wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 zaglosuje, jesli wkleisz nowe fotki:evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ja jej tyły oglądam codziennie rano po przebudzeniu :evil_lol: Ona musi dupskiem na podusi leżeć :evil_lol: no i mam baaardzo przyjemne widoczki :eviltong: Eeee tam! To bardzo ładny widoczek:loveu::evil_lol: A wogóle to cześć:lol: Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Cześć wszystkim, foteczki za chwilkę ;) Quote
nomu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a): Jaaaaaka dłuuuuga szynka :D Quote
Usia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 olas co to za fota i jaka mina Korki :evil_lol: ...a tu droga wycieczki mamy jezyk ;) Quote
Usia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a): A co do konkursu to liczę na wasze głosy :eviltong: A na fotce to Kora robi obrót na komendę (uczę ją tańca z psem :p ) To bedzie nowy program: taniez z psam :multi: ja wystawie obydwa bydlaki, zeby sie nie czuły wyaljenowane.;) Kora bedzie tanczyć z Aysowym o ile chce, tylko figowej musze partnera znalezc jakiegos kompetentnego A na nasz głos mozesz liczyc nawet 3 głosy Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ale się wszyscy do biednego jęzorka Kory przyczepiliście... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to w nagrodę macie jeszcze jeden :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Usia; napisał(a):To bedzie nowy program: taniez z psam :multi: ja wystawie obydwa bydlaki, zeby sie nie czuły wyaljenowane.;) Kora bedzie tanczyć z Aysowym o ile chce, tylko figowej musze partnera znalezc jakiegos kompetentnego A na nasz głos mozesz liczyc nawet 3 głosy Hehe Kora nie jest wybredna co do partnera (dowodem jest to, że tańczy ze mną :eviltong: ) A dla Figuni może być mini (Ares Marty) lub standardowy rozmiar (Cerber) Usiu, ja bardzo chciałabym, żeby naprawdę doszło do spotkania naszych bydlaczków i żeby mogły sobie "potańczyć", Ays przemyciłby jabole i impra gotowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i oczywiście dołączyli by do nas Lusia i Rudy ;) Quote
Daisunia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale się wszyscy do biednego jęzorka Kory przyczepiliście... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to w nagrodę macie jeszcze jeden :eviltong: jaaaak grzecznie siedzi :multi: :lol: :loveu: Quote
Juszes Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ależ to jest piękne zdjiątko. Korka na nim tak niewinnie wyszła- spogląda na ciebie z piłeczką w ząbkach :loveu::loveu: Quote
Usia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola ja tez bym chciała i jestem naprawde gotowa wsiasc w pociag i jechac ale : -brak mi finansów na pociag i to podstawowy problem ( ja juz byłam dzisiaj na stronie PKP i patrzyłam na godziny odjazdów i ceny :placz: ) -nie mam gdzie przenocowac, bo jak bym juz pojechała to wolała bym tez i zwiedzić przez weekend wasze miasto -niegdy tam nie byłam :shake: -nie mam kaganca dla Figi (ale to sie da załatwić) -Ays jest łobuzem i boje sie troszke jak bedzie reagował na Rudego i Cerbera <- w razie co bedzie biegał z kratami na pysku :razz: Co sie tyczy alkocholu to mysle ze po wczorajszym nie ma ochoty nawet na mało procentowe piwko.Za to ja chetnie sie dzisiaj bym napiła:p Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Usia; napisał(a):Ola ja tez bym chciała i jestem naprawde gotowa wsiasc w pociag i jechac ale : -brak mi finansów na pociag i to podstawowy problem ( ja juz byłam dzisiaj na stronie PKP i patrzyłam na godziny odjazdów i ceny :placz: ) -nie mam gdzie przenocowac, bo jak bym juz pojechała to wolała bym tez i zwiedzić przez weekend wasze miasto -niegdy tam nie byłam :shake: -nie mam kaganca dla Figi (ale to sie da załatwić) -Ays jest łobuzem i boje sie troszke jak bedzie reagował na Rudego i Cerbera <- w razie co bedzie biegał z kratami na pysku :razz: Co sie tyczy alkocholu to mysle ze po wczorajszym nie ma ochoty nawet na mało procentowe piwko.Za to ja chetnie sie dzisiaj bym napiła:p Jakby to wcześniej z moimi rodzicami obgadać to może mogłabyś u nas nocować. Mój brat się niedługo wyprowadza więc jeden pokój byłby wolny. Gorzej z psami, ale nocowała już u mnie koleżanka z mieszanką Onka i kundelkiem. Więc gdyby ładnie poprosić rodziców... Z kasą gorzej, ale jak już pisałam mogłabym w razie czego dołożyć na drogę powrotną. Nie wiem, co z Aysem. Moja Kora jest roztrzepańcem ale na pewno nie będzie agresywna, raczej pobudzona (Luiza wie co to znaczy :eviltong: ). I oczywiście twoje zdrówko :drink1: (ja to ta z prawej :eviltong: ) Quote
wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wywiazalas sie z umowy, zaglosuje:evil_lol: Quote
Usia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jakby to wcześniej z moimi rodzicami obgadać to może mogłabyś u nas nocować. Mój brat się niedługo wyprowadza więc jeden pokój byłby wolny. Gorzej z psami, ale nocowała już u mnie koleżanka z mieszanką Onka i kundelkiem. Więc gdyby ładnie poprosić rodziców... Z kasą gorzej, ale jak już pisałam mogłabym w razie czego dołożyć na drogę powrotną. Nie wiem, co z Aysem. Moja Kora jest roztrzepańcem ale na pewno nie będzie agresywna, raczej pobudzona (Luiza wie co to znaczy :eviltong: ). I oczywiście twoje zdrówko :drink1: (ja to ta z prawej :eviltong: ) Ola ja cos wymysle zobaczysz ;) w razie co dam Ci znac, ale mam nadzieje ze juz nie długo sie spotkamy chce powiedzieć ze ta z prawej <- to zalezy z której strony ja jestem ta co sie jeszcze trzyma na nogach :multi: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jakby to wcześniej z moimi rodzicami obgadać to może mogłabyś u nas nocować. Mój brat się niedługo wyprowadza więc jeden pokój byłby wolny. Gorzej z psami, ale nocowała już u mnie koleżanka z mieszanką Onka i kundelkiem. Więc gdyby ładnie poprosić rodziców... Z kasą gorzej, ale jak już pisałam mogłabym w razie czego dołożyć na drogę powrotną. Nie wiem, co z Aysem. Moja Kora jest roztrzepańcem ale na pewno nie będzie agresywna, raczej pobudzona (Luiza wie co to znaczy :eviltong: ). I oczywiście twoje zdrówko :drink1: (ja to ta z prawej :eviltong: ) Co wy gadacie Usia, jak chcesz to ja Cie przenocuję nawet z 10 psami, ja się pytać o zdanie nikogo nie musze bo mieszkam sama :D No jeśli o finanse to by było gorzej. Tak ja wiem jaka Kora jest roztrzzepana :D Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Cerber; napisał(a):Co wy gadacie Usia, jak chcesz to ja Cie przenocuję nawet z 10 psami, ja się pytać o zdanie nikogo nie musze bo mieszkam sama :D No jeśli o finanse to by było gorzej. Tak ja wiem jaka Kora jest roztrzzepana :D No to ja też się wepchnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 No to czas na foteczki z dzisiejszego spotkania z Martą i Luizą Najpierw tarzanko w piasku Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Sliczne foteczki:loveu: Kora jaki brudasek:evil_lol: To ja dodam kila od siebie: Quote
Usia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dlaczego mnie tam nie bylo :placz: Cerber w razie co to zlot bedzie u ciebie ;) i te 10 psów sie znajdzie (moje dwa,Tz-a jeden i jeszcze młodziutki bokser mojej siostry+wasze to juz masz 7 )jesli chcesz:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Usia napisał(a):dlaczego mnie tam nie bylo :placz: Napewno uda nam sie jeszczce spotkac Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Usia napisał(a):dlaczego mnie tam nie bylo :placz: Cerber w razie co to zlot bedzie u ciebie ;) i te 10 psów sie znajdzie (moje dwa,Tz-a jeden i jeszcze młodziutki bokser mojej siostry+wasze to juz masz 7 )jesli chcesz:evil_lol: No jasne że tak, zagadzam się bez żadnego ale. Tylko ciekawa jestem co sąsiedzi powiedzieliby na ten cały inwentaż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a już tym bardziej, gdyby wszystkie psiory zaczęły szczekać, lub wyć no wtedy to istny cyrk by był, a ja po takim wejściu miałabym sporzątania jak po jakiejś tygodniowej dżaprezie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podoba mi się ta fotka, to jest ładna fotka, to naprawdę ładna fotka... shrek :D:D:D:D Quote
Recommended Posts