Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Olaaaa jak mozesz nam to robic...my tu caly dzien czekamy a ty tak....:mad: :mad: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 bo Ola to cham :cool3: ma coś po mnie :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Tina.Sara']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o jeeeeeej:) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to se pogadalymy:) Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='wiq']rozmowa na poziomie po prostu:lol: hehe aaa jaak:)dolaczysz sie??? cos trzeba robic by z nodow nie umrzec........ w oczekiwaniu na fotki...... :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 buhah :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
AśkaK Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 To ja się dołączam do "rozmów na poziomie":evil_lol: i oczekiwania na foty!:evil_lol: Ola, bierzcie tego chomikulca szybko i dawajcie fotki!:lol: Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ola lada moment będzie więc już jej tak nie wyczekujcie... ona zaraz doda fotki, jak tylko wórci...:eviltong: :eviltong: :eviltong: ja niestety fotek u siebie zadnych nie dam... ale to nic, ważne, ze Ola i Marta dadzą... Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 I gdzie fotaski? :shake: :mad: :shake: Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 witanko wszystkim :) hehe dzialo sie dzialo dzisiaj ale moze lepiej jak ola to opowie;) Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Już jestem!!! No więc o godz. 11 Gosia dotarła do Włocławka. Razem poszliśmy do parku, nad małą rzeczkę. Następnie na plac wolności, niestety bez Luizy, która musiała iść na korki. Tam zjadłyśmy fryteczki a potem, tym razem bez Marty która musiała iść do domu, poszłyśmy znów do Luizy i na bagna. No a potem to już sie rozeszłyśmy do domu. Tak to wygląda w skrócie :p Za chwilke bedą foteczki, bo właśnie zgrywam ;) No więc jeszcze poczekacie :eviltong: Ale ja wystawiam na próbe waszą cierpliwośc :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ola sie znowu obija i nie wstawia fotek:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ola&Kora napisał(a):Już jestem!!! No więc o godz. 11 Gosia dotarła do Włocławka. Razem poszliśmy do parku, nad małą rzeczkę. Następnie na plac wolności, niestety bez Luizy, która musiała iść na korki. Tam zjadłyśmy fryteczki a potem, tym razem bez Marty która musiała iść do domu, poszłyśmy znów do Luizy i na bagna. No a potem to już sie rozeszłyśmy do domu. Tak to wygląda w skrócie :p Za chwilke bedą foteczki, bo właśnie zgrywam ;) No więc jeszcze poczekacie :eviltong: Ale ja wystawiam na próbe waszą cierpliwośc :diabloti: Hehehe to faktycznie mega skrot:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hehe, ale skrócik ;) Czekamy na foty :mad: Quote
AśkaK Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No to nieźle!:evil_lol: My tu cały dzień wyczekujemy, a tu pięć liniejek!:mad: :evil_lol: I ani słowa o piesach, za to o fryteczkach to Olcia pamiętała napisać!:diabloti: :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję, że przy fotkach będą porządne opisiki!:lol: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Ola&Kora']Już jestem!!! No więc o godz. 11 Gosia dotarła do Włocławka. Razem poszliśmy do parku, nad małą rzeczkę. Następnie na plac wolności, niestety bez Luizy, która musiała iść na korki. Tam zjadłyśmy fryteczki a potem, tym razem bez Marty która musiała iść do domu, poszłyśmy znów do Luizy i na bagna. No a potem to już sie rozeszłyśmy do domu. Tak to wygląda w skrócie :p Za chwilke bedą foteczki, bo właśnie zgrywam ;) No więc jeszcze poczekacie :eviltong: Ale ja wystawiam na próbe waszą cierpliwośc :diabloti: no i wszystkojasne czemu ich tak dluugo nie bylo..jak poszly na te bagna toje wciagnelooo.......:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 :eviltong: Spokojna wasza rozczochrana, fotki właśnie się pomniejszają :eviltong: A tak apropo to na spotkanie zapomniałam wziąść aparatu! :D:D:D Na szczęście byłyśmy niedaleko mojego domu więc szybciutko po niego poleciałam :eviltong: No więc zrobiłam ok 250 fotek z czego do pokazania nadaje się 176... to nic w porównaniu z liczbą fotek Gosi, ale jednak to zawsze coś :D:D Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alynkaaa']no i wszystkojasne czemu ich tak dluugo nie bylo..jak poszly na te bagna toje wciagnelooo.......:diabloti: hehehe wiem, ze bagna to dziwne swormuowanie, ale kiedy byłam mała to tam gdzie teraz chodzimy było wszystko zarośnięte, roszły drzewa i było tam takie bajoro błotne, na które wołaliśmy bagno i tak sie przyjęło do teraz. Własciwie każdy na osiedlu mówi na to bagna, czy to młodzi czy starsi.., :D:D:D:D:D:D Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No to lecimy z tym koksem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W parku Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Olka jeszcze tylko ty z fotkami zostałaś i kwita... ja niestety od siebie dziś nic nie dałam. Dosyć, ze mnie nie było w najlepszym momencie, kiedy razem robiłyście sobie fotkę to jeszcze kabel zgubiłam... wściekła jestem na samą siebie...:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts