Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!
Dopiero wróciłam z treningu. Moje obawy co do stref były jak najbardziej uzasadnione :shake: Kora była przerażona i na palisadzie i na kładce i na huśtawce. Co do pierwszych dwóch szybko się przemogła i pod koniec treningu śmigała po nich tak, że nadążyć nie mogłam :multi: Niestety z huśtawką było gorzej... dużo gorzej... Kora nawet boi się do niej podejść i omija ją szerokim łukiem.... wszystkie psy po niej biegały, a ta zapierała się ze wszystkich sił... :shake:
No i podczas treningu złapała nas burza :eviltong: Musieliśmy uciekać do garażu i przeczekać ulewę. Zdjęć też dużo nie robiłam, jedynie podczas krótkiej przerwy. Mam też dwa filmiki, ale wolę ich nie pokazywać, bo Kora się niestety na nich nie popisała :roll:
Za chwilkę wstawię fotki

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Witajcie!
Dopiero wróciłam z treningu. Moje obawy co do stref były jak najbardziej uzasadnione :shake: Kora była przerażona i na palisadzie i na kładce i na huśtawce. Co do pierwszych dwóch szybko się przemogła i pod koniec treningu śmigała po nich tak, że nadążyć nie mogłam :multi: Niestety z huśtawką było gorzej... dużo gorzej... Kora nawet boi się do niej podejść i omija ją szerokim łukiem.... wszystkie psy po niej biegały, a ta zapierała się ze wszystkich sił... :shake:
No i podczas treningu złapała nas burza :eviltong: Musieliśmy uciekać do garażu i przeczekać ulewę. Zdjęć też dużo nie robiłam, jedynie podczas krótkiej przerwy. Mam też dwa filmiki, ale wolę ich nie pokazywać, bo Kora się niestety na nich nie popisała :roll:
Za chwilkę wstawię fotki

A to czekamy, żonko, na foteczki :eviltong:
A z tą huśtawką to... :shake:

Posted

Kilka fotek robionych zaraz po deszczu

Bieganko - Kora, Pepsi (labradorka) i CD (szetland)

Tak wyglądał dzisiaj nasz tor (całego nie widać)

Demonek i jego pani, Kasia

Kala (owczarek belgijski)

Zaskoczony Cerberek

Galopująca Kora

No to tyle :eviltong: Miało być więcej, dużo więcej, ale deszcze popsuł wszystko, a potem to chciałam jak najwięcej z toru korzystać, żeby Kora polubiła strefy

Posted

Cześć kochani!
No, dzisiaj piątek 13, więc dzień musiał się zacząć pechowo... obudziłam się, patrzę, a na moim łóżku wieeelka plama - Kora w nocy wlazła na łóżko i się zmoczyła... przyznaję, byłam wściekła no i Korze się trochę oberwało... :oops: potem było mi jej trochę żal, że na nią nakrzyczałam, więc kupiłam jej z sklepie wątróbkę i zrobiłam z ryżem, marchewką i pietruszką. Bardzo jej smakowało i chyba mi wybaczyła poranny napad na nią :eviltong: Potem było już tylko lepiej - obejrzałam fajny film, przyjechał mój braciszek w odwiedziny, a po południu pojechałam z Korą na wieś. Tam z kuzynami zrobiliśmy prowizoryczny tor agility (przykładem może być slalom zrobiony z butelek po napojach :D) i mogłam trochę poćwiczyć z Korą.

A za chwilkę powinnam wstawić fotki z wczorajszego wypadu nad Wisłę z Cerberem i Luizą

Posted

Yakubbo; napisał(a):
Ijeeeeeee nowe fotki :D Hehe dawno tu nie zagladakem a tu znow tetni zycie :D

Witaj na nowo! :multi:

Cerber; napisał(a):
jasne, ze tętni... i juz nie pozwolę, zeby było inaczej... Ola wiesz co myślę na temat dzisiejszego prannego dnia...

Wiem, wiem... i mi też jest głupio... ale to były nerwy, emocje... :oops: no i stało się i nakrzyczałam bez powodu na Korę... :oops: mam nadzieję, że ona już tego nie pamięta... następnym razem (chociaż mam nadzieję, że ona już bez pozwolenia na łóżko nie wejdzie) już na nią nie naskoczę

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Zmniejszam fotki... :cool3: Kurde, trochę dużo ich narobiłam - 105 :eviltong: Ale wszystkim nie dam, za dobrze byście ze mną mieli :evil_lol:

105 :multi: rozpieszczasz nas :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
A kto powiedział, że wstawię je wszystkie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:obrazic:

Cerberka już widziałam :evil_lol: Brudas niemozliwy :evil_lol:

Na Korze mało widać, ale to wina jej umaszczenia :lol: Mimo wszystko - fuuuuj :diabloti:

Posted

Cerberek zapatrzył się w damskie/sucze błotne kąpiele i też chciał spróbować:evil_lol: Teraz psiaki mają doskonale gładkie i odmłodzone opuszki łap:loveu::evil_lol:

Posted

eria; napisał(a):
oo foteczki :) tylko szkoda że takie ciemne i niewiele widać ....:roll:
to znaczy Cerbera widać :evil_lol: i jego boskie łapięta :evil_lol:
http://images28.fotosik.pl/26/654d9b146fdd6bc2.jpg

Niestety nie mam zbyt dobrego aparatu... :-( Ten robi niezbyt dobre zdjęcia przy takiej pogodzie... ;/ No ale lepszy rydz niż nic (chociaż tak się mogę pocieszyć :eviltong:)

:: FiGa ::; napisał(a):
:obrazic:

Cerberka już widziałam :evil_lol: Brudas niemozliwy :evil_lol:

Na Korze mało widać, ale to wina jej umaszczenia :lol: Mimo wszystko - fuuuuj :diabloti:

Ale wygląd to jeszcze nic - mówię ci, jak one cuchnęły... bleee... :shake:

Posted

Dobcia; napisał(a):
Cerberek zapatrzył się w damskie/sucze błotne kąpiele i też chciał spróbować:evil_lol: Teraz psiaki mają doskonale gładkie i odmłodzone opuszki łap:loveu::evil_lol:

Hmmm... trzeba to opatentować - kąpiele błotne dla psów w śmierdzącym bajorze wiślanym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie kasy jak lodu będzie :evil_lol:

Kurcze, nie chce mi się więcej zdjęć zgrywać... chyba idem spać... albo nie, obejrzę sobie jakiś film... :D

Posted

eee no nie czepta sie Cerberowatego no :P:P:P:P Kora wcale nie lepsza... na jednej z moich fota widać, ze łapy ma czarne... no ale nadal mam glebe jak patrze an te foty :D

Posted

Cerber; napisał(a):
eee no nie czepta sie Cerberowatego no :P:P:P:P Kora wcale nie lepsza... na jednej z moich fota widać, ze łapy ma czarne... no ale nadal mam glebe jak patrze an te foty :D

No ale niestety na Cerberku bardziej błotko widać :P No i musiałam dać jakieś fotki porównawcze, bo na Korze to nic nie widać, a przecież ona nie lepsza od Cerbusia była :cool3:

Posted

g_o_n_i_a; napisał(a):
Hej Olu :multi:
Super zdjecia z Agility, trzymam kciuki za Korę żeby przekonala sie do huśtawki :loveu:
Ale brudaski :evil_lol:

Cześć Goniu :*
Dziękujem za kciukasy - oby jutro pomogły na treningu :razz: