_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 kamila-dog napisał(a): Wredna krowo? :crazyeye: ;) No pewnie a co :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 "Krowo" to i tak mało :mad: :evil_lol: Oli nie ma.. co nie znacz że damy galerii umrzeć... co to to nie :diabloti: Quote
eria Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 i nikt nie wie co się z Olą dzieje ???????????????:crazyeye: Quote
shangri_la Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 buu taka fajna galeria a właścicielka gdzies zniknęła :hmmmm: pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 shangri_la napisał(a):buu taka fajna galeria a właścicielka gdzies zniknęła :hmmmm: pozdrawiamBezczelna no :mad: Quote
Cerber Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 eria napisał(a):i nikt nie wie co się z Olą dzieje ???????????????:crazyeye: no ja wiem i dlatego wam przekazuje nie... ehhh a teraz się poskarżę i wywałam pospolite ruszenie... Ola nie zamierza wracać... kurcze szkoda tylko, ze jej na gg nie ma :( buuuu olała wszystko :( Quote
Yakubbo Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Przyszoł komornik zabroł wsio i poszedl :P Galeria zamknol i zapieczentowol :P Halooo my tu czekamy :) ;] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nooo to szkoda ze nie ma zamiaru wracać :(:(:(:(:( Quote
Kamila Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tzn Ola wogole nie ma zamiaru wrocic na dogo? :crazyeye: Ale czemu? :crazyeye: Quote
Agushka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Szkoda że nie ma Oli :( ale i tak życzę Ci Oleńko wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek :loveu: Quote
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Olka! Wracaj! :mad: Jak nie chcesz po dobroci to.... :evil_lol: Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witaj Ola:calus: Gdzie się podziewasz?:-( :placz: Jak jestes to życze udanych walentynek;) Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ej no! Mnie też tu dość długo nie było, ale już się zaczynam zastanawiać co się dzieje:crazyeye:. Wszyscy znikają:shake::angryy: Quote
Tina.Sara Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Ola :buzi::buzi: Cerber napisał(a):Kurcze widzę, ze chyba muszę się też odezwać.... ehhhh ta Ola uparta :/ powiedzmy, ze Ola zrobiła sobie baaardzo długą przerwę na dogo... na gg jej też nie ma i generalnie telefonicznie też się z nią skonrtaktować nie mogę :/ ehhhh kurcze blade no... szczerze to tęskno mi za nią i to bardzo... ostatni raz widziałyśmy się prawie miesiac temu, kiedy to była u nas Usia... ciekawa jestem co u niej słychać... może uda mi sie z nią skontaktowac w jakiś sposób, a jak nie to będziee mi nawet cholernie smutno, że ma nas w nosie :-( Ehh...właśnie zauważyłam że na esy nie odpisuje, na gg brak, na dogo ani śladu Oli... kurcze, no :( AśkaK napisał(a):Tina, co u Oli? Dlaczego tu nie zagląda..?:mad: Przekaż jej, że niech tyłek cebulą smaruje bo jak wróci to lanie dostanie na gołą d...;-) :evil_lol: To i tak by nic nie dało :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Olu, witamy! A gdzie Ty się podziewasz? Wracaj do nas :( Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 to nieciekawie jak nawet telefonicznie nie możecie się z nią skontaktować......:shake: Quote
Cerber Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No bo Ola ma kompletnie zepsuty telefon. Taki stary grat. Mm jej kupić na 18 nowy z kolorowym wyświetlaczem, ale nie wiem jak to wszystko sie potoczy bo ona nawet do mnie się nie odzywa... a gdzieś już słyszłam, ze jestem dla niej bliską osobą :/ Poza tym Ola mi cos obiecała i po raz kolejny mnie zawiodła :( Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cerber napisał(a):No bo Ola ma kompletnie zepsuty telefon. Taki stary grat. Mm jej kupić na 18 nowy z kolorowym wyświetlaczem, ale nie wiem jak to wszystko sie potoczy bo ona nawet do mnie się nie odzywa... a gdzieś już słyszłam, ze jestem dla niej bliską osobą :/ Poza tym Ola mi cos obiecała i po raz kolejny mnie zawiodła :( Ahh Olu, Olu.. :(:(:(:( Klikałam z nią nie pamietam kiedy to mowiła, ze musi poukladac swoje sprawy i dopiero wroci :/ cos długo to trwa a tesknimy :( Luiza - a Cerber widział się z Korą ostatnio? :roll: Quote
Usia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Olus no pokaż sie wreszcie plissss chociaz na gg :placz: :placz::placz::placz::placz: tesknimy nie widzisz ?? Quote
milena182 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a czy luiza nie moze zwyczajnie wieczorem isc do niej i z nia porozmawiac?nie chodzi mi o szczegoly ale czy i niej wszystko ok,chyba jak do niej pojdzie wieczorem(wieksze prawdopodobienstwo ze ja zastanie)to rodzice pozwola(bo chyba sa surowi)jej wyjsc do luizy na klatke,w koncu u niej nocowala Quote
Recommended Posts