Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Niezłe, niezłe :D:D:D:D:D Ale może już dość, to w końcu galeria Kory :eviltong:
No dobra, Harnaś ma rolę McGyvera :p
Czekam na dalsze propozycje :eviltong: Zostało jeszcze trochę ról ;)

to może pozostałe zagra Chuck Norris? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks; napisał(a):
to może pozostałe zagra Chuck Norris? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wole nie, jakby zobaczył nasze psy w akcji to by z zazdrości je z półopbrotu potraktował :eviltong:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
no wiesz co OLa zapomialas o roli Figi jako policjantow z MIAMI<wszystkich>:evil_lol:

Oj, Alynkaa nie zapomniałam, tylko ty coś nieuważnie posty czytasz :eviltong:
Szukajcie a znajdziecie... :P

Posted

a ja znam taki,,Ósmy pasarzer nostromo nie jechał na gape i nie negocjowal dlugo gdy chuck noris sprzedawal mu bilet.
wenus z milo(taka rzezba)kiedys miala rece,do czasu az spotkala chucka norisa.

Posted

milena182; napisał(a):
a ja znam taki,,Ósmy pasarzer nostromo nie jechał na gape i nie negocjowal dlugo gdy chuck noris sprzedawal mu bilet.
wenus z milo(taka rzezba)kiedys miala rece,do czasu az spotkala chucka norisa.

Hehehe!!! Chuck rulez :multi:

wiq; napisał(a):
moze to Chuck podpalil Kore? :evil_lol:

Gdyby Chuck zrobił coś mojej Korze, to nawet kopniak z półobrotu by go nie uratował :eviltong:

Alynkaaa; napisał(a):
hej:)
a wy dalej tego chucka meczycie....:evil_lol:

Już nie będziemy :eviltong: A jak tam przygotowania Figi do zagrania policjantów z Miami? Zgodziła się na wąsy? :evil_lol:

Cerber; napisał(a):
Cześć, a Może tak Chyck doda nowe fotki Kory??? Co Chuck na to??? :razz: :razz: :razz:

Hmmmm, po rozważeniu wszystkich za i przeciw Chuck sie zgadza, ale za chwilę :eviltong:

JESS:); napisał(a):
Ale pieski miały spacerek :loveu: A my jakie mamy fotki śliczne :D :loveu: :D

Witamy!!! :multi: I idzemy odwiedzić twoje piękności, tudziesz komenta zostawić

Posted

[quote name='Cerber']

a mi się ta najbardziej podoba :) jest taka.... hmmmm jaka to ona jest :D no taka fajna :D:D:D:D

jutro dokladniej obejrze foty:D ale ta jest super :D a uroku dodaja te jezorki u calej trojki:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']

Takiego półobrotu to nawet Chuk może korze pozazdrościć!:lol: :lol: :lol:
Ale żeście się tu rozgadali!:evil_lol: Ze dwa dni nie zaglądałam i patrzę, a to chyba dłuższe niż lektura, którą Cerber ostatnio musiała przeczytać.;) :lol:

A tu Kora wygląda, jakby się z Tobą Olu na to zdjęcie umówiła.:lol: "No dobra, Ty Pańcia stawaj i szykuj aparat, ja trzymam piłkę w pysku i będę udawać że tak w locie złapałam.No! Raz, dwa, trzy! Hopa!";) :evil_lol:

A że fotki z lasu przepiękne, to widać, słychać i czuć!:loveu: Ola, masz samowyzwalacz w aparacie..?Czy ktoś te fotencje wam robił?

Posted

[quote name='AśkaK']Takiego półobrotu to nawet Chuk może korze pozazdrościć!:lol: :lol: :lol:
Ale żeście się tu rozgadali!:evil_lol: Ze dwa dni nie zaglądałam i patrzę, a to chyba dłuższe niż lektura, którą Cerber ostatnio musiała przeczytać.;) :lol:

A tu Kora wygląda, jakby się z Tobą Olu na to zdjęcie umówiła.:lol: "No dobra, Ty Pańcia stawaj i szykuj aparat, ja trzymam piłkę w pysku i będę udawać że tak w locie złapałam.No! Raz, dwa, trzy! Hopa!";) :evil_lol:

A że fotki z lasu przepiękne, to widać, słychać i czuć!:loveu: Ola, masz samowyzwalacz w aparacie..?Czy ktoś te fotencje wam robił?

No bo my tu lubimy sobie pogawędzić... Czy Rudy i Lusia też chcą rolę w filmie o Batdogu? :evil_lol:

I tak, aparat ma samowyzwalacz... niestety nie gbyło go naczym położyć to znalazłam taki niziutki pieniek... :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Cześć, ale z nas dogomaniackie ranne ptaszki :evil_lol:

no no :D:D:D:D:D:D niedługo te Olek będziesz o 5 pisała posty :D:D:D:D:D:D witaj w klubie.