Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 W poniedzialek postaram sie pogadac z Ola wkoncu chodzimy do jednej szkoly:evil_lol: Ale juz kiedys sie jej pytalam to powiedziala ze Dogo juz ja nudzi, ze nie chce jej sie wchodzic itp...:-( :-( Quote
milena182 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no dobra dogo rozumiem ale kiedy wy z nia ostatnio rozmawialyscie osobiscie?no przeciez sie przyjaznilyscie,chodzilyscie na spacerki i wogole Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ola... :(............... wróci...kiedyś... :calus: Quote
Ola&Kora Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Witajcie moi kochani :multi: Przepraszam was bardzo za to, że odeszłam tak nagle i bez słowa pożegnania.... Dopadły mnie straszne problemy i musiałam poradzić sobie z nimi sama... trwało to ponad miesiąc ale wreszcie się udało :multi: Jestem teraz taka szczęśliwa :p Z Korą też już jest wszystko w porządeczku, wcina sobie teraz surowe kości wieprzowe (które miały być na obiadek, ale ciiii.... :evil_lol: ). No a teraz znów spadziocham, bo dzisiaj imrezka mi się szykuje, bo urodzinki mam :p Osiemnaście latek kończę, więc rodzinkę trzeba było zaprosić, a oficjalna imperza osiemnastkowa dopiero po poście :eviltong: Tak więc trzymajcie się cieplutko i wypijcie moje zdrowie - Karolina urządzi wam małe party (mam nadzieję :cool3: ) P.S. Lui, obiecałam że wrócę i zrobiłam to głównie dla ciebie :* Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Ola&Kora']Tak więc trzymajcie się cieplutko i wypijcie moje zdrowie - Karolina urządzi wam małe party (mam nadzieję :cool3: ) Ohhh tak:razz: Już była taka mowa na gg:lol: No więc... Ola, wszystkiego najlepszego!!! :Rose: :Rose: :Rose: :smilecol: :smilecol: :iloveyou: :new-bday: :new-bday: :tort: :bday: :BIG: :BIG: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :laola: :laola: :popcorn: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :knajpa: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kurde kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze że wróciłaś :multi::multi::multi::multi: :multi: !! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! :multi: :smilecol::smilecol::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::tort::tort::santagri::santagri::drink1::drink1::laola::laola::laola: Quote
Marta_Ares Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 witamy ponownie na dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::calus: Kochana WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!! :new-bday::pepsi::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::tort::tort::tort::laola::laola::laola::laola: Quote
Cerber Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ola&Kora napisał(a): P.S. Lui, obiecałam że wrócę i zrobiłam to głównie dla ciebie :* Nie chcę być nie miła ale obiecałaś mi to już dawno... mimo wszystko dalej... wiesz o co mi chodzi... jak będziesz na gg to się odezwij... Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O matko kochana Ola :) Nie komentuję niczego tylko napiszę że strasznie fajnie, że jesteś :multi::multi: I oczy wiście sto lat dla Ciebie :tort::new-bday::drinka: Quote
Usia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ola spóznione ale szczere wszystkiego naj naj naj i nie rób nam tego wiecej nie zostawiaj nas :BIG: :BIG: :beerchug: za twoje zdrowie Quote
g_o_n_i_a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Sto latek Olu! :Rose: :smilecol: :smilecol: :iloveyou: :new-bday: :new-bday: :bday: :BIG: :BIG: :BIG: :drinka: :drinka: :drink1: :tort: Quote
Ola&Kora Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Hejka wszystkim! Sorki za kolejny brak odzewu, ale po tak długiej nieobecności po prostu odzwyczaiłam się od dogomanii.... :oops: Mam nadzieję że to zrozumiecie..... No i przepraszam , że nie odwiedzam was, ale przez te kilka tygodni znalazłam wiele zajęć zamiast siedzenia na dogo i ciężko mi się teraz przestawić.... Na przeprosinki kilka zaległych fotek, jeszcze ze stycznia, podczas pobytu na wsi Podczas pierwszego śniadanka :eviltong: Może coś skapnie.... Ale niestety... nadzieja matką głupich.... Może przy stole będę miała więcej szczęścia.... Pańcia, daj ociupinkę, no..... nie bądź sępem! Podziel się posiłkiem!!! Spójrz mi w oczy... czy nie widzisz w nich cierpienia? Dawaj tą szynkę!!! Hmmm.... a może jak wykombinuję dostatecznie długą ślinkę, to dla świętego spokoju mi coś zrzucą.... :cool3: No to do dzieła!! Śllluuuppp.... bleee!!! I ślinka gotowa!!! Pańcia, nie denerwuj się tak! Łoj, ostrożnie! No i masz, ochorchałam ci spodnie.... trzeba było się tak nie gorączkować.... No już idę sobie no.... może jednak cioci coś spadnie... Niestety nie udało się wrr.... A muszę wam jeszcze przedstawić mojego kupmla - Maxa Hehehe z niego też jest niezłe ziółko, jeśli chodzi o żebranie :P wiecie co mam na myśli... :D Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jak ja jej dawno nie widzialam:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Ola na zywo tez nie....:shake: domysl sie o co chodzi:eviltong: Quote
Cerber Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ulalalalala az nie wierzę, że to co widzę jest prawdziwe. No wreszcie powróciły dawne czasy... te opisy fotek i wogóle.... chyba nie musze mówić czy jestem zadowolona czy nie... Quote
Cerber Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Marta_Ares napisał(a): Ola na zywo tez nie....:shake: domysl sie o co chodzi:eviltong: dokładnie, podzielam zdanie Marty w 100%... kto wie... gdybyśmy się sprężyły to moze obie na żywo zobaczyłybyście Kiarkę:multi: :multi: :multi: ale byłoby suuuuper :) Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 OLA!!:crazyeye::-o:crazyeye::multi::multi::multi: spóźnione wszystkiego NAJ!:beerchug::laola::beerchug: Quote
Cerber Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 I co Ola, znowu to samo tak? nie wrócisz do nas już w to nie wierzę... Quote
haska_12 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Spóźnione najlepszego :buzi: Ale co z tego jak i tak znów nas zostawiłas :( Quote
Recommended Posts