Ola&Kora Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dobcia; napisał(a):Oczywiście, że znajdę psa, który nie jest samolubny!!!:mad: Niech pomyśle... hmmmm.... ten tego....noooo...yyyyy... no cóż, potrzebuje chyba trochę więcej czasu...:roll::p Mam!!!!! Negro jak śpi się załapuje!!!:cool3::evil_lol: To kiedy mam wpaść po Korunie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heeej!!!! Śpiące psy sie nie liczą!!! :eviltong: Jak ja śpię, to też wszystko daję :evil_lol: Gorzej jak się obudzę :eviltong: :eviltong: :eviltong: A Kora nie poszłaby z tobą - nie lubi kretów z kulkami :D:D:D Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Z erguły nie lubię mieszać zdjęć z różnych spacerków. Jeszcze nie skończyłam sesji z dziewczynami, ale po prostu muszę się pochwalić, jakie wspaniałe fotki zrobiłam na niedzielnym spacerku :p :p :p :p Niestety Kora nie za bardzo chciała współpracować przy tworzeniu fotek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aż w końcu piłeczka zdziałała cuda :roll: I oto końcowy efekt :loveu: Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ehhh super fotki, ślicznie obie wyglądacie, ale najbardziej podoa mi sie pierwsza i ostatnia fotka :D:D:D:D: są śliczne :) Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Boskie fotyyyyyyyyy:loveu: :loveu: :loveu: na tym tle super to wyglada To mi sie bardzo podoba powinnas sobie wywolac takie duze i w ramke wstawic jest piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bosko razem wyglądacie :D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Marta_Ares napisał(a):Boskie fotyyyyyyyyy:loveu: :loveu: :loveu: na tym tle super to wyglada To mi sie bardzo podoba powinnas sobie wywolac takie duze i w ramke wstawic jest piekne:loveu: :loveu: :loveu: tak tak zgadzam się z Martą :) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 I chyba właśnie je sobie wydrukuję i w ramkę wstawię :p Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola&Kora napisał(a): Extra foteczka :) No, piłeczki zawsze działają cuda:cool3: Quote
bellatriks Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola&Kora napisał(a):I chyba właśnie je sobie wydrukuję i w ramkę wstawię :p Koniecznie!:razz: Quote
Dark Lord Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ale ekstra fota:p ,w ramkę koniecznie:razz: . Quote
Yakubbo Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kule dwa dni mnie nie bylo i mam zaleglosci jak by mnie rok nie bylo :P Fotki jak zawsze fajne nie bede komentowal bo mym musial z 10 postow napisac :P Tina.Sara napisał(a):Extra foteczka :) No, piłeczki zawsze działają cuda:cool3: NO wiesz... moj pies to ma raczej sklonosc do niszczenia pileczek :P Quote
milena182 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ostatnie zdjecie najladniejsze:evil_lol: Quote
nomu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 HA wkońcu wiem jak powstaja te wszystkie foty! To jest wszystko ustawiane godzinami :P Też sięzgadzam że ostatnie jest the best:cool2: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Dziękujem wszystkim za przemiłe komentarze :p :p :p :p :p :p Yakubbo; napisał(a):NO wiesz... moj pies to ma raczej sklonosc do niszczenia pileczek :P Hehe, ja to wole z bliska Korowej piłeczki nie fotografować, bo byście mnie od razu zbojkotowali, że co ja za świństwa daję psu do pyska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Kolejne foteczki z soboty, tym razem skaczące :eviltong: Udało mi się w tej pozycji uchwycić Cerbera Myślę sobie, może Korę też mi się uda w tej pozie pstryknąć Oto efekt No i poszło!!! Reakcja łańcuchowa... zrobiłam sporo takich fotek, ale wam oczywiście pokażę te najlepsze ;) Quote
Tina.Sara Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a): Świetne!!!!:multi: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Dobcia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a): "My latamy":cool3: Co za poświęcenie... i to wszystko dla piłeczki:loveu: P.S. Ja w odróżnieniu od Korusi wszędzie pójdę za moim krecikiem:evil_lol::loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 super ujecia:p oczywiscie wszedzie Ares za Kora.... Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 hehehehe świetna fotka hehehehe ciekawa jestem do kogo należała piłka, znaczy kto złapał tą piłkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
JIM Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Bardzo fajna fotka :) Kora jest śliczna. Bardzo podoba mi się barwa jej sierści. Taka słodka czekolada. Pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Świetne!!!!:multi: :cool3: :cool3: :loveu: Dzięki ;) Dobcia; napisał(a):Co za poświęcenie... i to wszystko dla piłeczki:loveu: P.S. Ja w odróżnieniu od Korusi wszędzie pójdę za moim krecikiem:evil_lol::loveu: Naprawdę Kora wszystko zrobi dla piłeczki, WSZYSTKO :diabloti: No powszechnie wiadomo, że kreciki są kochane, zwłaszcza z kulkami pod szyją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marta_Ares; napisał(a):super ujecia:p oczywiscie wszedzie Ares za Kora.... No co, zakochał się chłopak bez pamięci :eviltong: A tak wogóle to mam bardzo mało zdjęć na których nie ma choćby kawałka Aresa :eviltong: Cerber; napisał(a):hehehehe świetna fotka hehehehe ciekawa jestem do kogo należała piłka, znaczy kto złapał tą piłkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja stawiam na Cerbera :eviltong: Julix; napisał(a):Bardzo fajna fotka :) Kora jest śliczna. Bardzo podoba mi się barwa jej sierści. Taka słodka czekolada. Pozdrawiam Witamy w galerii :multi: i dziękujemy za komplementy ;) Quote
Recommended Posts