Ola&Kora Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Cześć dziewuszki :* Ehh... myślałam że już wszystko bedzie w porządku, ale znowu naszła mnie chandra.... :-( Dziękujem wszystkich za komentarze :calus::calus: Asiu, Kora raczej nie bedzie miała "tych dni" :eviltong: Jest wysterylizowana :eviltong: Gosiu, dziękuję ci za piękną foteczkę :* Gosia, no to wytłumacz mi o co chodzi, błagam, bo ja nic z tego nie rozumiem.... :-( Schrzaniłam sprawę! Nie mogę już tego cofnąć, więc jedyne co mi pozostaje, żeby nie spj**rzyć roboty do końca, jest usunięcie się na bok.... Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Ola ;) Nie smutaj się :calus: Piekna Kora :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cześć Ola! :buzi: niech chandra zmyka bo ją palne :cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Hejka!!! Hahaha chandra mineła!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Potwierdza się przysłowie, że kobieta zmienną jest :D:D:D Chciałabym dać wam więcej fotek ze spotkania z Gosią, ale nie zrobiłam... :-( Może ona cosik jeszcze mi wstawi... :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 A tak na marginesie, to podoba wam się mój nowy bannerek? :p Quote
Tina.Sara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 widzisz, napisałam żeby znikneła i znikneła :cool3: chandra of course :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nooo... to ja se dobije do 300 a baner boski :D szybciej szybciej :cool3: dobijamy dobijamy :cool3: a ja se robie baaaannneeerrrr... Ola to jak z naszym ślubem :(?? :cool3: szybko szybko... jak przekrocze to mi mówcie :cool3: już???????????? a może teraz? :eviltong: teraz? :cool3: mam!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: 300 stronka! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao: Quote
Cerber Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dziewuszki juz wszystko jest w porząsiu :) Karola nie rób tak nigdy więcej! chcesz, żeby Cie zbanowali??? to jest tzw. nabijanie sobie postów i za to są bany... suuuuuper, ze jest 300 stronka, trzeba balować... ale Karolinko ja to tylko dla Twojego dobra napisałam naprawde... gdybym mogła to sama też bym tak zrobiła, ale obawiam sie :D:D:D:D:D:D no to teraz balujemy... :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Tina.Sara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cerber napisał(a):Karola nie rób tak nigdy więcej! chcesz, żeby Cie zbanowali??? to jest tzw. nabijanie sobie postów i za to są bany... suuuuuper, ze jest 300 stronka, trzeba balować... ale Karolinko ja to tylko dla Twojego dobra napisałam naprawde... gdybym mogła to sama też bym tak zrobiła, ale obawiam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to teraz balujemy... Przeżyłabym albo przezyje jakoś... :p Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Ojejku, Karolcia, aż tak ci sie paliło żeby dojść do tej 300 stronki? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale pamiętaj, jak cię zbanują, to nie miej do mnie pretensji :diabloti: :diabloti: No to ja też se chlupne symboliczną flaszeczkę :drinka: :beerchug: :popcorn: :knajpa: :cunao: Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Olu, gratuluje 300 stronki! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hey a u mnie wyswietla sie ze jet dopiero 100 stronka<ale ja mam inaczej postow wiecej na 1stronie:) wiec ja do tylu jestem:)> ale i tak gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! a fotki kory z ta chustka swietne:D eleganckie:) Quote
AśkaK Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Olu, 300 stronka, ho ho!:cool3: :multi: Na tej fotce od Gosi Kora jest prawie czarna!:loveu: :p Czy jej też na zimę zciemniało futerko czy to tylko takie złudzenie na tym zdjęciu? Rudas nam się robi na zimę z rudego brązik!:lol: Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Oleńko *) jak zwykle przegapiłam imprezę.. wrrrrr Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 fotosik mi strasznie muli wiec narazie tylko 2:p Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Kora to ma powodzenie:p Na każdej fotce z kimś innym:cool3: Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dobcia napisał(a):Kora to ma powodzenie:p Na każdej fotce z kimś innym:cool3: nio to na 2 fotce to tez suczka:p i chyba nie jest lesbijka:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 AśkaK; napisał(a):Hej Olu, 300 stronka, ho ho!:cool3: :multi: Na tej fotce od Gosi Kora jest prawie czarna!:loveu: :p Czy jej też na zimę zciemniało futerko czy to tylko takie złudzenie na tym zdjęciu? Rudas nam się robi na zimę z rudego brązik!:lol: Ja tam nie widze żadnej zmiany :eviltong: :eviltong: Nie wiem, ty już chyba masz jakieś zwidy :D:D:D ;) I jeszcze z Rudaska chce zrobić Brązika :evil_lol: Agushka; napisał(a):Hej Oleńko *) jak zwykle przegapiłam imprezę.. wrrrrr Możesz jeszcze pić :D Masz moje oficjalne pozwolenie :cool3: Tina.Sara; napisał(a):fotki :cool3: Gosia się zlitowała nade mnąi dała kilka fotek :multi: Dobcia; napisał(a):Kora to ma powodzenie:p Na każdej fotce z kimś innym:cool3: No przecież z Kory to niezła laska jest :loveu: :loveu: :loveu: furciaczek; napisał(a):nio to na 2 fotce to tez suczka:p i chyba nie jest lesbijka:evil_lol: Gosia, no ja bym tu mogła troche popolemizować.... :cool3: W końcu jak Prezio i Furcia tak przyatakowały Korę to to trochę wyglądało jakby chcieli se sex grupowy zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taki mały trójkącik :evil_lol: No i oczywiście bardzo dziemkujem ci za te dwie foteczki :calus: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cześć wam wszystkim :* Coś tu się cicho ostatnio robi :cool3: :cool3: :cool3: Trzeba bedzie ożywić atmosferkę, dlatego za chwilkę wstawię kilka foteczek ze spacerku z Martusią i Lui, ktore odbyło się jeszcze w tamtym roku.... :eviltong: No ale lepiej późno niż wcale :eviltong: Gosia też strasznie sępi mi fotek ze spotkania, chociaż tyle ich narobiłam jej aparatem :diabloti: Quote
Recommended Posts