Ola&Kora Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Usia; napisał(a):jestem ciekawa czy ty daleko musisz chodzic zeby meć takie tereny , bo ja to mam godzine drogi w jedna i sruga strone zeby zobaczyć jakies zgrupowanie drzew (las) Kora szczesliwa usmiechnieta i oczy wesołe czego jeszcze jej brakuje do szczescia?? pani na zdjeciu razem z nia :p Właściwie to był mój pierwszy spacer do lasu od początku roku szkolnego :eviltong: A do jakiegoś sensownego lasku, gdzie chodzą tylko psiarze mam około 40 min drogi. Tam właśnie byłam dzisiaj, niestety wszystkie psy nie za bardzo miały ochotę na harce z Korą. No ale miała przecież swoją piłeczkę, to do szczęścia nic już jej nie brakowało :evil_lol: Quote
wiq Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 heh, podziwiam psiarzy w duzych miastach.. niektorzy mieszkaja w fajnych, psioprzyjaznych okolicach, a niektorzy biedacy maja kawalek, zeby gdzies psa wybiegac.. na szczescie u mnie miejsca pod dostatkiem:lol: Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Kolejne foteczki tym razem "stojące" :evil_lol: Chyba moja ulubiona :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 wiq; napisał(a):jaki slodki slupek:loveu: Słupek z łapkami zrobiący wszystko dla piłeczki (za darmo w życiu by czegoś takiego nie zrobiła :evil_lol: ) Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 wiq; napisał(a):no przeciez za darmo nikt nie pracuje:lol: Psy to wstrętne egoisty!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja za to niechcąco przypaliłam Korze kolację :eviltong: Będzie musiała jeść lekko śmierdzący ryż :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 too Ci ciotka sie foto udalo!!!!! bomba!!!!!:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ola&Kora napisał(a): Piękna sunia:loveu: jak ci się udało to zrobić?? zwykła piłeczka i takie cud-miód pozy??:cool3: ja bym chyba musiała sobie kotka na głowe posadzić, to może Negro by tak stanął:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ja sama nie wiem jak to zrobiłam - to miało być zwykłe podanie łapki a wyszło takie cuś :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dziemkujem :p Widać Usiu, że znowu nocne żerowanie na dogomanii prowadzisz :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :crazyeye:swietnaaa fotka koniecznie zglos ja do konkursu Wszystkie te fotki kory stojacej sa swietne:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
AśkaK Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 "O, nie, proszę bez zdjęć! Wszędzie ci paparazzi!" "Proszę, nie mów tylko szefowi że potrafię siedzieć i gadać, bo jeszcze każe mi telefony odbierać!" Ola, te dwie fotki MUSZĄ się znaleźć w październikowym konkursie!!!:loveu: No super po prostu!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: To Ty lubisz Korusię poszkolić ciupkę!:p Ale pojętna jest dziewczynka!:loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Och, cioteczki zawstydzacie mnie :oops: A foteczkę chyba zgłoszę na konkurs, a nóż komuś sie spodoba...:eviltong: Quote
Juszes Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Zgłąszaj! Bo naprawde odjazdowo Korka na nich wyszła :multi: :multi: :multi: Quote
milena182 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 normalnie taniec brucha czy kora ma stronke na pupilach i dlaczego nie piszesz nic na blogu:mad: Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cześć Oluś, zapomniałam Cię rano odwiedzić i przywitać się, nadrabiam to teraz, wybacz mi :) Ta fotka gdzie Kora podniosła łapy jest kapitalna. Quote
wiq Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 i jak smakowalo przypalone zarcie?:evil_lol: mnie sie udalo podac niezweglone:evil_lol: paparazzi do konkursu!:lol: Quote
Usia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ola koniecznie konkurs ja tam bede głosowac na Kore.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Masz mój głos i to nie kupiony :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 hej ciotak:D no widzisz ile tu ludzi na Kore zaglosuje a Usia to nawet za darmo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps. napisze jeszcze tylko zebys na konkurs ja zglaszala:)i papa:) i ze pozniej zajrze Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Kurcze, wszyscy jesteście kochani :p Fotkę dam na konkursik I niedługo znowu fotki ;) Quote
Ola&Kora Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Ale jeszcze jedno: nie moge znaleźć dobrego tytułu na konkurs dla fotki...:oops: Może wy mi pomożecie i podsuniecie jakiś pomysł... ;) Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 niestety narazie nic mi nie przychodzi do glowy:cool3: ale fotka koniecnzie musi wziazc udzial w konkursie:mad: Mam pytanie czy masz czas spotkac sie w sobote ale od rana?????? Quote
Recommended Posts