trzeba uważać!:roll: ;) :lol: Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Impreza przy jeziorku :cool3: Koma- Ale twoja psina do Cerberka jest podobna :o:o:o Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witaj Ola :multi: Dziś dopiero naszła mnie ochota na odwiedzanie galerii, humorek zaczyna mi się poprawiać :multi: Szkoda że nie zrobiłam tego wcześniej, wczoraj. Korka wygląda cuuuuudownie :loveu: Z tymi ucholami na bacznośc szczegolnie :multi: Quote
Carolcia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jakie fajne radarki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jak ślicznie tu wyszła w ruchu:cool3: i dobrze widac,ze z niej gorzka czekolada jest:lol: Bardzo fajne macie te spacerki dogomaniackie;) Ja tam znam garstke dogomaniakow;) Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witaj kochanie :loveu: Zajedwabiste :loveu: :loveu::loveu::loveu: Radocha :cool3: Ale fajne :cool3: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No tak jak widać Cerberowi to tylko patyki w głowie no i piłeczki... ale patyki on uwielbia oskubywac... Ola powiedz nam jak tam Kora po wczorajszym???? i jak Tam Twoje nogi???? żywe jeszcze?????? Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 KaRa_TC napisał(a): J Ja tam znam garstke dogomaniakow;) A ja tak osobiście ani jednego :oops: :oops: :oops: Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hej Olus :* swietna fotka:loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 haska_12 napisał(a):A ja tak osobiście ani jednego :oops: :oops: :oops: Ja znam troche z poznania, z zlotu DGM itp. Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Koma; napisał(a):Jakie uszy :-o :-o :-o :evil_lol: W końcu to Batpies :eviltong: Yakubbo; napisał(a):Hmmm ale nie nie bo efekty pora to widac z tylu :D A to czego sie najadla dziala na przod :D Moje jakies tabletki psychotropowe Ci do miski wpadly?? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Hmmm... całkiem możliwe... bo jej sie tak oczy zawsze świecą na widok psychotropka, że mogła mi gdzieśtam cichaczem podkraść jakąś :P:P furciaczek; napisał(a):to teraz kora w moim wykonaniu Dziękuję ci :*:*:*:*:*:* Cerber; napisał(a):szalenie podoba mi się ta fotka... wędrowiec... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Oj mi też się ona bardzo podoba... AśkaK; napisał(a):Czemu mnie nie dziwi, że Olcia zamiast najpierw zdjęcia Kory wstawić, to wstawiła Furcię..?:evil_lol: Ola, Ty maniaczko cc!;) :lol: A Furcia wyszła jak mały hipcio!:loveu: Hehehe... no co ja poradzę że się w Furci zakochałam.... A co do diety to już wiem - nigdy więcej pora!!! :P:P:P haska_12; napisał(a): Impreza przy jeziorku :cool3: Impra była i to całkiem udana, prawda dziewczynki? :cool3: :: FiGa ::; napisał(a):Witaj Ola :multi: Dziś dopiero naszła mnie ochota na odwiedzanie galerii, humorek zaczyna mi się poprawiać :multi: Szkoda że nie zrobiłam tego wcześniej, wczoraj. Korka wygląda cuuuuudownie :loveu: Z tymi ucholami na bacznośc szczegolnie :multi: Ciesze się, że ci się humorek poprawił :p I Kora dziękuje ci za komplement :* Quote
Samturia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 łooooł jakie wyrąbiste uszy :D ja też takie chce :D:D:D piesio wręcz cuuuuudooooooowny P.S. Więcej fotek!!! więcej fotek!!! Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Carolcia; napisał(a):jakie fajne radarki :loveu: :loveu: :loveu: Hehe, a jak sie te radarki słodko wieczorkami miętosi... :p KaRa_TC; napisał(a): Jak ślicznie tu wyszła w ruchu:cool3: i dobrze widac,ze z niej gorzka czekolada jest:lol: Bardzo fajne macie te spacerki dogomaniackie;) Ja tam znam garstke dogomaniakow;) Nom, spacerek był rewelacyjny!!! Dobra i garstka dogomaniaków i udane spotkanie gwarantowane!!! Tina.Sara; napisał(a):Witaj kochanie :loveu: Cześć, skarbie!!! :* Dziękuje ci za komenty :*:* Cerber; napisał(a):Ola powiedz nam jak tam Kora po wczorajszym???? i jak Tam Twoje nogi???? żywe jeszcze?????? Kora do tej pory odsypia :evil_lol: A ja mam zakwasy ale nie na nogach... :oops: tylko na pupie... :eviltong: :eviltong: haska_12; napisał(a):A ja tak osobiście ani jednego :oops: :oops: :oops: Nie martw się, może w końcu kogoś poznasz... takie znajomości to zawsze kwestia przypadku, tak jak było ze mną i Luizą :p [quote name='Marta_Ares']Hej Olus :* swietna fotka:loveu: :loveu: Cześć! Tak ta foteczka jest prześliczna! :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Samturia napisał(a):P.S. Więcej fotek!!! więcej fotek!!! Za chwileczkę cosik wstawię :p Quote
Recommended Posts