Dobermania Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :D:D:D:D:D:D Ale wy jesteście! To ani zioło było, ani papierosy, one tak intensywnie powtarzały do kartkówki, że aż apra buchała:eviltong: :mad: Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Najlepszy jest koniec. "Ares: Cześć! No i wtedy się zaczęło... " Ola ty to potrafisz budować napięcie :evil_lol::evil_lol: Jak tak dalej bedziesz to nikt nie będzie się witał bo po "cześć" się zaczyna :diabloti: i to jeszcze niewiadomo co!!! Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 wiq; napisał(a):łaaa!!:crazyeye::evil_lol: swietne:evil_lol: zielsko popalaly, stad te jazdy:evil_lol: ps. zatrudnialyscie hollowaya, to moze czas na deppa?:cool3: Ja tam osobiście wolę Deepa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dobermania; napisał(a)::D:D:D:D:D:D Ale wy jesteście! To ani zioło było, ani papierosy, one tak intensywnie powtarzały do kartkówki, że aż apra buchała:eviltong: :mad: Wy już nie myślcie tyle bo jeszcze myśliwymi zostaniecie :D:D:D To była wiedźma i koniec :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Agushka; napisał(a):Najlepszy jest koniec. "Ares: Cześć! No i wtedy się zaczęło... " Ola ty to potrafisz budować napięcie :evil_lol::evil_lol: Jak tak dalej bedziesz to nikt nie będzie się witał bo po "cześć" się zaczyna :diabloti: i to jeszcze niewiadomo co!!! Tak szeże mówiąc, to miał być ciag dlaszy ale w trakcie myślenia mnie leń złapał, także nie mogłam nic więcej wymyślić :oops: :oops: :oops: :eviltong: No więc strzeżcie się "cześciów", bo po nich się zaczyna.... coś :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ola az sie boje cio ty tam mozesz jeszcze wymyslic:evil_lol: a potem spac po nicach niemoge bo ganiaja mnie jakies palace wiedzmy:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Patka; napisał(a):Boska fotka :loveu: Patuś, dziemkujem :*:*:* Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 furciaczek; napisał(a): a potem spac po nicach niemoge bo ganiaja mnie jakies palace wiedzmy:cool3: Hehe, bo o to chodziło :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Juszes Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 super opowiesc, czekam na dalszy ciąg! Quote
nomu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 I jeee super, jeszcze jeszcze, fajna historyjka, kiedy następna częśc?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ola historyjka wciąga:cool3: Jak one się fajnie bawią:loveu: Czekam na dalszą część:cool3: Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 witam cie olus :multi: jak tam fizyka:cool3: hehe Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Cześć citeczki!!! Ależ dzisiaj miałam dzień wyczerpujący... :roll: Ta szkoła mnie wykańcza :diabloti: Chociaż nie było tak źle, wpadła mi czwóreczka z histy, a myślałam że trzy bedzie :multi: Dziemkujem oczywiście za komentarze, jesteście kochani :*:*:* furciaczek napisał(a):witam cie olus :multi: jak tam fizyka:cool3: hehe Hmmm, na pięć zadań zrobiłam trzy :eviltong: Mam nadzieję że mam dobrze i dostanę tę nieszczęsną trójczynę, chociaż nawet dwa już mi baaardzo ratuje sytuację Za chwileczkę (tzn. za jakieś 2 godziny :eviltong: ) będzie dalsza część, najstraszniejsza :diabloti: Quote
Agushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Hej Ola :) Już się boję :evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ooo no prosze jescze sie zalapie na histroryje jeeee:multi: :multi: :multi: Quote
Carolcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nie umie sie doczekac ciągu dalszego :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cześć, ja się witam i spadam... do nauki... :/ Quote
Alynkaaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a Olcia znow lata poo gaeriach a histroii niet??;/:mad: no mam nadzieje ze niedlugo ja dodasz:):p juz siem doczekac nie moguuuu:) Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 olus ta chwila to juz chyba minela cio:cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ola bo ja siem tu zestarzeje czekajac na ta historyjke....:):eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Eh, cioteczki, przepraszam was, ale jeszcze pewnie trochę poczekacie... :-( Mam jutro wielką klasówe z chemii, której nie mogę zawalić więc siedze i się uczę :shake: Obiecuję, że jeszcze dzisiaj historyja będzie ale nie mam pojęcia o której ;) Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nio w takim wypadku moge poczekac :) Quote
Recommended Posts