Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks; napisał(a):
:cool3:

a lubisz Good Riddance?:cool3: to mój ulubiony kawalek

Ja dopiero od niedawna lubuję się w Green Dayu więc tak bardzo jeszcze nie znam jego repertuaru, posiadam tylko płytkę "American Idiot"
Jak znajdziesz tą piosenke na youtubie, to od razu mi prześlij ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja dopiero od niedawna lubuję się w Green Dayu więc tak bardzo jeszcze nie znam jego repertuaru, posiadam tylko płytkę "American Idiot"
Jak znajdziesz tą piosenke na youtubie, to od razu mi prześlij ;)

na YT sa chyba wszystkie klipy GD, pokombinuję i zrobię sobie dokłady playlist, to Ci wszystko podam, OK?

Ja osobiscie mam AI przegrywane:oops: , ale za to oryginalnego Nimroda i Dookie, a teraz oszczędzam na Warning;) jeszcze chyba przegram od kumpeli Insomniaca.:cool3:

Posted

bellatriks; napisał(a):
na YT sa chyba wszystkie klipy GD, pokombinuję i zrobię sobie dokłady playlist, to Ci wszystko podam, OK?

No to ja czekam i bardzo ci dziękuje :calus:

Posted

wiq; napisał(a):
ja jestem eklektyczka;)

Dobra muł ze mnie, nie wiem, co to znaczy... :oops: :oops: :oops: To takie ciasteczko? Nie ciasteczko to eklerka... :eviltong: NIE WIEM!!! :roll:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dobra muł ze mnie, nie wiem, co to znaczy... :oops: :oops: :oops: To takie ciasteczko? Nie ciasteczko to eklerka... :eviltong: NIE WIEM!!! :roll:

nie martw sie, ja tez nie wiem:oops: no, ale lepiej jest cierpiec w grupie;)

Posted

pozwol, ze zactuje za moim ulubionm slownikiem wspolczesnego jezka polskiego:cool3:
"eklektyzm - 1. filozof. laczenie w jedna, zwykle niespojna, calosc elementow z roznch systemow filozoficznych 2. szt. sklonnosc do laczenia w calosc piewiastkow wywodzacych sie z roznych epok i stylow, niemajaca charakteru syntezy artystycznej; wybiorczosc, kompilatorstwo"

no, nacechowanie nieco negatywnie, ale mi to tito - taka jestem - mix:evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
pozwol, ze zactuje za moim ulubionm slownikiem wspolczesnego jezka polskiego:cool3:
"eklektyzm - 1. filozof. laczenie w jedna, zwykle niespojna, calosc elementow z roznch systemow filozoficznych 2. szt. sklonnosc do laczenia w calosc piewiastkow wywodzacych sie z roznych epok i stylow, niemajaca charakteru syntezy artystycznej; wybiorczosc, kompilatorstwo"

no, nacechowanie nieco negatywnie, ale mi to tito - taka jestem - mix:evil_lol:

aha, no to wszystko jasne :D

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Wróciłam.. I WPADŁAM NA ANG. po naszej pani :D prawie na nią:cool3: ale lece instalować simsy zwierzaki:cool1:

Wow, masz simsy zwierzaki! Ale ci zazdroszcze :cool3: Ja mam już za słaby sprzęt na simsy 2 a co dopiero na zwierzaki... musi mi sims 1 wystarczyć :roll:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Wow, masz simsy zwierzaki! Ale ci zazdroszcze :cool3: Ja mam już za słaby sprzęt na simsy 2 a co dopiero na zwierzaki... musi mi sims 1 wystarczyć :roll:

ja też mam za słaby - pamięć już nie ta:shake:

pomijam fakt, że nie gram w żadne gry komputerowe, bo zwyczajnie mnie to nie kręci, dla mnie komputer = Internet = fora internetowe! + YouTube = DGM + GSB (to takie forum o GD) + ŁP + forum mojej klasy + YouTube = To co bellatriks lubi najbardziej :D

Posted

bellatriks; napisał(a):
ja też mam za słaby - pamięć już nie ta:shake:

pomijam fakt, że nie gram w żadne gry komputerowe, bo zwyczajnie mnie to nie kręci, dla mnie komputer = Internet = fora internetowe! + YouTube = DGM + GSB (to takie forum o GD) + ŁP + forum mojej klasy + YouTube = To co bellatriks lubi najbardziej :D

Dla mnie komputer to też głównie internet :p Wogóle to internet to najlepsza rzecz jaką człowiek wymyślił :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dla mnie komputer to też głównie internet :p Wogóle to internet to najlepsza rzecz jaką człowiek wymyślił :evil_lol:

oj, tak, zgadzam sie:D no, moze poza plyta CD i odtwarzaczem zeby mozna bylo sluchac sobie GD:D

A BTW. jak Ci się podoba Minority?

Posted

ta no pewnie bo twoim hobby jest ublizanie,rownanie z blotem i obrazanie innych ludzi.ja daje zdjecie zeby pokazac oli ze znalazlam psa podobnego do kory a ty wyskakujesz o wymiarach.wiec mowie ze wymiary nie maja tu nic do zeczy,no ale oczywiscie ty musisz na mnie wsiaść i o jakis skakankach z nieba wzietych pisac!

Posted

Hej, nie kłóćcie się ;)
Ten piesek jest troszkę podobny, ale Kora ma inny kształt pyszczka i uszu :p A poza tym to jednak postąpiłaś troszkę nie fair, że ot tak sobie wstawiłaś tu czyjąś fotkę. Powinnaś najpierw spytać się o zgodę tej osoby ;)

Posted

bellatriks; napisał(a):
Dobra, ludzie, koniec kłótni! Wszelkie nieporozumienia proszę wyjaśnić na PW

Ty zawsze znajdziesz najlepsze rozwiązanie :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: