Alynkaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 mi tez sie podoba paparatzzi taka ukrywajaca pyszczek <bez makijazu> gwiazda z niej:):loveu: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Marta_Ares; napisał(a):niestety narazie nic mi nie przychodzi do glowy:cool3: ale fotka koniecnzie musi wziazc udzial w konkursie:mad: Mam pytanie czy masz czas spotkac sie w sobote ale od rana?????? Oczywiście, że tak!:multi: Soboty mam zawsze wolne ;) wiq; napisał(a):mnie rozwalili paparazzi:D Alynkaaa; napisał(a):mi tez sie podoba paparatzzi taka ukrywajaca pyszczek <bez makijazu> gwiazda z niej:):loveu: :evil_lol: I chyba zostanie paparazzi, dziękuję wam bardzo ;) Quote
bellatriks Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witam, przepraszam, że przez tyle stron nie dawałam znaku życia, ale wczoraj króciutko byłam w necie bo musiałam przepisać na naielski pracę na ponad 500 słów :D Buziaczki dla Kory :buzi: Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 bellatriks; napisał(a):Witam, przepraszam, że przez tyle stron nie dawałam znaku życia, ale wczoraj króciutko byłam w necie bo musiałam przepisać na naielski pracę na ponad 500 słów :D Buziaczki dla Kory :buzi: Hurrra!!! Wróciłaś!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ach, szkoła...znam ten ból :P Buziaczki przekazane ;) Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Uwaga! Uwaga! Fotka Kory już zgłoszona :eviltong: Liczę na wasze głosy podczas głosowania I troszkę fotencji, żebyście się nie czepiali :eviltong: Quote
Dobcia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ola&Kora napisał(a): Jak to zrobiłaś?:cool3:Tło w ruchu, a pies nie:-o Śliczne fotki, a jak ona się pięknie świeci:loveu: Quote
Usia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 jak by była nawozkowana.Ola ona jest sliczna :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Hoho proszę mi tu Kory tak nie zachwalać, bo dziewczyna kompleksu wyższości dostanie. Już i tak chodzi dumna jak paw jak sie dowiedziała że jest w konkursie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i co ja wtedy zrobie??? zamiast zwykłej kranówy bedzie chciała pić Nałeczowianke z bąbelkami i znudzi jej się kurczaczek z ryżem, wołowiny z w pięciu smakach zażąda :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 kochany slodki szalaput:evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dobcia co do fotki z tłem zamazanym a wyraźną Korą to podczas robienia fotki podążałam aparatem za biegnącą sunią :p Gdybym aparat miała nieruchomy to wtedy tło byłoby wyraźne ale Kora nie :eviltong: A ja raczej wolę mieć wyraźnego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ola&Kora napisał(a):Uwaga! Uwaga! Fotka Kory już zgłoszona :eviltong: Liczę na wasze głosy podczas głosowania I troszkę fotencji, żebyście się nie czepiali :eviltong: pierwsza jakas powazna;), druga wymiata:) prosze ode mnie pyska ucalowac:) Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 wiq; napisał(a):pierwsza jakas powazna;), druga wymiata:) prosze ode mnie pyska ucalowac:) No cóż, żeby ją ucałować musiałabym ją obudzić.... ale co tam... CMOK!!! No i już :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wiq Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 to jest straszne, ale ja najbardziej lubie maltretowac spiace psy...:oops::evil_lol::lol: Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 wiq; napisał(a):to jest straszne, ale ja najbardziej lubie maltretowac spiace psy...:oops::evil_lol::lol: Ja uwielbiam Korze łaskotać łapki kiedy śpi... fika wtedy jak koń :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 muuuuuuuu! Mi tu Korka wyszła jak krówka co muczy :* A fotenja w konkursie super :D Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Wyszła niczym gwiazda filmowa... z jęzorem na wieżchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 super fotka Kora swietnie na niej wyszla faktycznie jak jakas gwiazda:cool3: Quote
Alynkaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hehe taaak to Kora i jej znak rozpoznawczy -jezorek:) a tu swietnie wyszla prawiejak labrador:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: cudna czeko czeko czeko lada:) Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Juszes no przecież Kora to jest taka moja krówka czekoladowa :eviltong: Szkoda tylko że mleka nie daje :evil_lol: No i ta fotka, na której Kora się "nadęła" jest po prostu słodka :loveu: A co do jęzorka, to uważam że on jest świetny, chociaż czasami się zastanawiam jak Kora może go wcisnąć do mordki :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Korka jest jedyna w swoim rodzaju, a te jej minki to każdego rozbroją :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts