Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edyta, Juszes dziemkujem :p
Luiza no to na co czekasz? :eviltong: Wstawiaj szybciutko :multi:

Asiu wiesz, do robienia komiksów to nie mam głowy... ale skromnie przyznam się, że piszę książkę... :oops: Nie o Korze, ale też o psie...
A poza tym linie lotnicze są bardziej opłacalne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Chociaż nikt jeszcze z nich nia skorzystał... :evil_lol:

Wiq oczywiście że wolę Deepa! Holloway to taki dupek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie lubię go :diabloti: p.s. jak ty masz na imię?

Carolcia nie martw sie, Kora powróciła i jest cała i zdrowa :cool3:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaluj!
wyczesnana jest:evil_lol:
Ola, to juz wsztsko jasne;) ale ze od razu dupek?:evil_lol:
co do imienia? moze pozgadujecie? proste, bo zwiazane z nickiem:)

Posted

ooo tak Kora na tej fotce wyszła niepowtażalnie. teraz wyszło na jaw kim tak naprawdę Kora jest...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Olu...

wiq napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:pijesz do jakiejs laski przypadkiem..?:mad::evil_lol::evil_lol:

ło matko co ten tekst sugeruje...:lol: :lol: :lol:

Posted

OLKA NIE ŻYJESZ... DO LOSTA JESZCZE 20 MINUT CHYBA ŻE SIEDZISZ PRZED TYM TELEWIZOREM WPATRZONA W COŚ CO TERAZ LECI I ZŻERASZ POPCORN...TYLKO OLU KOCHANIE - ZANIEDBUJESZ NAS :placz: ZDRADZASZ MNIE???? :placz: TYLKO SIE NIE OBŚLIŃ JAK SIE TEN LOST ZACZNIE... TERAZ PRZEZ 3 ODCINKI.. (albo 2) ci będą szli, ci będą płynąć a ci będą siedzieć zamknięci przed księdzem. Fajnie... :cool3:

OLU ZAŁATWIĘ CI ŚLINIAK, JAKBY CO

Posted

[quote name='mamabazyla']

łożesz...
Przyszła mi do głowy reklama coli... :cool3:

Dokładnie to samo mam skojarzenie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: "Bo przyjaciołom się UFO!".:evil_lol: :lol:

A gdzie to panna Ola nam dziś zniknęła..?:cool3: Jakiś film z Deepem dziś leci..?:lol: