Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Usia; napisał(a):
jestem ciekawa czy ty daleko musisz chodzic zeby meć takie tereny , bo ja to mam godzine drogi w jedna i sruga strone zeby zobaczyć jakies zgrupowanie drzew (las)
Kora szczesliwa usmiechnieta i oczy wesołe czego jeszcze jej brakuje do szczescia?? pani na zdjeciu razem z nia :p

Właściwie to był mój pierwszy spacer do lasu od początku roku szkolnego :eviltong: A do jakiegoś sensownego lasku, gdzie chodzą tylko psiarze mam około 40 min drogi. Tam właśnie byłam dzisiaj, niestety wszystkie psy nie za bardzo miały ochotę na harce z Korą. No ale miała przecież swoją piłeczkę, to do szczęścia nic już jej nie brakowało :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh, podziwiam psiarzy w duzych miastach.. niektorzy mieszkaja w fajnych, psioprzyjaznych okolicach, a niektorzy biedacy maja kawalek, zeby gdzies psa wybiegac..
na szczescie u mnie miejsca pod dostatkiem:lol:

Posted

wiq; napisał(a):
no przeciez za darmo nikt nie pracuje:lol:

Psy to wstrętne egoisty!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja za to niechcąco przypaliłam Korze kolację :eviltong: Będzie musiała jeść lekko śmierdzący ryż :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Piękna sunia:loveu:

jak ci się udało to zrobić?? zwykła piłeczka i takie cud-miód pozy??:cool3:

ja bym chyba musiała sobie kotka na głowe posadzić, to może Negro by tak stanął:evil_lol:

Posted

"O, nie, proszę bez zdjęć! Wszędzie ci paparazzi!"

"Proszę, nie mów tylko szefowi że potrafię siedzieć i gadać, bo jeszcze każe mi telefony odbierać!"

Ola, te dwie fotki MUSZĄ się znaleźć w październikowym konkursie!!!:loveu: No super po prostu!!!:lol: :lol: :lol: :loveu:
To Ty lubisz Korusię poszkolić ciupkę!:p Ale pojętna jest dziewczynka!:loveu:

Posted

hej ciotak:D no widzisz ile tu ludzi na Kore zaglosuje a Usia to nawet za darmo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ps. napisze jeszcze tylko zebys na konkurs ja zglaszala:)i papa:) i ze pozniej zajrze