Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a)::cool3: a lubisz Good Riddance?:cool3: to mój ulubiony kawalek Ja dopiero od niedawna lubuję się w Green Dayu więc tak bardzo jeszcze nie znam jego repertuaru, posiadam tylko płytkę "American Idiot" Jak znajdziesz tą piosenke na youtubie, to od razu mi prześlij ;) Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ja dopiero od niedawna lubuję się w Green Dayu więc tak bardzo jeszcze nie znam jego repertuaru, posiadam tylko płytkę "American Idiot" Jak znajdziesz tą piosenke na youtubie, to od razu mi prześlij ;) na YT sa chyba wszystkie klipy GD, pokombinuję i zrobię sobie dokłady playlist, to Ci wszystko podam, OK? Ja osobiscie mam AI przegrywane:oops: , ale za to oryginalnego Nimroda i Dookie, a teraz oszczędzam na Warning;) jeszcze chyba przegram od kumpeli Insomniaca.:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):na YT sa chyba wszystkie klipy GD, pokombinuję i zrobię sobie dokłady playlist, to Ci wszystko podam, OK? No to ja czekam i bardzo ci dziękuje :calus: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 wiq; napisał(a):ja jestem eklektyczka;) Dobra muł ze mnie, nie wiem, co to znaczy... :oops: :oops: :oops: To takie ciasteczko? Nie ciasteczko to eklerka... :eviltong: NIE WIEM!!! :roll: Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to ja czekam i bardzo ci dziękuje :calus: nie dziekuj jeszcze, tylko mi się przypomnij w weekend jak będę miała więcej czasu, OK?;) Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dobra muł ze mnie, nie wiem, co to znaczy... :oops: :oops: :oops: To takie ciasteczko? Nie ciasteczko to eklerka... :eviltong: NIE WIEM!!! :roll: nie martw sie, ja tez nie wiem:oops: no, ale lepiej jest cierpiec w grupie;) Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):nie martw sie, ja tez nie wiem:oops: no, ale lepiej jest cierpiec w grupie;) No to teraz tylko czekać aż wiq nas uświadomi :eviltong: Quote
wiq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 pozwol, ze zactuje za moim ulubionm slownikiem wspolczesnego jezka polskiego:cool3: "eklektyzm - 1. filozof. laczenie w jedna, zwykle niespojna, calosc elementow z roznch systemow filozoficznych 2. szt. sklonnosc do laczenia w calosc piewiastkow wywodzacych sie z roznych epok i stylow, niemajaca charakteru syntezy artystycznej; wybiorczosc, kompilatorstwo" no, nacechowanie nieco negatywnie, ale mi to tito - taka jestem - mix:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Zostań jeszcze troszkę :placz: Wróciłam.. I WPADŁAM NA ANG. po naszej pani :D prawie na nią:cool3: ale lece instalować simsy zwierzaki:cool1: Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 wiq napisał(a):pozwol, ze zactuje za moim ulubionm slownikiem wspolczesnego jezka polskiego:cool3: "eklektyzm - 1. filozof. laczenie w jedna, zwykle niespojna, calosc elementow z roznch systemow filozoficznych 2. szt. sklonnosc do laczenia w calosc piewiastkow wywodzacych sie z roznych epok i stylow, niemajaca charakteru syntezy artystycznej; wybiorczosc, kompilatorstwo" no, nacechowanie nieco negatywnie, ale mi to tito - taka jestem - mix:evil_lol: aha, no to wszystko jasne :D Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 wiq; napisał(a): taka jestem - mix:evil_lol: To znaczy taki kundelek wielorasowiec - wszystkiego po trochu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Wróciłam.. I WPADŁAM NA ANG. po naszej pani :D prawie na nią:cool3: ale lece instalować simsy zwierzaki:cool1: Wow, masz simsy zwierzaki! Ale ci zazdroszcze :cool3: Ja mam już za słaby sprzęt na simsy 2 a co dopiero na zwierzaki... musi mi sims 1 wystarczyć :roll: Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Wow, masz simsy zwierzaki! Ale ci zazdroszcze :cool3: Ja mam już za słaby sprzęt na simsy 2 a co dopiero na zwierzaki... musi mi sims 1 wystarczyć :roll: ja też mam za słaby - pamięć już nie ta:shake: pomijam fakt, że nie gram w żadne gry komputerowe, bo zwyczajnie mnie to nie kręci, dla mnie komputer = Internet = fora internetowe! + YouTube = DGM + GSB (to takie forum o GD) + ŁP + forum mojej klasy + YouTube = To co bellatriks lubi najbardziej :D Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):ja też mam za słaby - pamięć już nie ta:shake: pomijam fakt, że nie gram w żadne gry komputerowe, bo zwyczajnie mnie to nie kręci, dla mnie komputer = Internet = fora internetowe! + YouTube = DGM + GSB (to takie forum o GD) + ŁP + forum mojej klasy + YouTube = To co bellatriks lubi najbardziej :D Dla mnie komputer to też głównie internet :p Wogóle to internet to najlepsza rzecz jaką człowiek wymyślił :evil_lol: Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dla mnie komputer to też głównie internet :p Wogóle to internet to najlepsza rzecz jaką człowiek wymyślił :evil_lol: oj, tak, zgadzam sie:D no, moze poza plyta CD i odtwarzaczem zeby mozna bylo sluchac sobie GD:D A BTW. jak Ci się podoba Minority? Quote
olekg89 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tyle ,ze Ta suka z foty Kreska ma 55cm w kłebie:) Quote
milena182 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 i co z tego ile ma w klebie??i jak sie nazywa chodzi o to ze jest podobna Quote
olekg89 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Milenko-z łaski swojej nie wyskakuj na mnie z mordą , bo potrafie bardziej , lepiej i dosadniej i powiesisz się na skakance:) Quote
olekg89 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A pozatym Pytałaś Natali czy mozesz sobie ot tak przeklejać sobie zdjecia jej autorstwa do innego topicu? Quote
milena182 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ta no pewnie bo twoim hobby jest ublizanie,rownanie z blotem i obrazanie innych ludzi.ja daje zdjecie zeby pokazac oli ze znalazlam psa podobnego do kory a ty wyskakujesz o wymiarach.wiec mowie ze wymiary nie maja tu nic do zeczy,no ale oczywiscie ty musisz na mnie wsiaść i o jakis skakankach z nieba wzietych pisac! Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Hej, nie kłóćcie się ;) Ten piesek jest troszkę podobny, ale Kora ma inny kształt pyszczka i uszu :p A poza tym to jednak postąpiłaś troszkę nie fair, że ot tak sobie wstawiłaś tu czyjąś fotkę. Powinnaś najpierw spytać się o zgodę tej osoby ;) Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dobra, ludzie, koniec kłótni! Wszelkie nieporozumienia proszę wyjaśnić na PW Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):Dobra, ludzie, koniec kłótni! Wszelkie nieporozumienia proszę wyjaśnić na PW Ty zawsze znajdziesz najlepsze rozwiązanie :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts