Tina.Sara Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Karola wróciłaś! :multi: Jak ja tęskniłam!! A co do zaległości - sama jesteś sobie winna :eviltong: trzeba było nas nie opuszczać :cool3: No nie moja wina, że zostałam pozbawiona komputera i siedzialam na dziadowym a tam mi nie działało za bardzo :/ Wiesz Ola ja też sie za tobą wariatko stęskniłam:cool3: Zaraz Angielski :placz: :placz: :placz: Ratuj :placz: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Tina.Sara; napisał(a):No nie moja wina, że zostałam pozbawiona komputera i siedzialam na dziadowym a tam mi nie działało za bardzo :/ Wiesz Ola ja też sie za tobą wariatko stęskniłam:cool3: Zaraz Angielski :placz: :placz: :placz: Ratuj :placz: A kysz angiileski, a kysz!!! Odprawię rytułał voodoo i przepędze złego angielskiego :cool3: Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa Angielski Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa Znikaj Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa I nigdy nie wracaj Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaa Pomoglo? :eviltong: Quote
BBeta Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nie wiem czy już Ci wspominałam, ale robisz świetne fotki w ruchu :) Quote
Tina.Sara Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):A kysz angiileski, a kysz!!! Odprawię rytułał voodoo i przepędze złego angielskiego :cool3: Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa Angielski Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa Znikaj Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa I nigdy nie wracaj Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaa Pomoglo? :eviltong: raczej nie... O KURDE ZARA SIE SPÓŹNIE... a trudno :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 BBeta; napisał(a):Nie wiem czy już Ci wspominałam, ale robisz świetne fotki w ruchu :) Och, dziękujem :kiss_2: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Tina.Sara; napisał(a):raczej nie... O KURDE ZARA SIE SPÓŹNIE... a trudno :cool3: Zostań jeszcze troszkę :placz: Quote
Dobermania Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Korkaaaa:loveu: Ciesz się, że zdrowa jest:-( Jak ja wam zazdroszczę:( Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Dobermania; napisał(a):Korkaaaa:loveu: Ciesz się, że zdrowa jest:-( Jak ja wam zazdroszczę:( Nie smuć się, na pewno wszystko dobrze będzie :calus: Dacie radę ;) A Kora też jest chora - ma achalazję przełyku. To nieuleczalna choroba, ale sunia może z nią żyć Quote
AśkaK Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):A kysz angiileski, a kysz!!! Odprawię rytułał voodoo i przepędze złego angielskiego :cool3: Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa Angielski Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa Znikaj Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaaa I nigdy nie wracaj Alllllaaaallllaaaaalllllaaaaaaa Pomoglo? :eviltong: Hahahhahahahahahahahahahahahahaaahahgahahaha!!!!!!!!:-D :-D :-D Ola, wszyscy w domu zdrowi?:evil_lol: ;) :evil_lol: I główka nie boli???!:-D Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 AśkaK; napisał(a):Hahahhahahahahahahahahahahahahaaahahgahahaha!!!!!!!!:-D :-D :-D Ola, wszyscy w domu zdrowi?:evil_lol: ;) :evil_lol: I główka nie boli???!:-D Dopóki zażywam nervosola i popijam meliską wszystko dobrze :eviltong: I gdześ mi się zapodziała moja laleczka... voodoo... na niegrzecznych dogomaniaków... więc proszę mnie nie prowokować... bo będzie...ŹLE :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Buahahahahahahaha!!!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Dobra, spadam odprawiać czarną mszę, bo kozioł ofiarny zaczyna beczeć ]:> Quote
Usia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Olka czy ty musisz tak duzo pisac :mad: tak zeby było weselej troche muzyczki boska piosenka ;) http://piotrekos.wrzuta.pl/audio/rxjR5Gzhsg/bum_-_kanikuly_2006 ja za nia łaziłam 3-y dni i w koncu ja mam :multi: :multi: :multi: Chce foty!!! jak spacer Korka juz sie wybiegała Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Usia; napisał(a):Olka czy ty musisz tak duzo pisac :mad: tak zeby było weselej troche muzyczki boska piosenka ;) http://piotrekos.wrzuta.pl/audio/rxjR5Gzhsg/bum_-_kanikuly_2006 ja za nia łaziłam 3-y dni i w koncu ja mam :multi: :multi: :multi: Chce foty!!! jak spacer Korka juz sie wybiegała Usia, super piosneczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To chyba po rusku? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kanikuły rządzą!!!! :multi: A to na pewno wszyscy słyszeli: http://hit.lata.06.patrz.pl/?komentarz=wszystkie To jest remix oryginalnej wersji Holy Doly (według mnie ohydnie spaprali tą piosenkę - oryginał jest nieporównanie lepszy) Foteczki nie wiem, czy będą bo zaraz spadam się uczyć na klasówę :/ A Kora oj wybiegała sie, aż jednemu gościowi za piłeczką go garażu wpadła :evil_lol: :evil_lol: Ach ten mój szałaputek :roll: Quote
wiq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola, a nie moglabys badziej pokojowe religie szerzyc? rastafarianie sa fajni;):evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 wiq; napisał(a):Ola, a nie moglabys badziej pokojowe religie szerzyc? rastafarianie sa fajni;):evil_lol: Czyżbyś chciała, bym rytualnie paliła trawkę i se świńskie szczeciniaste ogonki (inaczej dredy :evil_lol: ) zrobiła? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a moze hary kroszna?? maja swietne zarelko i uwielbiam sie u nich stolowac, wogole fajni ludzie z nich :) Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 furciaczek; napisał(a):a moze hary kroszna?? maja swietne zarelko i uwielbiam sie u nich stolowac, wogole fajni ludzie z nich :) A może od razu na świadka Jehowy, co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bym wam broszurki na galerii wklejała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Że na końcu świata z nieba zostaną spuszczone liny i my się po tych linach wskrabiemy :eviltong: :eviltong: :eviltong: A tak na marginesie obok mojego bloku jehowce mają swoją siedzibę :eviltong: czasmi widać przez okno co wyprawiają...:cool3: Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ola zapomnialas chyba lekarstwa dzisiaj wziasc:eviltong: bo zaczynasz juz bredzic:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 furciaczek; napisał(a):ola zapomnialas chyba lekarstwa dzisiaj wziasc:eviltong: bo zaczynasz juz bredzic:evil_lol: Wzięłam, wzięłam tylko mniejszą dawkę :eviltong: Lekarz powiedział, że mój stan się poprawia, więc mogę sobie troche odpuścić :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):hejka Olu cóż tam u Was?:cool3: Poza tym, że razem z wiq zakładam firmę amber travel, furciaczek będzie kontrolować moje wydatki, Usia puszcza mi ruskie piosenki, a wszyscy wokół namawiają mnie do zmiany religii i ciągle pytają się czy jestem zdrowa, to nic... zupełnie nic... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Poza tym, że razem z wiq zakładam firmę amber travel, furciaczek będzie kontrolować moje wydatki, Usia puszcza mi ruskie piosenki, a wszyscy wokół namawiają mnie do zmiany religii i ciągle pytają się czy jestem zdrowa, to nic... zupełnie nic... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to super! Ja przez 2 dni nie mialam neta:shake: a aktualnie slucham sobie "Minority" na YouTubie:evil_lol: ;) Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):no to super! Ja przez 2 dni nie mialam neta:shake: a aktualnie slucham sobie "Minority" na YouTubie:evil_lol: ;) No to ja też tego posłucham, a co bede se żałować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tylko nie mam pojęcia jak to znaleźć... Możesz podać stronkę... ;) Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to ja też tego posłucham, a co bede se żałować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tylko nie mam pojęcia jak to znaleźć... Możesz podać stronkę... ;) http://www.youtube.com/watch?v=GVPcC_nh05A proszę bardzo, Green Day Rlz!:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 bellatriks; napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=GVPcC_nh05A proszę bardzo, Green Day Rlz!:cool3: O Danke, danke :p Święta racja Green Day the best!!! Quote
bellatriks Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):O Danke, danke :p Święta racja Green Day the best!!! :cool3: a lubisz Good Riddance?:cool3: to mój ulubiony kawalek Quote
Recommended Posts