Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dzięki ;)

Ja stawiam na Cerbera :eviltong:

a ja nie mam pojęcia więc stawiam, że nikt jej nie złapał, bo Kora z Cerberem mieli czołowe zderzenie :D:D::D:D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):
a ja nie mam pojęcia więc stawiam, że nikt jej nie złapał, bo Kora z Cerberem mieli czołowe zderzenie :D:D::D:D:D:D:D

gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta, więc obstawiam Aresa :D

Posted

bellatriks napisał(a):
gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta, więc obstawiam Aresa :D

taaa Ares korzysta z tyłka Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli ma okazję oczywiście :D:D::D:D:D:D

Posted

bellatriks; napisał(a):

co masz na myśli?

Ekhem, no wiesz Ares poczuł miętę do Kory... no i wiesz... okazuje jej swą miłość... no po prostu w psi sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

heh bellatriks ja to tak w prost powiedziałam, żeby nie owijać w bawełnę :D chodzi o to, że Ares lata za Korą i jakby mógł to by ją chętnie zseksił :D:D:D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):
heh bellatriks ja to tak w prost powiedziałam, żeby nie owijać w bawełnę :D chodzi o to, że Ares lata za Korą i jakby mógł to by ją chętnie zseksił :D:D:D:D:D:D

mowiac prosciej chlop jak chlop...napalony:)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale napastujecie biednego Aresika. On po prostu ma ochotę no :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o dziekuje Ola masz racje
Co ja tu widze wchodze zeby poogladac nowe fotki Kory a tu takie rzeczy na mojego biednego malucha wypisujecie:mad: :mad:
Po prostu mlody i napalony wiadomo:lol: :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o dziekuje Ola masz racje
Co ja tu widze wchodze zeby poogladac nowe fotki Kory a tu takie rzeczy na mojego biednego malucha wypisujecie:mad: :mad:
Po prostu mlody i napalony wiadomo:lol: :lol:

Hhehehehehehe Cerber na samym początku też leciał na Korę, ale bardziej intensywnie chyba niż Ares, bo on cały czas na ,,niej'' siedział :D:D:D:D:D i ganiali sie kilometrami :D nie no to też było zdarzenie roku :D na szczęście mojemu wielmożnemu panu seks wyleciał z głowy, bynajmniej z Korą :D

Posted

Cerber; napisał(a):
Hhehehehehehe Cerber na samym początku też leciał na Korę, ale bardziej intensywnie chyba niż Ares, bo on cały czas na ,,niej'' siedział :D:D:D:D:D i ganiali sie kilometrami :D nie no to też było zdarzenie roku :D na szczęście mojemu wielmożnemu panu seks wyleciał z głowy, bynajmniej z Korą :D

Ja też się w sumie dziwię, bo innym psom po pierwszym razie odechciało się skakać na Korę, zrozumiały że dała im kosza :eviltong: . A tu proszę, przychodzi taki niepozorny Aresik, który nigdy nie ma dość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wytrwały w swoich postępowaniach :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber napisał(a):
:D na szczęście mojemu wielmożnemu panu seks wyleciał z głowy, bynajmniej z Korą :D

hehe pewnie dlatego ze juz jest starszy i spowaznial bardziej:evil_lol:

Eh a teraz musze sie pozegnac jutro mam sprawdzian z fizy i z mat:mad:y

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja też się w sumie dziwię, bo innym psom po pierwszym razie odechciało się skakać na Korę, zrozumiały że dała im kosza :eviltong: . A tu proszę, przychodzi taki niepozorny Aresik, który nigdy nie ma dość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wytrwały w swoich postępowaniach :eviltong: :eviltong: :eviltong:

uuuuuuuu to Aresik wytrwaly:):):) albo tak zakochany ze neiodposci czeka az Kora sie zmeczy tymi zalotami i sama sie podda:): ma chlopak taktyke:)....:evil_lol:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
uuuuuuuu to Aresik wytrwaly:):):) albo tak zakochany ze neiodposci czeka az Kora sie zmeczy tymi zalotami i sama sie podda:): ma chlopak taktyke:)....:evil_lol:

O to, że Kora się podda to się nie martwię, z niej też jest niewyżyty potwór i fotki nie oddają do końca jej charakteru. Ją to trzeba na żywo poznać i albo się ją pokocha albo znienawidzi :eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe pewnie dlatego ze juz jest starszy i spowaznial bardziej:evil_lol:

Eh a teraz musze sie pozegnac jutro mam sprawdzian z fizy i z mat:mad:y

heh, ale Cerber leciał na Kore nawet nie całe pół roku temu, a od tamtej pory na pewno nie wydoroślał i nie spoważniał, zapewniam Cię.
Wydaje mi się po prostu, że jest to spowodowane tym, że ja z Olą do czasu kiedy moją mamę zabrano do szpitala spotykałyśmy się regularnie co tydzień i może to wystarczająco często, żeby Cerberowi się znudziło skakanie na Korę. Niestety z Tobą widuemy się znacznie rzadziej i może dlatego Ares nadal taki jest na Korę napalony :D:D:D:D:D:D

Posted

Olu, Twoja Korcia też boska :loveu:
Obserwowałam kiedyś Waszą galerię, ale siedziałam cicho, bo nie miałam w zamian galerii Tigry do zaoferowania ;)
W końcu się zmobilizowałam i galeria ruszyła ;)

Posted

kacha_wawa; napisał(a):
Olu, Twoja Korcia też boska :loveu:
Obserwowałam kiedyś Waszą galerię, ale siedziałam cicho, bo nie miałam w zamian galerii Tigry do zaoferowania ;)
W końcu się zmobilizowałam i galeria ruszyła ;)

Witam!!!! :multi: :multi: :multi:

Super że nas odwiedziłaś ;)