bellatriks Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ola&Kora napisał(a):Niezłe, niezłe :D:D:D:D:D Ale może już dość, to w końcu galeria Kory :eviltong: No dobra, Harnaś ma rolę McGyvera :p Czekam na dalsze propozycje :eviltong: Zostało jeszcze trochę ról ;) to może pozostałe zagra Chuck Norris? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 bellatriks; napisał(a):to może pozostałe zagra Chuck Norris? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wole nie, jakby zobaczył nasze psy w akcji to by z zazdrości je z półopbrotu potraktował :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 no wiesz co OLa zapomialas o roli Figi jako policjantow z MIAMI<wszystkich>:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Alynkaaa; napisał(a):no wiesz co OLa zapomialas o roli Figi jako policjantow z MIAMI<wszystkich>:evil_lol: Oj, Alynkaa nie zapomniałam, tylko ty coś nieuważnie posty czytasz :eviltong: Szukajcie a znajdziecie... :P Quote
milena182 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 a ja znam taki,,Ósmy pasarzer nostromo nie jechał na gape i nie negocjowal dlugo gdy chuck noris sprzedawal mu bilet. wenus z milo(taka rzezba)kiedys miala rece,do czasu az spotkala chucka norisa. Quote
Alynkaaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 hej:) a wy dalej tego chucka meczycie....:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cześć, a Może tak Chyck doda nowe fotki Kory??? Co Chuck na to??? :razz: :razz: :razz: Quote
Jess Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ale pieski miały spacerek :loveu: A my jakie mamy fotki śliczne :D :loveu: :D Quote
Ola&Kora Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 milena182; napisał(a):a ja znam taki,,Ósmy pasarzer nostromo nie jechał na gape i nie negocjowal dlugo gdy chuck noris sprzedawal mu bilet. wenus z milo(taka rzezba)kiedys miala rece,do czasu az spotkala chucka norisa. Hehehe!!! Chuck rulez :multi: wiq; napisał(a):moze to Chuck podpalil Kore? :evil_lol: Gdyby Chuck zrobił coś mojej Korze, to nawet kopniak z półobrotu by go nie uratował :eviltong: Alynkaaa; napisał(a):hej:) a wy dalej tego chucka meczycie....:evil_lol: Już nie będziemy :eviltong: A jak tam przygotowania Figi do zagrania policjantów z Miami? Zgodziła się na wąsy? :evil_lol: Cerber; napisał(a):Cześć, a Może tak Chyck doda nowe fotki Kory??? Co Chuck na to??? :razz: :razz: :razz: Hmmmm, po rozważeniu wszystkich za i przeciw Chuck sie zgadza, ale za chwilę :eviltong: JESS:); napisał(a):Ale pieski miały spacerek :loveu: A my jakie mamy fotki śliczne :D :loveu: :D Witamy!!! :multi: I idzemy odwiedzić twoje piękności, tudziesz komenta zostawić Quote
Alynkaaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 taaa Figa stwierdzila ze mogla by zagrac nawet cale MIAMI:eviltong: :evil_lol: nie tylko policjantow a co do wasow to ona juz takie ma faoskie i nie goli:) Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 O prosze a wy znowu jakies pogaduchy zamiast fotek nowych jeszcze o Chucku....:shake: Ola dawaj jakies fotki nowe:mad: :mad: :mad: Quote
Ola&Kora Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Próby zrobienia fotek naszym łobuzom Quote
Tina.Sara Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ola&Kora napisał(a): Super:cool3: Wszystkie są extra ale te mi najbardziej przypadły do gustu:cool3: Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 a mi się ta najbardziej podoba :) jest taka.... hmmmm jaka to ona jest :D no taka fajna :D:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Cerber'] a mi się ta najbardziej podoba :) jest taka.... hmmmm jaka to ona jest :D no taka fajna :D:D:D:D jutro dokladniej obejrze foty:D ale ta jest super :D a uroku dodaja te jezorki u calej trojki:evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Takiego półobrotu to nawet Chuk może korze pozazdrościć!:lol: :lol: :lol: Ale żeście się tu rozgadali!:evil_lol: Ze dwa dni nie zaglądałam i patrzę, a to chyba dłuższe niż lektura, którą Cerber ostatnio musiała przeczytać.;) :lol: A tu Kora wygląda, jakby się z Tobą Olu na to zdjęcie umówiła.:lol: "No dobra, Ty Pańcia stawaj i szykuj aparat, ja trzymam piłkę w pysku i będę udawać że tak w locie złapałam.No! Raz, dwa, trzy! Hopa!";) :evil_lol: A że fotki z lasu przepiękne, to widać, słychać i czuć!:loveu: Ola, masz samowyzwalacz w aparacie..?Czy ktoś te fotencje wam robił? Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='AśkaK']Takiego półobrotu to nawet Chuk może korze pozazdrościć!:lol: :lol: :lol: Ale żeście się tu rozgadali!:evil_lol: Ze dwa dni nie zaglądałam i patrzę, a to chyba dłuższe niż lektura, którą Cerber ostatnio musiała przeczytać.;) :lol: A tu Kora wygląda, jakby się z Tobą Olu na to zdjęcie umówiła.:lol: "No dobra, Ty Pańcia stawaj i szykuj aparat, ja trzymam piłkę w pysku i będę udawać że tak w locie złapałam.No! Raz, dwa, trzy! Hopa!";) :evil_lol: A że fotki z lasu przepiękne, to widać, słychać i czuć!:loveu: Ola, masz samowyzwalacz w aparacie..?Czy ktoś te fotencje wam robił? No bo my tu lubimy sobie pogawędzić... Czy Rudy i Lusia też chcą rolę w filmie o Batdogu? :evil_lol: I tak, aparat ma samowyzwalacz... niestety nie gbyło go naczym położyć to znalazłam taki niziutki pieniek... :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć :):):):):):):) Cześć, ale z nas dogomaniackie ranne ptaszki :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 http://img249.imageshack.us/img249/9412/sta60072ro1.jpg ares znowu swoje:razz: Quote
kacha_wawa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Ola&Kora']Próby zrobienia fotek naszym łobuzom Uwielbiam takie jęzory wyciągnięte i te magiczne łobuzerskie błyski w oczach :loveu: Quote
KaRa_ Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kora ma dłużyszy języczek od Ceberka:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ola&Kora napisał(a):Cześć, ale z nas dogomaniackie ranne ptaszki :evil_lol: no no :D:D:D:D:D:D niedługo te Olek będziesz o 5 pisała posty :D:D:D:D:D:D witaj w klubie. Quote
Recommended Posts