Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carolcia; napisał(a):
hej! piękne kociaki :loveu: :loveu: :loveu: chcialabym miec kota ale Blacky by go rozszarpal :-( , a ja je tak luubie :shake:

Ja również bardzo chciałabym mieć kota, bo kocham je tak samo jak psy, ale to nie zależy od Kory, bo ona nawet myszki by nie skrzywdziła. Raz to nawet rozkopała mysią norkę z małymi myszkami to je pokolei wyciągała i odkładała na bok, żadnej przy tym nawet nie raniąc. A ja biedna, wkładałam te myszki z powrotem i mniej więcej zrekonstrułowałam norkę :eviltong: Mam tylko nadzieję że mamuśka maleństw nie pozagryzała...
No więc wracając do tematu, to mogłabym trzymać kota razem z Korą, ale niestety rodzice i wogóle reszta rodziny się nie zgadza :-( Nie mogę mieć nawet myszoskoczka, bo się brzydzą :shake:

Posted

Agushka; napisał(a):
Pacmana to ja niezabardzawo bo mi te duchy za szybko latają :) Ale lubię na plejstejszynie Michała Pacmana bo tam wolniej heheh i tylko czasami...

Ja to najbardziej w Contre lubię grać (chodzi się takimi komandosami i strzela się we wszystko co się rusza :eviltong: ) i japońskie serie sportowe z Kunio Kuniem :eviltong: Za pacmanem też nie przepadam :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Serio? A skąd wiesz? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Genetyka:cool3: To jeden z moich przedmiotów na studiach;)
Nie będą się wdawać w szczegóły, ale nigdy nie ma kocurków o takiej barwie;)
Mnie się taki kolor bardzo podoba:loveu:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja również bardzo chciałabym mieć kota, bo kocham je tak samo jak psy, ale to nie zależy od Kory, bo ona nawet myszki by nie skrzywdziła. Raz to nawet rozkopała mysią norkę z małymi myszkami to je pokolei wyciągała i odkładała na bok, żadnej przy tym nawet nie raniąc. A ja biedna, wkładałam te myszki z powrotem i mniej więcej zrekonstrułowałam norkę :eviltong: Mam tylko nadzieję że mamuśka maleństw nie pozagryzała...
No więc wracając do tematu, to mogłabym trzymać kota razem z Korą, ale niestety rodzice i wogóle reszta rodziny się nie zgadza :-( Nie mogę mieć nawet myszoskoczka, bo się brzydzą :shake:

no moi rodzice tez nie chcą kota :shake: ,no ale nawet jesliby chcieli to i tak bym nie mogla miec :roll: .Ostatnio musialam ratowac okolo miesięcznego kociaka przed Blackym ,bo by sie kiepsko to skonczyło :shake:

Posted

Dobcia napisał(a):
Genetyka:cool3: To jeden z moich przedmiotów na studiach;)
Nie będą się wdawać w szczegóły, ale nigdy nie ma kocurków o takiej barwie;)

ja mam wlasnie genetyke w szkole swietny dzial:evil_lol: bardzo go lubie a jeszcze tez zadania i krzyzowki:lol: :lol:
np.
Długa sierśc kotów perskich jest recesywna do krotkiej siersci kotow syjamskich. Natomiast czarne umaszczenie perskich dominuje nad kawową sierscia syjamczyka. Jakie otrzymamy pierwsze pokolenia po skrzyzowaniu czysto czarnego długowołosego persa z czysto krotkowlosym syjamczykiem?
Jakie jest prawdopodobienstwo uzyskania w II pokoleniu dlugowlosego kota jezeli skrzyzuje sie 2 koty z otrzymanego I pokolenia:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Luiza kotki no cudowne stworzenia, tylko trzebaje zrozumieć i zaakceptować ich niezależność ;)

Karola dziemkujem :p :*:*:*:* i ja o nic cię nie podejrzewam :cool3:

Dark Lord Fiona ma śliczny kolorek, ale ja wolę Japonkę :eviltong:

Haska poczekaj sekundkę ;)

Dobcia mniam, mniam genetyka.... ja jako że biol-chem jestem to genetykę bede mieć pod koniec drugiej klasy... a szkoda, bo już siem doczekać nie mogę :p

Carolcia wiem co czujesz, tylko ja mam problem jedynie z rodzicami... niestety psa ciężko jest oduczyć gonienia kotów...

furciaczek widzałam na fotkach i filmiku :cool3: Zwłaszcza Prezes lubi kotki :eviltong:

Marta świetne zadanie! I takie wam Dorszowa podała na lekcji :crazyeye: Nie no, no to ja już doeczkać się nie mogę genetyki z nią :eviltong: Teraz na razie mamy mitozę i mejozę :roll:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
hehe tak Ola obecnie ze Sledziem mam takie i podobne zadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

P.S. uwazaj bo dzisiaj u nas postwaila dziesiec 1.....:roll:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To chyba nowy rekord :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U nas maximum to było 5 z odpowiedzi :eviltong: i 14 z klasówki :eviltong:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Heheh u ans to z odp leciala numerkami i jeszcze sie cieszyla ze ocen przybedzie:angryy:

a moze jakies nowe fotki????:loveu:

Haha, cała pani Dorsz :D:D:D
I za chwilkę coś wstawię ;)

Posted

furciaczek; napisał(a):
niezazdroszcze nauczycielki:shake: naprawde

a wlasnie ola ty nas tu tak zagadujesz a foteczek niema :mad:
pewnie zaraz napiszesz ze dzisiaj juz zmeczona jestes i spac idziesz i zdieciow niebedzie..

Nauczycielka surowa jest, ale ja ją bardzo lubię :p Wymaga to fakt, ale uczy bardzo dobrze. Cieszę się że mnie uczy :multi:

A i foteczki za chwilę bedą :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Nauczycielka surowa jest, ale ja ją bardzo lubię :p Wymaga to fakt, ale uczy bardzo dobrze. Cieszę się że mnie uczy :multi:

oj tak rzeba przyznac ze naprawde potrafi nauczyc wydaje mi sie ze po 3 latach nauki z nia bez problemu mozna zdac mature, Ola ale nie wiem czy slyszalas ze podobno w przyszlym roku ma odejsc....

Posted

Wszystko przez zwykłe ugryzienie nietoperka...

Zaczęło się spokojnie...

Potem rozpoczęła się przemiana...

Rzuciło Korę na zimię...

Potem był ostry błysk...

Puuuf... i tak powstał Batpies (pies-nietoper) :eviltong: :eviltong:

Batpies, obrońca uciśnionych, przemierza świat w poszukiwaniu zła... razem ze swoją ferajną, polcjantami z Miami i innymi pomocnikami zwalcza zło... :eviltong:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
oj tak rzeba przyznac ze naprawde potrafi nauczyc wydaje mi sie ze po 3 latach nauki z nia bez problemu mozna zdac mature, Ola ale nie wiem czy slyszalas ze podobno w przyszlym roku ma odejsc....

Mnie niestety też takie słuchy doszły.. oby to były tylko ploty...