Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale swietna posciel:loveu: :loveu: :loveu: gadaj szybko gdzie ja kupilas:evil_lol: :evil_lol:

w Jusku, ja mam taka sama, ale ze słoniami, ja dałam za swoja przeszlo 60 zł, a Ola tylko 30 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: przecenili straaaaasznie tą pościel od zeszłego roku...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Jako rekompensatę za moją nieobecność za chwilkę dodam foteczki Kory :cool3: Cieszycie się? :eviltong: Wiem że nie :eviltong: Już pewnie myślicie "o ta głupia Olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/" :eviltong: :eviltong: :eviltong:

no to zagalądm i nic nie piszę:lol:

faaaaaaaajna pościel :multi:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ja tam jezdzilam taksowka z Lala nie raz w pl i bylo ok (tylko jak dzwonilam po taxi to zaznaczalam ze bede z psem) ale skoro nie chcecie...:placz:

no ale jest jeszcze Cerber, który jest chory... a chyba nie chcemy, żeby sie bardziej rozchorował czyż nie...

Posted

Cerber napisał(a):
no ale jest jeszcze Cerber, który jest chory... a chyba nie chcemy, żeby sie bardziej rozchorował czyż nie...

A moze wlasnie towarzystwo kobiety dobrze mu zrobi? :cool3:
Zapomni chlopak o petardach :p

Posted

nie, ja widziałam co sie z nim działo jak Ola przyszła z Korą... Cerber się bał jeszcze bardziej, był kompletnie nie do życia i przez to krzyczałam na korę a nawet rzuciłam ją zabawką.... byłam zła :-( :-( :-( :-(

Posted

kamila-dog napisał(a):
Rzucilas w Kore zabawka? :crazyeye: Ale co to mialo dac?

żeby sie uspokoiła wreszcie, bo za kazdym razem kiedy do mnie przychodzi to demoluje mi mieszkanie, aż dzis się tak zezłościłam, ze zaczęłam na nią wrzeszczec i w nia rzucac sznurkiem cerbera... i tak nie trafiałam bo latała po całym mieszkaniu... i tak jest za kazdym razem... poźniej mnie zaczela sluchac i juz sie nie wyglupiala... wtedy zaczelo mi sie podobac, bo raz w zyciu mialam nad nia przewage i byla mi posluszna

Posted

Cerber napisał(a):
żeby sie uspokoiła wreszcie, bo za kazdym razem kiedy do mnie przychodzi to demoluje mi mieszkanie, aż dzis się tak zezłościłam, ze zaczęłam na nią wrzeszczec i w nia rzucac sznurkiem cerbera... i tak nie trafiałam bo latała po całym mieszkaniu... i tak jest za kazdym razem... poźniej mnie zaczela sluchac i juz sie nie wyglupiala... wtedy zaczelo mi sie podobac, bo raz w zyciu mialam nad nia przewage i byla mi posluszna

No nie bardzo rozumiem tylko czemu Kora nie byla na smyczy skoro ci za kazdym razem to mieszkanie demoluje :roll: Przeciez Kora nie przyszla chyba do ciebie sama? :cool3:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No nie bardzo rozumiem tylko czemu Kora nie byla na smyczy skoro ci za kazdym razem to mieszkanie demoluje :roll: Przeciez Kora nie przyszla chyba do ciebie sama? :cool3:

aaaa o to to trzeba już Oli spytać... jej to nie przeszkadza... Kora ma taki charakter, a że zmienic się go nie da to nie moja wina... ja tylko sie denerwować mogę...

Posted

Cerber napisał(a):
aaaa o to to trzeba już Oli spytać... jej to nie przeszkadza... Kora ma taki charakter, a że zmienic się go nie da to nie moja wina... ja tylko sie denerwować mogę...

Ola-gdzie jestes :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Kora jest jeszcze gorsza na smyczy niż bez niej :eviltong: :eviltong: :eviltong: A poza tym tylko przez pierwsze 10 min szaleje a potem się uspokaja.... ale ja sie nie dziwie Lui, że ją dzisiaj trzasneła, bo Kora była nieznośna. No ale potem już się uspokoiła, potem poszyłyśmy się przejść i już było dobrze. No i w końcu zaczeła słuchać Luizy :cool3:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Ola-gdzie jestes :mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Już jestem :p

Chcę wszystkich przeprosić ale nie obskoczę wszystkich galerii dzisiaj... po prostu mam dość... :eviltong: ile można zapisać stron przez 2 dni?! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dlatego postaram się nadrobić wszystko jutro, ale nie wim czy mi starczy cierpliwości :eviltong: No a teraz ide ziuziu, coby na jutro nie zaspać.... :cool3: Ale chyba zapomnę nastawić budzika.... :eviltong:

Dobrej nocki życzem :*

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Kora jest jeszcze gorsza na smyczy niż bez niej :eviltong: :eviltong: :eviltong: A poza tym tylko przez pierwsze 10 min szaleje a potem się uspokaja.... ale ja sie nie dziwie Lui, że ją dzisiaj trzasneła, bo Kora była nieznośna. No ale potem już się uspokoiła, potem poszyłyśmy się przejść i już było dobrze. No i w końcu zaczeła słuchać Luizy :cool3:

tak to prawda... Kora zaczeła mnie w moim domu słuuchać... wiem, ze Kora nie jest oja, ale ciesze sie, ze Ola pozwoliła mi trochę przejąć pałeczkę nad Kory zachowaniem, bo czasami kora jest naprawde nieznosna... no i dzś na dobranoc dostała oczywiście podarunek od Kory w posctaci wymiocin na dywanie... wczoraj 3 razy mi sie schawtowała... także dzis już jest luz, że tylko raz :D:D:D:D to za to, ze na nią nakrzyczałam...

Posted

Ola&Kora napisał(a):

No dobrze ;)
Ja juz sie zegnam powoli,za 30min koncze ale w domku jeszcze bede na dogo :multi: Cos mam dzis dobry humorek :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
No dobrze ;)
Ja juz sie zegnam powoli,za 30min koncze ale w domku jeszcze bede na dogo :multi: Cos mam dzis dobry humorek :p

\\
ja zaraz spadam spać... jutro trzeba raniurtko wstać i isć po Gosiaczka na dworzec o 8.30

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Ola, Luiza a moze Kora ma ADHD?????:eviltong:

Cześć Ola...

Nie no Kora ma na 10000% ADHD, a ja razem z nia zacynam dostawać, bo jak sie tak na nia popatrze jak ona do mnie z pania przychodzi to zaczynam potem głupawki mieć....:lol: :lol: :lol:

Posted

Obudziłam się :eviltong: Nie zaspałam... :eviltong: Ale czuję, że moje nogi są straaasznie ciężkie..... żartuję tylko :eviltong: Bede u Luizy po 9 ;)

Hahaha ja niedawno byłam świadkiem takiej głupawki w wykonianiu Lui i Kory :D:D:D:D To było niezapomniane przeżycie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobra, lece, bo znowu dostane ochrzan od dziewczyn :eviltong: