Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tina.Sara; napisał(a)::loveu: OLA!:loveu: Kiedy pierwszy raz gadałam z Tobą na gg... ...myślałam że jesteś kolejną maniaczką psów jaką poznałam... ...ale z czasem... ...OKAZAŁO SIĘ ŻE JESTEŚ MANIACZKĄ PSÓW I MOJEGO ULUBIONEGO SERIALU!!!... Już wtedy Cię wielbiłam:cool3:... ...Później Luiza poleciła mi Dogomanię. Więc jak już zaczeła działać, zarejestrowałam się, zrobiłam galerię swoich psów, wpadła Luiza i wpadłaś Ty:loveu: ... ...Z początku nie wiedziałam kim jest Ola&Kora... ... Ale SIE OKAZAŁO ŻE TO TY!!!!!!!!... ...no mniejsza z tym że wpadły też inne osoby... ... więc wlazłam do galerii Twojej Kory... ... przywitałam sie, zaczełyśmy gadać, bla bla bla... ... Twój śliczniutki psiak mi się od razu spodobał:cool3: ... ...ale nadal nie wiedziałam jak wyglądasz:placz: ... ...w końcu tego pięknego dnia cię ujrzałam!!!... ...zakochalam się...W TYM ZDJĘCIU!!!... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [left] ...a jednak! to była miłość od pierwszego... ...WSPOMNIENIA ZAGUBIONYCH!:cool3: ... ...tak więc...OLA!...mimo że mnie zdradziłaś z SawyerĄ...tak więc... (Jezu, zaraz wyryje śmiechem tutaj, nie moge dłużej tak :roflt:) [CENTER]...Wyjdziesz za mnie?...:loveu: (:roflt::roflt::roflt:) ...jeśli nie to rozumiem, że wolisz swoją żone :cool3:... Ps. TY!!!!!!!!!! O matko, Karolina, spodziewałam się że coś odwalisz, ale TO przeszło wszelkie moje oczekiwania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehehe powróciły dawne wspomnienia :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale odpowiadam sakramentalne TAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cerber; napisał(a):no jest troche tych miejsc na spacerki z psami, nie można powiedzieć... a że chodzimy cały czas w jedne miejsca to już taki nwyk :D Chodzimy w najlepsze miejsca jak dla mnie :p Psiaki mogą się tam swobodnie wylatać a my możemy do woli gadać i robić fotki :multi: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):O matko, Karolina, spodziewałam się że coś odwalisz, ale TO przeszło wszelkie moje oczekiwania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehehe powróciły dawne wspomnienia :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale odpowiadam sakramentalne TAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super :multi: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tina.Sara; napisał(a):Super :multi: Hehe tylko wiesz.... to jest dopiero pierścionek zaręczynowy... :cool3: Czekam jeszcze na obrączki :cool3: Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a): Fajne fotki:cool3: A tu mi Korusia dobka przypomina:loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dobcia; napisał(a):Fajne fotki:cool3: A tu mi Korusia dobka przypomina:loveu: Dziemkujem :p Jesteś już chyba trzecią osobą, która mówi, że Kora dobka przypomina :eviltong: Quote
gogunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Ola:calus: , Jak mnie tu dawno nie było:p :oops: Zawsze u Ciebie są fajne fotki:D Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hej Oleńko, wczoraj już z tego wszystkiego nawet nie skomentowałam fotek :shake: ale wiesz przecież, że są świetne i bardzo mi się podobają :) a serial zaręczynowy hihi no gratuluję, cóż mi pozostało :evil_lol::evil_lol::sweetCyb::sweetCyb::roflt: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 gogunia; napisał(a):Cześć Ola:calus: , Jak mnie tu dawno nie było:p :oops: Zawsze u Ciebie są fajne fotki:D Cześć Goguniu :multi: Ty jesteś u mnie zawsze mile widziana ;) Agushka napisał(a):Hej Oleńko, wczoraj już z tego wszystkiego nawet nie skomentowałam fotek :shake: ale wiesz przecież, że są świetne i bardzo mi się podobają :) a serial zaręczynowy hihi no gratuluję, cóż mi pozostało :evil_lol::evil_lol::sweetCyb::sweetCyb::roflt: Aguś, ja cię rozumiem... też byłam zdenerwowana... i jeszcze to, co dzisiaj Gosia napisała w galerii.... :-( Jejku jak ja się martwię o Prezia... :-( Gdyby nie ten wczorajszy "ślub" (:eviltong: :eviltong: :eviltong: ) , to miałabym całkowicie schrzaniony humor... Quote
haska_12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ola&Kora napisał(a): Jesteś już chyba trzecią osobą, która mówi, że Kora dobka przypomina :eviltong: A nie.. bo 5 :p Razem z moją koleżanką stwierdziłysmy, że Kora ma cos z dobka :P Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ola&Kora napisał(a):Gdyby nie ten wczorajszy "ślub" (:eviltong: :eviltong: :eviltong: ) , to miałabym całkowicie schrzaniony humor... Cześć narzeczono :loveu: Jaki ślub? :cool3: Ślub dopiero przed nami :cool3: nudzi mi sie! :( Quote
KaRa_ Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Swietne zdjecie:lol: Kora to wszedzie i o kazdej godzinie chyba lubi potanczyc:lol: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 aska2517; napisał(a):Witaj Ola!! Dziekujemy za odwiedziny w naszej Galeri Prezeska i mojej. Twoja Kora tez jest przecudna i nie mniej od Ciebie tez kocham labradorki, przeciez one sa takie słodziutkie. Pozdrawiamy :eviltong: Cześć Asiu!!!! Witaj w naszej skromnej galeryjce :multi: :multi: :multi: haska_12; napisał(a):A nie.. bo 5 :p Razem z moją koleżanką stwierdziłysmy, że Kora ma cos z dobka :P O w mordke, to Kora w końcu jest po wyżełku, labku czy dobku? :D:D:D Tina.Sara; napisał(a):Cześć narzeczono :loveu: Jaki ślub? :cool3: Ślub dopiero przed nami :cool3: No to ja czekam :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: KaRa_TC; napisał(a): Swietne zdjecie:lol: Kora to wszedzie i o kazdej godzinie chyba lubi potanczyc:lol: Dziemkujem :p Hmmm... czy Kora tak bardzo lubi tańczyć to nie wiem... ale ja ją do tego zmuszam :eviltong: Już moje maleństwo zna większość podstawowych kroków ale do tego psiaka http://www.youtube.com/watch?v=Nca5jE2T_dE jeszcze jej daleko.. :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ola&Kora napisał(a):No to ja czekam :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: TO JA CZEKAM! TY ORGANIZUJESZ :cool3: Quote
AśkaK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cześć narzeczono :loveu: Jaki ślub? :cool3: Ślub dopiero przed nami :cool3: I noc poślubna..!:cool3: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 AśkaK napisał(a):I noc poślubna..!:cool3: :evil_lol: Zboczeniec! *** Ola, chciałam zauważyć że za minute nam ksiądz zwieje i same se udzielimy ślubu Quote
AśkaK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O, kto będzie księdzem?:evil_lol: Co zboczeniec, co zboczeniec, taka prawda!:eviltong: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Tina.Sara; napisał(a):TO JA CZEKAM! TY ORGANIZUJESZ :cool3: Tina.Sara; napisał(a):OLKA CHYBA ZNALAZŁAM KSIĘDZA :cool3: Hehehe ksiądz superowy :D:D:D:D AśkaK; napisał(a):I noc poślubna..!:cool3: :evil_lol: Hahahaha chyba internetowa noc poślubna :grin: Tina.Sara; napisał(a):Zboczeniec! *** Ola, chciałam zauważyć że za minute nam ksiądz zwieje i same se udzielimy ślubu Już po ceremonii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 AśkaK; napisał(a):O, kto będzie księdzem?:evil_lol: Księdzem był najprawdziwszy ministrant :D:D:D:D Karolina wybrała idealnie :D:D:D:D Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 09.01.2007 Wtorek godz. 17:45 :loveu: ŚLUB :loveu: (ślubu udzielił Ks.Rafał) Ks. Rafał 17:47:05 powtarzaj po mnie Ks. Rafał 17:47:12 ja Aleksandra Ola 17:48:13 :roflt: Ola 17:48:25 przepraszam, nie moge sie powstrzymać od śmiechu <lol2> Karolina 17:48:28 (Olka żesz powtarzaj do jasnej ciasnej) Ola 17:49:06 ja Aleksandra Ks. Rafał 17:49:09 biorę sobie ciebie Karolino za żonę Ola 17:50:26 Biorę sobie ciebie Karolino za żonę Ks. Rafał 17:50:29 i ślubuje ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską Ola 17:51:10 i ślubuje ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską Ks. Rafał 17:51:17 oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci Ola 17:51:57 oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci Ks. Rafał 17:52:13 tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy jedyny i wszyscy święci Ola 17:53:24 tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i wszyscy święci Ks. Rafał 17:53:27 ja Karolina Karolina 17:53:30 ja Karolina Ks. Rafał 17:53:56 biorę sobie ciebie Aleksandro za żonę Karolina 17:54:05 biorę sobie ciebie Aleksandro za żonę Ks. Rafał 17:54:18 i ślubuje ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską Karolina 17:54:26 i ślubuje ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską Ks. Rafał 17:54:33 oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci Karolina 17:54:38 oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci Ks. Rafał 17:54:51 tak mi dopomóz Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i wszyscy święci Karolina 17:54:55 tak mi dopomóz Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i wszyscy święci Ks. Rafał 17:55:04 obrączki też?? Karolina 17:55:12 taaa... Ks. Rafał 17:55:25 Karolino Ola 17:55:46 Karolino Ks. Rafał 17:55:49 przyjmij tę obrączkę Ola 17:56:29 przyjmij tę obrączkę Ks. Rafał 17:56:32 jako znak mojej miłości i wierności Ola 17:56:51 jako znak mojej miłości i wierności Ks. Rafał 17:56:54 W imię Ojca i Syna i Ducha Świętgo. Ola 17:57:25 W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego Ks. Rafał 17:57:28 Aleksandro Karolina 17:57:37 ALEKSANDRO! Ks. Rafał 17:57:41 przyjmij tę obrączkę Karolina 17:57:45 przyjmij tę obrączkę Ks. Rafał 17:57:49 jako znak mojej miłości i wierności Karolina 17:57:53 jako znak mojej miłości i wierności Ks. Rafał 17:57:59 W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego Karolina 17:58:03 W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego Ks. Rafał 17:58:46 co Bóg złączył, człowiek niech nie rozdziela. Małżenstwo przez was zawarte ja prawem kościoła uznaję za zawarte i błogosławię. W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego Ola 17:59:02 Amen Karolina 17:59:03 Amen Ks. Rafał 17:59:52 najlepszego,zdrowia szczęścia i miłości, pociech z dzieci( :) ) na nowej drodze życia Ks. Rafał 18:00:04 ko0niec Karolina 18:00:07 dziękujemy:cool3: Ks. Rafał 18:00:26 połtora litra czystej się należy, płacić nie trzeba. *** i buzi, buzi :cool3::buzi: :buzi: :buzi: Ps. Wszyscy byliście zaproszeni, wszyscy byliście świadkami i kim tam chcieliście:cool3: Ps 2. Ksiądz Rafał - podróba. To mój kolega. Ministrant :cool3: Quote
Cerber Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No tro teraz trzeba wesele wyprawić, bo jak to slub bez wesela...:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :drink1: -> ta buźka mi przypomina moich sąsiadów :cool3: ten po prawej co pada to moja sasiadka, ciagle na imprezkach spiewa i chla :cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Hahahahaha Karolina, rozwalasz mnie :D:D:D:D No to niech się zacznie weselisko!!!!!! :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :cunao: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :drink1: :laola: :beerchug: Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ojej :D:D a ja nawet nie zajrzalam tu do galeri Oli glupek ze mnie :roll: wszystkiego nalepszego na nowej drodze zycia (czy cosik takiego ) :razz: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :cunao: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :laola: ps . ladne zdjecia i piesek tyz :razz: Quote
Recommended Posts