Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jAK OLA NIE MOZE TO JA COŚ WYMYŚLĘ, OCZYWIŚCIE BEZNADZIEJNEGO, ALE CHOCIAŻ POŚMIEJECIE SIĘ Z MOJEJ BEZNADZIEJNOŚCI...

HEH Kora patrzyła co za wielki stwór przed nią stoi i robi jej pstryk, pstryk...

Cerber także stał i się na tego stwora gapił...

No i kora się tak gapiła...

aż jej się znudzioło i wzięła piłkę do zabawy... :P

znudziła się jej piłka to znowu patrzyła na stwora...

aż zgłupiała i sama zaczęła stworować... :D

potem oprzytomniała i spoważniała...

... ale patrzy a Cerber też zaczął stworować i to z jej piłką.. a świstak na to niemożliwe... :D

głupie co nie, wiedziała. Nie przebiję nigdy Oli :eviltong: :eviltong: ale to nic chociaż trochę się pobawiłam...

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
śliczności :loveu:

Dziemkujem :p

[quote name='Carolcia']jaka piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Również ślicznie dziemkujem :p

Agushka; napisał(a):
Ej Ola! Nie wierzę, że nie zrobisz z tego historyjki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Strasznie fajne to zdjęcie Kory z piłką w dziobie i jęzorem merdającym się obok:lol::lol:

Eh, jakoś tak mi na razie przeszło z historyjami :eviltong:
A Kora to często tak z piłką i jęzorem wystawionym lata. Ma wtedy lepszą wentylację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

furciaczek; napisał(a):
i znowu ten wilki jezor:eviltong: normalnie uwielbiam te korasne minki:loveu: i te uchole jej tak smiesznie stercza:loveu:

Oj tak, Kora strzela bajeranckie minki. Ale najczęściej nie mam wtedy aparatu... :eviltong:

wiq; napisał(a):
nie wierze wlasnym oczom - odpuscilas historjke!:evil_lol:

No to lepiej uwierz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na razie daję sobie spokój :eviltong:

Luiza, nieźle nieźle :klacz: :klacz: Widać, budzi się w tobie talent historyjkarski :p

A już niedługo fotki trochę z innej beczki... :diabloti:

Posted

Cześć Olus...

wiq napisał(a):
Luiza, robisz Olce konkurencje:eviltong:
a na jakie fotki czekamy?:cool3:

taaa ja się udałam do pisania historyjek. Olka jest za dobra, ja jej nigdy nie przebiję...

Posted

Cześć cioteczki!!! :multi:
Normalnie wstaję dzisiaj rano, patrzę... a tu SŁOŃCE!!!!!:Cool!: Najprawdziwsze, żółciutkie słoneczko i ani jednej chmury!!!! Aż miło było z Korą na spacerek pójść :p

Dziękujem za miłe komentarze :p
Gonia Mimi jest piękna, mam nadzieję że szybko znajdzie domek (a jej poprzedniego właściciela to bym chyba zatłukła :angryy: oddać psa, bo nogę złamał :shake: )

Za chwilkę fotulce... :cool3:

Posted

Chciałabym wam przedstawić koci arsenał mojej babci. Uwielbiam te kotki i po prostu muszę wam je pokazać :eviltong:

No wiec:

To jest Elza

Elza ma niesamowite umaszczenie

Z charakteru jest bardzo niezależna i nie lubi pieszczot, ale i tak jest kochana

A to jest Fiona

Fiona jest jak widać czarno-biała

Charakter Fiony jest po prostu cudowny! Ogromna z niej przylepa!
Nawet ciężko mi było zrobić jej fotki, bo ciągle chciała się ocierać o aparat :P

No i teraz już kotki jednocześnie

No i ze mną :p

A tutaj z moją kuzynką i kuzynem

I cały zwierzyniec razem (piesek kuzynki to Kajtek)

Po tym zdjęciu Kora dostała w nos od Elzy... :P

No i ja miziająca Fionę

I sesja na krzesełku (jadłam wtedy kolację :P)

Fiona jest bardziej śmiała i nawet skakała mi na kolana, niestety nie udało mi się tego sfotkować :P

Elza tylko przednimi łapkami opierała się o krzesło

No i wspomnieć jeszcze trzeba o mojej kochanej Japonce...

Japonka przybłąkała się do mojej babci. Na początku nie chcieli jej i nie karmili... do czasu kiedy pod drzwi domu zaczęła znosić szczury i myszy... jest bardzo łowna i babcia postanowiła ją zatrzymać. Niestety jest też troszkę szkodna, bo jak nikt nie widzi to wskakuje na meble i zjada wszystko co się da..
Ale i tak ją uwielbiam
Japonka jest bardzo dumna i pracowita, poza tym ma słodkie oczęta (stąd jej imię :P)

I jeszcze ze mną

A to... ekhem... kuzynka ufociła mnie podczas grania... w pegasusa :P:P

Dobra, śmiejcie się ale ja uwielbiam grać w gry telewizyjne! Czasami są lepsze od tych komputerowych badziewi :P Kocham Pgasusa!!!

Koniec kocich fotkóff, po południu wstawię coś Korowego :P

Posted

furciaczek; napisał(a):
sliczne kotulce:loveu: Fiona jest sliczna, uwielbiam czarnobiale koty:loveu:
moja Furcia ma w papierach na imie Fiona:evil_lol:

Ja uwielbiam bure pręguski (jak kot mojej cioci, a właściwie to mój, Burszurasek)

Czyżby Furcia wcześniej była Fioną?

Posted

[LEFT]Burszurusek:crazyeye: jakie imie hehe ja bym niewpadla na cos takiego :)

NIo Furciaczkowa byla kiedys Fiona, ale to imie to niej niepasowalo kompletnie wiec przechcilam ja na cos odpowiadajacego jej charakterkowi:evil_lol: [/LEFT]

Posted

furciaczek; napisał(a):
Burszurusek:crazyeye: jakie imie hehe ja bym niewpadla na cos takiego :)

NIo Furciaczkowa byla kiedys Fiona, ale to imie to niej niepasowalo kompletnie wiec przechcilam ja na cos odpowiadajacego jej charakterkowi:evil_lol:

Do Furci najbardziej pasuje Furcia :p I bardzo mi się to imię podoba :loveu: Idealne dla cc :p

A Burszuras na początku miał być Bystrzak :evil_lol:

Posted

a powiedz mi jedno, bo chyba niedoczytalam, czy Kora jest wysterylizowana? i jeszcze jedno pytanko, Furcia to moja pierwsza suczka, wczesniej zawsze mialam psy. Czy mozna jakos wczesniej rozpoznac ze zaczyna sie cieczka?? Pewnie Prezes mnie powiadomi jak cos ale wolalabym jednak wczesniej wiedziec...

Posted

Tak, Kora została wysterylizowana rok temu, po pierwszej cieczce.
Z tego co pamiętam to Kora nie zachowywała się jakoś szczególnie i nie dawała sygnałów że bedzie miała cieczkę. Najwyraźniejszym objawem jest oczywiście krew w wiesz jakich okolicach :eviltong: No i jeśli Prezesik będzie nagminnie wachał jej pupę to znak że najlepiej nie zostawiać już ich samych. Oczywiście przez całą cieczkę sunia nie jest płodna, zajść w ciążę może przez około tydzień, ale lepiej wcześniej je rozdzielić, a najlepiej sunie wysterylizować ;)

Posted

wiem ze tylko przez czesc cieczki moze zajsc, ale ja wole dmuchac na zimne... Gdyby nie to ze myslymy o zalozeniu hodowli CC to napewno bym ja wysterylizowala, chcialam prezesa wykastrowac ale moj TZ sie nie zgadza (meska solidarnosc)... wiec bede miala wesolo w "te" dni...

Posted

ehhh z umaszczenia bardzo podoba mi się eLZA, A Z CHARAKTERU BARDZIEJ fIONKA, NO ALE OCZKA MA NALEPSZE JAPONKA :) kurcze znowu pisze na spacji... :/

ehhhh pegasus, jak ja dawno w ta gre nie grałam... jezu ile to ma już lat... ja chyba z 10 lat temu ostatnio grałam w mario na tym sprzęcie, a pamietam jeszcze jaka to była furora jak ktoś miał pegasusa... :D

Posted

Ale kotów :roll: Wszystkie śliczne, chociaż ten pierwszy ma taki miszmasz kolorów że nie sposób się nie zapatrzeć:lol::lol:
O kochane, pegasusa to ja nadal mam :) Kupiliśmy sobie z moim TZ jak byłam w ciąży i przez samym porodem do 4 rano grałam w Tetris. Do tej pory pamiętam jak mi szkoda było jechac do szpitala hehe ale Michał się na świat pchał. Mimo, że teraz Misiek ma różne tam gejmboje, plejstejszyny i komputery są, to ja nadal lubię czasem sobie w Mario na pegasusie pograć :)

Posted

furciaczek no to jakby co to wiem już z jakiej hodowli bede miała swojego corsiaczka :cool3:

Luiza niestety nie bede mogła przyjść, u ciebie napisałam dlaczego i alternatwę :razz:

Agushka oj tak gry na pegasusa mają to coś, czego brak tym dzisiejszym plejstejszonom i innym badziewiom :p Jak jestem u babci to cały czas praktycznie gram, bo wreście mogę się wyżyć. A i publiczność mam niezłą (dwóch kuzynów, jedną kuzynkę i czasem ciocię :eviltong: ).
Ale normalnie żeby przed porodem w tetrisa zasuwać :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niezła jesteś :multi: :multi: :multi:
Moja mama też uwielbiała tetrisa i jeszcze do tego pacmana :eviltong: