bellatriks Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 hehe a tutaj to Cerber i Kora tacy malutcy się zrobili w stosunku do Aresia:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dzięki ;) Ja stawiam na Cerbera :eviltong: a ja nie mam pojęcia więc stawiam, że nikt jej nie złapał, bo Kora z Cerberem mieli czołowe zderzenie :D:D::D:D:D:D:D Quote
bellatriks Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cerber napisał(a):a ja nie mam pojęcia więc stawiam, że nikt jej nie złapał, bo Kora z Cerberem mieli czołowe zderzenie :D:D::D:D:D:D:D gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta, więc obstawiam Aresa :D Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 bellatriks napisał(a):gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta, więc obstawiam Aresa :D taaa Ares korzysta z tyłka Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli ma okazję oczywiście :D:D::D:D:D:D Quote
bellatriks Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cerber napisał(a):taaa Ares korzysta z tyłka Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli ma okazję oczywiście :D:D::D:D:D:D co masz na myśli? Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 bellatriks; napisał(a): co masz na myśli? Ekhem, no wiesz Ares poczuł miętę do Kory... no i wiesz... okazuje jej swą miłość... no po prostu w psi sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 wiq; napisał(a):Ola, ladna z Was para:D Aż się zawstydziłam :oops: :oops: :oops: :p :p :p Quote
Alynkaaa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 kurcze ale zaleglosci:-( ale daje rade:) slicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie boka fotka!!!!!! Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 heh bellatriks ja to tak w prost powiedziałam, żeby nie owijać w bawełnę :D chodzi o to, że Ares lata za Korą i jakby mógł to by ją chętnie zseksił :D:D:D:D:D:D Quote
Alynkaaa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cerber napisał(a):heh bellatriks ja to tak w prost powiedziałam, żeby nie owijać w bawełnę :D chodzi o to, że Ares lata za Korą i jakby mógł to by ją chętnie zseksił :D:D:D:D:D:D mowiac prosciej chlop jak chlop...napalony:) Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alynkaaa; napisał(a):mowiac prosciej chlop jak chlop...napalony:) Ale napastujecie biednego Aresika. On po prostu ma ochotę no :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale napastujecie biednego Aresika. On po prostu ma ochotę no :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o dziekuje Ola masz racje Co ja tu widze wchodze zeby poogladac nowe fotki Kory a tu takie rzeczy na mojego biednego malucha wypisujecie:mad: :mad: Po prostu mlody i napalony wiadomo:lol: :lol: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Marta_Ares napisał(a):o dziekuje Ola masz racje Co ja tu widze wchodze zeby poogladac nowe fotki Kory a tu takie rzeczy na mojego biednego malucha wypisujecie:mad: :mad: Po prostu mlody i napalony wiadomo:lol: :lol: Hhehehehehehe Cerber na samym początku też leciał na Korę, ale bardziej intensywnie chyba niż Ares, bo on cały czas na ,,niej'' siedział :D:D:D:D:D i ganiali sie kilometrami :D nie no to też było zdarzenie roku :D na szczęście mojemu wielmożnemu panu seks wyleciał z głowy, bynajmniej z Korą :D Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Cerber; napisał(a):Hhehehehehehe Cerber na samym początku też leciał na Korę, ale bardziej intensywnie chyba niż Ares, bo on cały czas na ,,niej'' siedział :D:D:D:D:D i ganiali sie kilometrami :D nie no to też było zdarzenie roku :D na szczęście mojemu wielmożnemu panu seks wyleciał z głowy, bynajmniej z Korą :D Ja też się w sumie dziwię, bo innym psom po pierwszym razie odechciało się skakać na Korę, zrozumiały że dała im kosza :eviltong: . A tu proszę, przychodzi taki niepozorny Aresik, który nigdy nie ma dość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wytrwały w swoich postępowaniach :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cerber napisał(a): :D na szczęście mojemu wielmożnemu panu seks wyleciał z głowy, bynajmniej z Korą :D hehe pewnie dlatego ze juz jest starszy i spowaznial bardziej:evil_lol: Eh a teraz musze sie pozegnac jutro mam sprawdzian z fizy i z mat:mad:y Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Eh a teraz musze sie pozegnac jutro mam sprawdzian z fizy i z mat:mad:y Współczucia ;) A jak ci poszło z PO? Quote
Alynkaaa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ja też się w sumie dziwię, bo innym psom po pierwszym razie odechciało się skakać na Korę, zrozumiały że dała im kosza :eviltong: . A tu proszę, przychodzi taki niepozorny Aresik, który nigdy nie ma dość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wytrwały w swoich postępowaniach :eviltong: :eviltong: :eviltong: uuuuuuuu to Aresik wytrwaly:):):) albo tak zakochany ze neiodposci czeka az Kora sie zmeczy tymi zalotami i sama sie podda:): ma chlopak taktyke:)....:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alynkaaa; napisał(a):uuuuuuuu to Aresik wytrwaly:):):) albo tak zakochany ze neiodposci czeka az Kora sie zmeczy tymi zalotami i sama sie podda:): ma chlopak taktyke:)....:evil_lol: O to, że Kora się podda to się nie martwię, z niej też jest niewyżyty potwór i fotki nie oddają do końca jej charakteru. Ją to trzeba na żywo poznać i albo się ją pokocha albo znienawidzi :eviltong: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Marta_Ares napisał(a):hehe pewnie dlatego ze juz jest starszy i spowaznial bardziej:evil_lol: Eh a teraz musze sie pozegnac jutro mam sprawdzian z fizy i z mat:mad:y heh, ale Cerber leciał na Kore nawet nie całe pół roku temu, a od tamtej pory na pewno nie wydoroślał i nie spoważniał, zapewniam Cię. Wydaje mi się po prostu, że jest to spowodowane tym, że ja z Olą do czasu kiedy moją mamę zabrano do szpitala spotykałyśmy się regularnie co tydzień i może to wystarczająco często, żeby Cerberowi się znudziło skakanie na Korę. Niestety z Tobą widuemy się znacznie rzadziej i może dlatego Ares nadal taki jest na Korę napalony :D:D:D:D:D:D Quote
kacha_wawa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Olu, Twoja Korcia też boska :loveu: Obserwowałam kiedyś Waszą galerię, ale siedziałam cicho, bo nie miałam w zamian galerii Tigry do zaoferowania ;) W końcu się zmobilizowałam i galeria ruszyła ;) Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 kacha_wawa; napisał(a):Olu, Twoja Korcia też boska :loveu: Obserwowałam kiedyś Waszą galerię, ale siedziałam cicho, bo nie miałam w zamian galerii Tigry do zaoferowania ;) W końcu się zmobilizowałam i galeria ruszyła ;) Witam!!!! :multi: :multi: :multi: Super że nas odwiedziłaś ;) Quote
wiq Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 alez zagadana galeria:evil_lol: zamiast siedziec nad lekcjami prosze na spacerki, bogate w focenie:D :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Dzień dobry wieczór wszystkim ;) Dokończenie dżamperskich fotek w wykonaniu Kory A teraz spadam się uczyć na klasówe z bioli :/ Quote
Recommended Posts