Ola&Kora Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Usia; napisał(a):to czekam i zapraszam do nas :) Do Ciebie zawsze :p Quote
Cerber Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Witam, zetknęłam się gdzieś z takimi storzonkami już, ale nie pamiętam jak się to nazywało :D:D:D to jest coś taki lis jakby. Quote
Ola&Kora Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Cerber; napisał(a):Witam, zetknęłam się gdzieś z takimi storzonkami już, ale nie pamiętam jak się to nazywało :D:D:D to jest coś taki lis jakby. Ja nigdy nie widziałam takiego, jak sobie przypomnisz co to za zwierzę, to prosze powiedz mi. Mnie to już od dłuższego czasu prześladuje, a ja nienwidze nie wiedzieć czegoś o zwierzętach :P Quote
Usia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Olus dziekuje :) zawsze na ciebie moge liczyć A czego jeszcze nie wiesz o zwierzakach ?? moz eja Ci pomoge ;) Quote
Ola&Kora Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Usia; napisał(a):Olus dziekuje :) zawsze na ciebie moge liczyć A czego jeszcze nie wiesz o zwierzakach ?? moz eja Ci pomoge ;) Na razie nie mam pomysłu co do tego czego nie wiem o zwierzętach... hmmm, chyba że powiesz mi jak sie wymawia moją ukochaną rasę psa: Cane Corso. Jedni mówią że "kane korso" a inni że "kein korso" a już sie w tym gubie, a troszke głupio mi sie sptyać hodowcy bo jeszcze na jakiegoś głupka wyjde:P Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ola&Kora napisał(a):Na razie nie mam pomysłu co do tego czego nie wiem o zwierzętach... hmmm, chyba że powiesz mi jak sie wymawia moją ukochaną rasę psa: Cane Corso. Jedni mówią że "kane korso" a inni że "kein korso" a już sie w tym gubie, a troszke głupio mi sie sptyać hodowcy bo jeszcze na jakiegoś głupka wyjde:P Ja do tej pory spotkalam sie tylko z wymowa "kane korso" czy na wystwie czy w tv. P.S. A moze by tak wrescie fotki Kory wstawic??????????:P:P:P Quote
Ola&Kora Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Ja do tej pory spotkalam sie tylko z wymowa "kane korso" czy na wystwie czy w tv. P.S. A moze by tak wrescie fotki Kory wstawic??????????:P:P:P Dzięki bardzo za odpowiedż :* Być może wieczorkiem coś umieszczę bo na razie aparatu nie ma, ale rodzinka już jest w drodze do domu :p Quote
Cerber Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ehhh mi nie pasuje mówić kane korso, bardziej kein korso - no ale to jest tylko moja teza i ja będę tak mówiła bo mi tak wygodniej :D Fotki, ale to już, bo zastrzelę :D:D:D:D:D Quote
Ola&Kora Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Obiecane foteczki Sesja podczas jedzenia kosteczki Quote
Dobermania Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ojejejej! Piękne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć Oluś ! :) No po prostu bosko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaqka ona jest kochana, mojamalutka czekoladka. Musze sie z wami spotkać koniecznie, bo się za wami stęskniłam. Jużrozmawiałam z Marttą i teżstwierdziłą, że musimy się koniecznie spotkać. Kora jest boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć Oluś ! :) No po prostu bosko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaqka ona jest kochana, mojamalutka czekoladka. Musze sie z wami spotkać koniecznie, bo się za wami stęskniłam. Jużrozmawiałam z Marttą i teżstwierdziłą, że musimy się koniecznie spotkać. Kora jest boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj! Ja też sie za wami steskniłam, a Marty coś w szkole nie moge złapać, bo co pójde do jej klasy to jej nie ma :eviltong: Musimy się spotkać!!! Czy sobota będzie wam pasować? Quote
Marta_Ares Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Narescie widze fotki kochanej czekoladki:loveu: :loveu: Dlaczego ja cie nigdy nie spotkalam w szkole??:cool1: P.S. Was chyba dzisiaj przeniesli do gimnazjum??( a ja w lzk siedzie):evil_lol: koniecznie musimy sie spotkac mam nadzieje ze w sobote bede mogla, jak narazie nie mam zadnych planow Quote
Ola&Kora Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Narescie widze fotki kochanej czekoladki:loveu: :loveu: Dlaczego ja cie nigdy nie spotkalam w szkole??:cool1: P.S. Was chyba dzisiaj przeniesli do gimnazjum??( a ja w lzk siedzie):evil_lol: koniecznie musimy sie spotkac mam nadzieje ze w sobote bede mogla, jak narazie nie mam zadnych planow No niestety, ja teraz w 9 mam lekcje :/. Ale tam jest beznadziejnie, do tego lekcje w stołówce No to przewidywany termin spotkania - sobota :multi: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Mówisz, ze przewidywany termin na sobotę, a skąd wiesz Ola, ze ja b.ędę mogła się spotkać ? Chyba, że same chciecie sie spotkac. Quote
Ola&Kora Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Cerber; napisał(a):Mówisz, ze przewidywany termin na sobotę, a skąd wiesz Ola, ze ja b.ędę mogła się spotkać ? Chyba, że same chciecie sie spotkac. No coś ty!!!!!!!! Bez ciebie to nie byłoby to samo!!!!!!!!! Wiem, pamiętam że masz korki z angola. Do soboty jeszcze daleko, mamy czas do ustalenia. W razie czego może być nawet niedziela, mnie to obojętne. Bardzo chciałabym się z wami spotkać, we trójkę! Quote
Ola&Kora Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Dark Lord; napisał(a):Ale suuuuper psiak :lol: :loveu: Dziękujemy ;) Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć, fotki suuper, Kora też. Nie obraź się, ale mi się Kora nie podoba w tej obroży, jak dla mnie to jej ta obroża kompletnie do niej nie pasuje, ładnie wyglądała w tej obroży z pieskami. Nie pasuje do niej ta obroża z dwóch powodów: po pierwsze to jest suczka, co jak dla mnie powinna mieć delikatniejsze, bardziej ,,kobiece'' obroże, a po drugie to jest kundelek, a do kundelków bardziej pasują zwykłe obroże, albo szeleczki. Obroże z ćwiekami pasują do dobermanów, amtaffów itd :D Quote
Ola&Kora Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć, fotki suuper, Kora też. Nie obraź się, ale mi się Kora nie podoba w tej obroży, jak dla mnie to jej ta obroża kompletnie do niej nie pasuje, ładnie wyglądała w tej obroży z pieskami. Nie pasuje do niej ta obroża z dwóch powodów: po pierwsze to jest suczka, co jak dla mnie powinna mieć delikatniejsze, bardziej ,,kobiece'' obroże, a po drugie to jest kundelek, a do kundelków bardziej pasują zwykłe obroże, albo szeleczki. Obroże z ćwiekami pasują do dobermanów, amtaffów itd :D Właśnie w sobote zamówiłam w sklepie zoologicznym nową obroże, i to do tego z pieskami :evil_lol: Tylko jeszcze nie wiem jaki kolor wybrać - albo czerwony albo beżowy.Ale mnie sie ta obroża z ćwiekami podoba i lubie Korę na niej prowadzić. No ale jak sunia ma ją założoną, to jakoś tak częściej słyszę komentarze typu "niech pani weźmie tego bydlaka" albo "niech pani weźmie to zwierze, bo mnie jeszcze ugryzie"... jak "ubranie" psa może wpłynąć na mentalność ludzi... :roll: Quote
Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Cześć ! Ola&Kora napisał(a):Właśnie w sobote zamówiłam w sklepie zoologicznym nową obroże, i to do tego z pieskami :evil_lol: Tylko jeszcze nie wiem jaki kolor wybrać - albo czerwony albo beżowy.Ale mnie sie ta obroża z ćwiekami podoba i lubie Korę na niej prowadzić. No ale jak sunia ma ją założoną, to jakoś tak częściej słyszę komentarze typu "niech pani weźmie tego bydlaka" albo "niech pani weźmie to zwierze, bo mnie jeszcze ugryzie"... jak "ubranie" psa może wpłynąć na mentalność ludzi... :roll: 1. Suuuuper, że zamówiłaś obrożę 2. Ja bym wolała czerwoną :D 3. No sama widzisz jak ludzie się odzywają 4. Oj tak, obroża bardzo dużo mówi o psie Quote
Recommended Posts