Ola&Kora Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Usia; napisał(a):Olcia ja moge byc krolikiem doswiadczalnym jak by coś.Tylko pamietaj zeby opatentowac, bo Ci ktoś pomysł moze swisnac z przed nosa:evil_lol: Czekam na fotki w szelkach podepnij ja od razu z Cerberem i z Aresem i bedziesz miała zaprzeg ;) a jak przyjade to mi pokazecie co umiecie albo i moje podepniemy i bedzie zaprzeg z 5 psów (i tylko jednym zaprzegowym:cool1: ) Buziaki PS: Dziewczynki dla czego ja nie mam waszego gg :mad: Usia, skrabie, ja na tobie miałabym eksperymenty przeprowadzać?! :crazyeye: NIGDY!!!! :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: A po szeleczki już niedługo wyruszam. Już sobie wyobrażam jak nasze 5 "zaprzęgowców" ciągnie nas wszystkich na jednych sankach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze specjalnie na prośbę wiq przedstawiam wam moje "dzieła" :roll: Smoki Pieski Szczeniaczki wilków Wilki (styl rysowania zaczerpnięty z Wolf's Rain) Quote
Dobermania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hmmm, trzeba by nad tym pomyśleć... A jak zadziała to stworzę własną firmę "Koreal" albo "Koravon" lub "Koranier" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: LOL!!! To my będziemy z Lachsem przychodzić na zabiegi:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobcia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Ola, nooo niesamowite:crazyeye::lol::lol::lol: Wszystkie są śliczne, ale te dwa mi się najbardardziej podobają:loveu: I dopiero teraz nam się chwalisz, że masz taki talent? :cool1: Od dawna rysujesz?:lol: Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Ola&Kora']Usia, skrabie, ja na tobie miałabym eksperymenty przeprowadzać?! :crazyeye: NIGDY!!!! :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: A po szeleczki już niedługo wyruszam. Już sobie wyobrażam jak nasze 5 "zaprzęgowców" ciągnie nas wszystkich na jednych sankach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze specjalnie na prośbę wiq przedstawiam wam moje "dzieła" :roll: Smoki Pieski Szczeniaczki wilków Wilki (styl rysowania zaczerpnięty z Wolf's Rain) ale jak wymyslisz jakis eriksir młodosci to bede pierwsza :eviltong: Ola co ja bede sie bawić w cytowanie i wybieranie fotek <-wszystkie sa super.A narysujesz mi konika ?? plose :roll: Quote
Dobermania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Olaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak Ty ładnie rysujesz!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dobermania; napisał(a):LOL!!! To my będziemy z Lachsem przychodzić na zabiegi:cool3: :cool3: :cool3: Zapraszamy, dogomaniacy bedą mieli u mnie zniżki :cool3: Dobcia; napisał(a):Od dawna rysujesz?:lol: Od dzieciństwa, ale już takie porządne rysunki (np. smoki) rysowałam w wieku trzynastu lat. Na razie dałam se spokój i nie rysuję od około pół roku, bo niestety brak czasu :shake: [quote name='Usia']ale jak wymyslisz jakis eriksir młodosci to bede pierwsza :eviltong: Ola co ja bede sie bawić w cytowanie i wybieranie fotek <-wszystkie sa super.A narysujesz mi konika ?? plose :roll: Ale jak już eliksir będzie przetestowany i sprawdzony, żeby ci się czasem coś nie stało ;) Oczywiście, że ci narysuję, pytaniem jest tylko czy bedę miała troszkę czasu. Ale zaczął sie weekend i być może dziś wieczorem ci narysuję :p Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola najlepiej taki duuuuuuuuuuzy szkic.wymysl coś bo przeciez musze przyjechac do was a bez pretekstu to tak trudno sie zebrac .W ten weekend nie dam rady bo sa urodziny mojego siostrzenca, w przyszły musze jechac na działke dalej robic remont ale za 3 tygodnie moze przyjede.Tylko oby to nie był juz poczatek grudnia bo 13 mam 18-ke i w weeken przed pewnie sie rodzina zjedzie a tydzien pózniej znajomi :/ wiec masz jeszcze troche czasu ;) Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 te ostre wilki zaczerpniete z mangi sa swietne Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 o jeej sliczne rysunki :):):) ale ten mnie ujol :)jest poprostu boski:loveu: :loveu: :loveu: a jak tam Korunia??:) Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hmmm, trzeba by nad tym pomyśleć... A jak zadziała to stworzę własną firmę "Koreal" albo "Koravon" lub "Koranier" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ssspoo:) czekam na wytwory i objecuje ze bede stlala klijetka bez wzgledu na skutek:) Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola a moze narysujesz kore jako pokemona? Quote
Juszes Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 świetny pomysł!! Ola, super rysujesz :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola dlaczego wczesniej nie pochwalilas sie ze masz taki talent!!!! slicznie rysujesz!!! a ja mam prosbe (jesli oczywiscie znajdziesz czas) czy moglabys mi narysowac malamuta albo haszczaka???? P.S. Masz juz nowe szeleczki????? Quote
bellatriks Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Olu: bosko rysujesz:loveu: :multi: :klacz: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wow świetne rysunki... takie coś to ja już gdziś kiedyś widziałam, chyba przerysowałaś co?? nie mówię o kalkowaniu, tylko o patrzeniu i rysowaniu. Mam rację??? jesli nie to zwracam honor... Quote
bellatriks Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Cerber']wow świetne rysunki... takie coś to ja już gdziś kiedyś widziałam, chyba przerysowałaś co?? nie mówię o kalkowaniu, tylko o patrzeniu i rysowaniu. Mam rację??? jesli nie to zwracam honor... mi sie te rysunki kojarzą z jakimś disneyowskuim albo warner brosowskim wilkiem, którego Marzena (Koma) kiedyś miała w avatarze... to chyba z jakiejś bajki było.... idk Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sie ,,cujo" czyta a jakiej inne kinga np ,,smetarz dla zwierzaków"?? Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 bellatriks napisał(a):mi sie te rysunki kojarzą z jakimś disneyowskuim albo warner brosowskim wilkiem, którego Marzena (Koma) kiedyś miała w avatarze... to chyba z jakiejś bajki było.... idk no no ja tez takie mam skojarzenia.......tylko nie moge skojarzyc blizej z jaka bajka.... kiedys byla taka o wilku i byla suczka ala lessie i ona troszke podobie wygladala.....hmmm ale nie wiem Ola pewnie nam rozjasni z kad to.... Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Usia przez tyle weekendów to ci nawet kilka koników narysuję ;) Milena właściwie to one są z anime :eviltong: A Korę już kiedyś próbowałam narysować, niestety wyszła mi jakaś tak koślawa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alynkaaa no ja myślę :eviltong: mam nadzieję że bedziesz moim pierwszym klientem nowego szamponu o zapaszku... hmmmm... no.... no w każdym bądź razie o ładnym zapaszku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juszes dziemkujem :p Marta a jakoś tak wyszło, a poza tym nikt do tej pory nie spytał, czy umiem rysować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście że ci narysuję, tylko nie wiem na kiedy. Postaram się do końca przyszłego tygodnia ;) Luiza tak, to jest "podróba" :eviltong: dawno, dawno temu wypatrzyłam że jakaś gościówka rysowała głowy husky więc troszkę z niej zreżnęłam :oops: Bellatriks pewnie chodzi ci o bajkę "Balto" :p Tam też podobnie rysują psy. I też próbowałam się na tej bajce wzorować, ale w końcu uznałam, że są zbyt "nienaturalne" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 milena182; napisał(a):sie ,,cujo" czyta a jakiej inne kinga np ,,smetarz dla zwierzaków"?? Też czytałam "cmentarz dla zwieżaków" (u mnie był taki tytuł) - bajer, ale najbardziej lubię "zieloną milę", "desperację", "podpalaczkę", "łowca snów" i wiele wiele innych :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Też czytałam "cmentarz dla zwieżaków" (u mnie był taki tytuł) - bajer, ale najbardziej lubię "zieloną milę", "desperację", "podpalaczkę", "łowca snów" i wiele wiele innych :eviltong: a co to???jakies takie znane mi tytuly ale blizej nie kojaze:( a co do szamponu o ladnym zapaszku to z checa byle nie byl pzreciwpchlowy:):evil_lol: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola, wpadlam do Ciebie z agresorem, bo nie bylo rysunkow. a tu patrze...:crazyeye::crazyeye: swietnie! rysuj dalej!:) ja tez lubie pobazgrolic, ale tak bardziej.. impresjonistycznie:roflt::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Alynkaaa; napisał(a):a co to???jakies takie znane mi tytuly ale blizej nie kojaze:( a co do szamponu o ladnym zapaszku to z checa byle nie byl pzreciwpchlowy:):evil_lol: To są książki Stephena Kinga - polecam gorąco fanom horroru!!!! :eviltong: Co do szamponu - nasz klient, nasz pan!!! :evil_lol: wiq; napisał(a): ja tez lubie pobazgrolic, ale tak bardziej.. impresjonistycznie:roflt::evil_lol::evil_lol: No to czas, abyś i ty się pochwaliła!!! :cool3: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 bellatriks napisał(a):mi sie te rysunki kojarzą z jakimś disneyowskuim albo warner brosowskim wilkiem, którego Marzena (Koma) kiedyś miała w avatarze... to chyba z jakiejś bajki było.... idk heh mi sie kojarzy ten rysunek, a raczej te głowy z takim pól psem pół wielkiem o imieniu Balto, była taka bajka warner brows, przepikna bajka to była, oj tak... Heh Oluś, ja też oglądałam i czytałam zieloną milę top jest ptzrpiękna ksiażka, bez dwóch zdań. Cmentarz dla zwierzaków też oglądałam, ale az mi cierki ptrzechodziły bo to przecież horror...:shake: :shake: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 1) Ola daczego nie ma nowych fotek:mad: :mad: 2) dlaczego nie chwalisz sie nowymi szelkami:mad: 3) dlaczeg nie ma Ci na gadu????:mad: 4) Czy moglabys jutro do mnie przyjechac??:evil_lol: Quote
Recommended Posts