haska_12 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hey Ola :multi: Super opowiadanko :loveu: Kora jest bezlitosna :P Quote
Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dziękuję pięknie za ten wierszyk! :loveu: Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 We wigilie jeść wieprzowine, cóż za nowe zwyczje:evil_lol: Cześć Oluś:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ehh dziewczynki, ze spotkania nici... :-( :-( :-( Chłopcy sobie popili i nie ma mowy o jechaniu samochodem, więc nie Asia i Witek nie mają jak dojechać do mnie... :-( Jejku, jak mi smutno jest... :-( Naprawdę liczyłam, że dzisiaj ich poznam... wreszcie pogłaszczę Rudaska, wymiziam Lusię, porobię dużo fotek... :-( :-( :-( Rozumiem że nie mogą przyjechać, ale i tak mam wielkiego doła... Idę sobie... nie mam już na nic ochoty... Papa cioteczki i dobrej nocki wam życzę :* Quote
Samturia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 uuuu szkoda :(:(:(:( też myślałam że ich zobaczę... :( Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ojej przykro mi ze nioe bedzie spacerku :( :( Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Prosiaczkożerca!! :evil_lol: Oluś, nie smutkaj kochana. :( Szkoda, ze spacerku nie było. Quote
milena182 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 wiq napisał(a):bobermann mordujący prosięta:D:evil_lol: :turn-l::roflt: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć... widzę, ze tylko Ty zdrowa z naszej trójki... znaczy chodzi mi o Korę :D to dobrze, ze hociaż Ty, bo jakby jeszcze Kora zachorowała to już wtedy możnaby powiedzieć, ze prawdziwa trójca święta... :D:D:D:D A jak tam minęły święta, co Ci mikołaj pod choinkę przyniósł??? pewnie ruzgę bo ty to nie grzeczna jesteś :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Samturia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cerberek też chory? no to chyba jakaś epidemia :(:(:( Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cześć cześć... i spóźnione życzenia: Wszystkiego najlepszego itd. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dobry :) szkoda ze spotkanie nie wypaliło :( a miało być tak pięknie....... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kurde a ja nie mam żadnego dogomaniaka u siebie :(:(:(:( Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a ja mam duuuuuuuużo, ale staaaaaaaaaaaaaaaarszych i to spooooooooorooooo Quote
Alynkaaa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dziendobryyyyy:):):):) idze z asia mialas siem spotkac :crazyeye: szkoda z enei wypalilo bo bys mi wkoncu zdala relaje jaka jest Lusia i czy nadal warto ja ukrasc<bo tak sie czaje i czaaje:eviltong:>i narazie nic...alleeeeee....aleeeeee...kto wie...fidze pzrydalbys ei siostrzyczka:).... Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hej Oluś, hej Marta, cześć wszystkim! Mi też było wczoraj bardzo szkoda :-( , zwłaszcza że wszystko wskazywało na to że spotkanko wypali! Naładowałam akumulatory do aparatu i zapas też wzięłam i nawet trasę jak mamy dojechać obmyśliłam. A tu lipa :oops: , wójek TZta postawił flaszkę na stół, TZ trochę wypił i już nie mógł prowadzić.:roll: Ja co prawda mam prawko, ale od egzaminu nie jeździłam i bałam się wsiąść za kółko.:oops: Strasznie mi przykro dziewczyny.:-( Nie upilnowałam chłopa :roll: , a jak się kapnęłam co się dzieje i że przecież TZ ma jeszcze tego dnia prowadzić, to już było po "ptokach". :-( :-( :-( Przepraszam Olu i Martuś.:-( Następnym razem przyjedziemy na dłużej, no i nie będzie raczej takiego rodzinnego spotkania, musi się udać!:multi: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no tak mi też przykro, ze wam się nie udało spotkać... h,mmm mówisz tak do Marty i do Oli, a mnie to już sie omija... :( szkoda... ale mam nadzieję, ze następnym razem uda wam się spotkać... życzę wam tego z całego serca i mocno kciuki będę trzymała... Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Luiza, mówię do Oli i Marty bo z nimi się umawiałam, a Ciebie przecież nie było we W łocławku tylko byłaś u taty? Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no z jednej str. masz racje, ale Ola i Marta wiedziały, ze wracam wczoraj... i że jak coś to mogłam się z wami spotkać... ale to nic... nic sie nie stało przecież... :) Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Lui a czytalas doklandie galerie Kory przeciez Ola tam pisala ze zabierzemy Ciebie tez a Asia proponowala nawet ze po Ciebie wstapia.... Quote
Recommended Posts