Tina.Sara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ola, opuściłaś nas! :placz: MNIE! :placz::placz::placz: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Cześć cioteczki :p Troszke mnie nie było, ale byłam zajęta oglądaniem zarąbistej bajki o psach :loveu: :loveu: :loveu: W sumie 47 odcinków wyśmienitej historii :loveu: :loveu: No ale teraz już wróciłam i prędko znowu nie odejde bo na razie nie mam co oglądać :eviltong: Przed chwilką wróciłam od Lui i mam dla was porcję foteczek, ale najpierw dam jeszcze stare foteczki z grudniowego spacerku ;) A do połowinek nie chcę już wracać... było minęło.... jak facet nie wie, że na dyskotekę idzie się potańczyć a nie obmacywać, to już nie moja wina i nie zamierzam się tym dłużej przejmować Quote
Dobcia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć Oluś;) Masz racje, nie ma się czym przejmować, tak już jest z tymi facetami:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hej Olus no i co z tymi fotkami?????:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Kurde jak ten czas leci :eviltong: Ledwie przeleciałam kilka galerii, a musze już lecieć i wogóle zapomniałam o tych fotkach... :eviltong: Wybaczcie mi i bądźcie cierpliwi a nagroda was nie minie :cool3: Quote
AśkaK Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ola&Kora napisał(a):Cześć cioteczki :p Troszke mnie nie było, ale byłam zajęta oglądaniem zarąbistej bajki o psach :loveu: :loveu: :loveu: W sumie 47 odcinków wyśmienitej historii :loveu: :loveu: No ale teraz już wróciłam i prędko znowu nie odejde bo na razie nie mam co oglądać :eviltong: O, a co to za bajka?!:lol: :lol: :lol: Ty nam tu lepiej Oluś wrzuć jakąś bajkę o potworze-Korze ;) :evil_lol: albo o Koruni-żabuni :lol: ! Ola&Kora napisał(a): A do połowinek nie chcę już wracać... było minęło.... jak facet nie wie, że na dyskotekę idzie się potańczyć a nie obmacywać, to już nie moja wina i nie zamierzam się tym dłużej przejmować No tak, faceci...dojrzewają biedaki później niż my i zamiast mózgu mają w tym wieku...wiecie co.:evil_lol: :diabloti: Nie warto nawet gadać, masz rację Olu.:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ola&Kora napisał(a):Kurde jak ten czas leci :eviltong: Ledwie przeleciałam kilka galerii, a musze już lecieć i wogóle zapomniałam o tych fotkach... :eviltong: Wybaczcie mi i bądźcie cierpliwi a nagroda was nie minie :cool3: Ok ja bede cierpliwa bo chcę nagrode :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A i jeszcze jedno, w zwiazku z tym chłopakiem to najlepeij pasują te słowa (kiedyś mama mi tak powiedziała) facet rozwija sie do 3 roku życia potem tylko rosnie :diabloti: Quote
eria Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 to ja czekam na tą nagrodę (nie)cierpliwie :lol: Quote
Ola&Kora Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Uwaga uwaga!!! Dłuuugo oczekiwana nagroda :eviltong: (tylko znowu strasznie ciemne wyszły... :angryy: ) Quote
Martinee Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 to twoje i tak sa jasne zobacz sobie moje też ze spacerku wieczorem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38387&page=4 śliczna masz psinke jest cudna i fajne zdjecia :) :) :) Quote
furciaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 fajna minke tu strzelila:loveu: podczas ferii masz porobic duuuzo zdiec korci bo jak nie :mad: Quote
Arlene Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sliczności :) podczas ferii masz porobic duuuzo zdiec korci bo jak nie :mad: Popieram! :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 evanescence; napisał(a):to twoje i tak sa jasne zobacz sobie moje też ze spacerku wieczorem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38387&page=4 śliczna masz psinke jest cudna i fajne zdjecia :) :) :) Nie jest aż tak źle ;) P.S. Czy my sie już wcześniej nie spotkałyśmy....?:cool3: furciaczek; napisał(a):podczas ferii masz porobic duuuzo zdiec korci bo jak nie :mad: To co.....? Psiara&Nusia; napisał(a):Sliczności :) Witam w galerii Kory!! :multi: Zapraszam częściej :cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hej Olus :* super fotki:loveu: :loveu: nawet moje kundlisko brudne jest:evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć żonko :buzi: czy wy przypadkiem nie byłyście w Wawie? :evil_lol: bo ten kościółek po prawej... czy coś :cool3: a może coś przeoczyłam i jednak byłyście? :mad: Quote
Cerber Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hej Olek, świetne fotki, u mnie sa podobne, tyle, ze jasniejsze :D:D:D:D:D znacznie jaśniejsze :D Karola - to jest tzw. Pałac Biskupi... w nim mieszka biskup :) i ten pałac jest we włocławku, gwarantuje Ci to :) Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć:cool3: Bardzo fajne fotki, Kora jak zwykle uśmiechnięta:loveu::loveu::loveu: Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hej :) sliczne fotki :) Kora sliczna :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cerber napisał(a):Karola - to jest tzw. Pałac Biskupi... w nim mieszka biskup :) i ten pałac jest we włocławku, gwarantuje Ci to :) no bo kurcze identyczny jak u nas w wawie:cool3: :cool3: :cool3: Quote
eria Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kora strzela miny prawie jak Furcia !!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Cześć cioteczki :*:*:* Ja właśnie siedzę na wsi u mojej cioci :p Pierwsza noc była tragiczna :roll: Musiałam spać z ciotką która również przyjechała w odwiedziny :/ Chrapała jak cholera :shake: Do tego Kora całą noc dreptała bo chciała mi na łóżko wejść, więc dzisiaj jestem niewyspana i zła.... Dziękujem wam ślicznie za komenty :* Mam ze sobą aparat więc oczekujecie może nawet jeszcze dzisiaj duuużej porcji zdjęć :p:p:p:p:p A teraz już lecem papapapapa :*:* Quote
Recommended Posts