Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Martuś, dziękuję ci, fotki przepiękne :loveu: zwłaszcza ta, gdzie Kora ma piłeczkę między łapkami :loveu: Usiu, w razie czego policz jeszczę AśkęK i jej "maleństwa" :evil_lol: Ale nie wiem, co na to powie Luiza... pewnie złapie się za głowę i pomyśli "co ja zrobiłam?! Po co to proponowałam!!!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No nareszcie mi sie udalo do Waszej galerii dotrzec :P Heh A ta pani gdzie sie wybiera?? Zamierza na ksiezyc leciec czy jak? :D Ladna psiuna :) Zapraszam tez jeszcze kiedys do mnie ;) Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a):Martuś, dziękuję ci, fotki przepiękne :loveu: zwłaszcza ta, gdzie Kora ma piłeczkę między łapkami :loveu: Usiu, w razie czego policz jeszczę AśkęK i jej "maleństwa" :evil_lol: Ale nie wiem, co na to powie Luiza... pewnie złapie się za głowę i pomyśli "co ja zrobiłam?! Po co to proponowałam!!!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Ola! :):) hehehehe nie Oluś, nie załapie się za głowę, ja byłabym szczęśliwa gdyby do nie ktoś przyszedł, bo ten mój dom jest teraz taki pusty, widać, że brak w nim życia, a ja nic poradzić nie mogę, chyba, ze założyłabym w wieku 18 lat rodzinę :eviltong: czego na pewno nie zrobię. Olka, ale Ciebie już z Korą nie biore, bo jak będę miała 10 psów + z 5 osób w domu i jak jeszzce Ty wparujesz do mnie to to będzie istny dom wariatów, że ja to od razu na sygnale pojadę do wariatkowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Mi te zdjecia podobaja sie najbardziej,CErber ktory koniecznie chce byc na zdjeciu i ares wpatrzony w Kore Quote
Juszes Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No to sobie psiaki pobrykały ;););) :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Usia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 damy rade,Cerber podobno w wariatkowie jest fajnie ;) ty pojedziesz a my zajmiemy sie twoim mieszkaniem i Cerberem :eviltong: PS: fotek nie bede cytować bo są zbyt fajne zeby komentowac po za tym nie wiem która ;D Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 hej:):) no prosze jakie sliczne fotki :):loveu::loveu::loveu::loveu:jak wroce do domku to wszystkie raz jeszcze obejrze:) Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć Ola! :):) hehehehe nie Oluś, nie załapie się za głowę, ja byłabym szczęśliwa gdyby do nie ktoś przyszedł, bo ten mój dom jest teraz taki pusty, widać, że brak w nim życia, a ja nic poradzić nie mogę, chyba, ze założyłabym w wieku 18 lat rodzinę :eviltong: czego na pewno nie zrobię. Olka, ale Ciebie już z Korą nie biore, bo jak będę miała 10 psów + z 5 osób w domu i jak jeszzce Ty wparujesz do mnie to to będzie istny dom wariatów, że ja to od razu na sygnale pojadę do wariatkowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ im więcej tym lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W kupie siła!!! W razie czego wezmę ze sobą jakieś psychotropy :eviltong: I czuję, że nie tylko tobie byłyby one potrzebne :evil_lol: Usia; napisał(a):damy rade,Cerber podobno w wariatkowie jest fajnie ;) ty pojedziesz a my zajmiemy sie twoim mieszkaniem i Cerberem :eviltong: PS: fotek nie bede cytować bo są zbyt fajne zeby komentowac po za tym nie wiem która ;D Przecież możemy wszyscy do wariatkowa jechać! :eviltong: Powiemy, że z dogoterapii jesteśmy :evil_lol: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 pieknosc czekoladkowa! na niektorych fotkach parzy sie jak moja Ufa [*]... Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ależ im więcej tym lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W kupie siła!!! W razie czego wezmę ze sobą jakieś psychotropy :eviltong: I czuję, że nie tylko tobie byłyby one potrzebne :evil_lol: Przecież możemy wszyscy do wariatkowa jechać! :eviltong: Powiemy, że z dogoterapii jesteśmy :evil_lol: Hehehehehe wiecie co ja sobie tak na poważnie wyobraziłam jakby to wyglądało naprawdę i coś się powstrzymać od śmiechu nie mogę :grin: :grin: :grin: Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 wiq; napisał(a):pieknosc czekoladkowa! na niektorych fotkach parzy sie jak moja Ufa ... Kim była Ufa? Napisz coś o niej ;) Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerber; napisał(a):Hehehehehe wiecie co ja sobie tak na poważnie wyobraziłam jakby to wyglądało naprawdę i coś się powstrzymać od śmiechu nie mogę :grin: :grin: :grin: Za to mi coś ciężko wyobrazić to sobie :evil_lol: To przechodzi moje pojęcie :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Czas na kolejne foteczki Zmagania miłosne :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 fajna fotka oczywiscie Kora i Ares razem:evil_lol: zastanawiam sie kiedy wrescie mu sie to znudzi bo zaczyna mnie juz denerwowac jego zachowanie i jeszcze na Cerberka warczy z zazdrosci:diabloti: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale suuuuper fotki :D Tylko ta pierwsza mi się nie podovba :angryy: :angryy: :angryy: wiesz czemu :/ Ja się nie pchałam na zdjęcia i mówiłam, zebyście mi zdjęć nie robiły :razz: :razz: a widzę, że ktoś mnie nie posłuchał. Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerber; napisał(a):Ale suuuuper fotki :D Tylko ta pierwsza mi się nie podovba :angryy: :angryy: :angryy: wiesz czemu :/ Ja się nie pchałam na zdjęcia i mówiłam, zebyście mi zdjęć nie robiły :razz: :razz: a widzę, że ktoś mnie nie posłuchał. Przepraszam :modla: :modla: :modla: Jakoś tak sama się nawinęłaś... :eviltong: albo ja tak niefortunnie podeszłam... No ale mnie też sporo na twoich fotkach i to całkiem wyraźnie mnie widać :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a):Przepraszam :modla: :modla: :modla: Jakoś tak sama się nawinęłaś... :eviltong: albo ja tak niefortunnie podeszłam... No ale mnie też sporo na twoich fotkach i to całkiem wyraźnie mnie widać :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ej wypraszam sobie. Byłas tylko na jednej fotce, a poza tym nie prosiłas, zebym Ci nie robiła i niewstawiała fotek z Tobą :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerber; napisał(a):ej wypraszam sobie. Byłas tylko na jednej fotce, a poza tym nie prosiłas, zebym Ci nie robiła i niewstawiała fotek z Tobą :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Też racja :eviltong: Ja ide z Korą na spacerek, bede o 15 to wstawię kolejne fotaski ;) Quote
Dobcia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a): Zmagania miłosne?:razz: Otwarta paszcza pełna zębów o tym mnie nie przekonuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Świtną miały psiaki zabawe:lol: Quote
Rybc!a Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Fajne psiska! I widać że spacerek udany, Boże, jak ja wam ich zazdroszczę. Nie znam nikogo, z kim mogłabym chodzić na takie spacerki- jedyne co- moja przyjaciółka- forumowa Z@borek, która prawie wcale tu nie zagląda :( A pozatym, prawie wcale nie ma czasu :( Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 nadrobilam juz zaleglosci:D jeeeee super foty Ares wdze nei odpuszcza ale z kazdymspacerem jakby wiecej fotek mial z Kora moze Korze tez cos serducho zabilo:)???:loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dobcia miłość też czasem boli :evil_lol: Rybc!a witamy!!! Nie martw się, może niedługo ktoś się w twojej okolicy ujawni ;) Albo AgaiTheta, jak mówi nathaniel ;) (chociaż nie wiem, kto to :eviltong: ) haska_12 dziemkujemy :p Alynkaa Kora to sie zako****e w każdym facecie :roll: A że Ares chętny, to i ona korzysta. Ale jak go nie ma to każdy inny też dobry :evil_lol: Quote
Recommended Posts