Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh dziewczynki, ze spotkania nici... :-( :-( :-( Chłopcy sobie popili i nie ma mowy o jechaniu samochodem, więc nie Asia i Witek nie mają jak dojechać do mnie... :-( Jejku, jak mi smutno jest... :-( Naprawdę liczyłam, że dzisiaj ich poznam... wreszcie pogłaszczę Rudaska, wymiziam Lusię, porobię dużo fotek... :-( :-( :-( Rozumiem że nie mogą przyjechać, ale i tak mam wielkiego doła...
Idę sobie... nie mam już na nic ochoty...
Papa cioteczki i dobrej nocki wam życzę :*

Posted

Cześć... widzę, ze tylko Ty zdrowa z naszej trójki... znaczy chodzi mi o Korę :D to dobrze, ze hociaż Ty, bo jakby jeszcze Kora zachorowała to już wtedy możnaby powiedzieć, ze prawdziwa trójca święta... :D:D:D:D
A jak tam minęły święta, co Ci mikołaj pod choinkę przyniósł??? pewnie ruzgę bo ty to nie grzeczna jesteś :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

dziendobryyyyy:):):):)
idze z asia mialas siem spotkac :crazyeye: szkoda z enei wypalilo bo bys mi wkoncu zdala relaje jaka jest Lusia i czy nadal warto ja ukrasc<bo tak sie czaje i czaaje:eviltong:>i narazie nic...alleeeeee....aleeeeee...kto wie...fidze pzrydalbys ei siostrzyczka:)....

Posted

Hej Oluś, hej Marta, cześć wszystkim! Mi też było wczoraj bardzo szkoda :-( , zwłaszcza że wszystko wskazywało na to że spotkanko wypali! Naładowałam akumulatory do aparatu i zapas też wzięłam i nawet trasę jak mamy dojechać obmyśliłam. A tu lipa :oops: , wójek TZta postawił flaszkę na stół, TZ trochę wypił i już nie mógł prowadzić.:roll: Ja co prawda mam prawko, ale od egzaminu nie jeździłam i bałam się wsiąść za kółko.:oops:
Strasznie mi przykro dziewczyny.:-( Nie upilnowałam chłopa :roll: , a jak się kapnęłam co się dzieje i że przecież TZ ma jeszcze tego dnia prowadzić, to już było po "ptokach". :-( :-( :-( Przepraszam Olu i Martuś.:-(
Następnym razem przyjedziemy na dłużej, no i nie będzie raczej takiego rodzinnego spotkania, musi się udać!:multi:

Posted

no tak mi też przykro, ze wam się nie udało spotkać... h,mmm mówisz tak do Marty i do Oli, a mnie to już sie omija... :( szkoda... ale mam nadzieję, ze następnym razem uda wam się spotkać... życzę wam tego z całego serca i mocno kciuki będę trzymała...

Posted

no z jednej str. masz racje, ale Ola i Marta wiedziały, ze wracam wczoraj... i że jak coś to mogłam się z wami spotkać... ale to nic... nic sie nie stało przecież... :)