Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W poniedzialek postaram sie pogadac z Ola wkoncu chodzimy do jednej szkoly:evil_lol: Ale juz kiedys sie jej pytalam to powiedziala ze Dogo juz ja nudzi, ze nie chce jej sie wchodzic itp...:-( :-(

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie moi kochani :multi: Przepraszam was bardzo za to, że odeszłam tak nagle i bez słowa pożegnania.... Dopadły mnie straszne problemy i musiałam poradzić sobie z nimi sama... trwało to ponad miesiąc ale wreszcie się udało :multi: Jestem teraz taka szczęśliwa :p
Z Korą też już jest wszystko w porządeczku, wcina sobie teraz surowe kości wieprzowe (które miały być na obiadek, ale ciiii.... :evil_lol: ).

No a teraz znów spadziocham, bo dzisiaj imrezka mi się szykuje, bo urodzinki mam :p Osiemnaście latek kończę, więc rodzinkę trzeba było zaprosić, a oficjalna imperza osiemnastkowa dopiero po poście :eviltong:

Tak więc trzymajcie się cieplutko i wypijcie moje zdrowie - Karolina urządzi wam małe party (mam nadzieję :cool3: )

P.S. Lui, obiecałam że wrócę i zrobiłam to głównie dla ciebie :*

Posted

[quote name='Ola&Kora']Tak więc trzymajcie się cieplutko i wypijcie moje zdrowie - Karolina urządzi wam małe party (mam nadzieję :cool3: )

Ohhh tak:razz: Już była taka mowa na gg:lol: No więc...

Ola, wszystkiego najlepszego!!!

:Rose: :Rose: :Rose: :smilecol: :smilecol: :iloveyou: :new-bday: :new-bday: :tort: :bday: :BIG: :BIG: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :laola: :laola: :popcorn: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :knajpa:

Posted

Kurde kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze że wróciłaś :multi::multi::multi::multi:

:multi: !! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! :multi:

:smilecol::smilecol::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::tort::tort::santagri::santagri::drink1::drink1::laola::laola::laola:

Posted

witamy ponownie na dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::calus:
Kochana WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!
:new-bday::pepsi::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::tort::tort::tort::laola::laola::laola::laola:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

P.S. Lui, obiecałam że wrócę i zrobiłam to głównie dla ciebie :*

Nie chcę być nie miła ale obiecałaś mi to już dawno... mimo wszystko dalej... wiesz o co mi chodzi... jak będziesz na gg to się odezwij...

Posted

O matko kochana Ola :) Nie komentuję niczego tylko napiszę że strasznie fajnie, że jesteś :multi::multi:

I oczy wiście sto lat dla Ciebie :tort::new-bday::drinka:

Posted

Ola spóznione ale szczere wszystkiego naj naj naj i nie rób nam tego wiecej nie zostawiaj nas :BIG: :BIG: :beerchug: za twoje zdrowie

Posted

Hejka wszystkim!
Sorki za kolejny brak odzewu, ale po tak długiej nieobecności po prostu odzwyczaiłam się od dogomanii.... :oops: Mam nadzieję że to zrozumiecie.....
No i przepraszam , że nie odwiedzam was, ale przez te kilka tygodni znalazłam wiele zajęć zamiast siedzenia na dogo i ciężko mi się teraz przestawić....
Na przeprosinki kilka zaległych fotek, jeszcze ze stycznia, podczas pobytu na wsi

Podczas pierwszego śniadanka :eviltong:

Może coś skapnie....

Ale niestety... nadzieja matką głupich....

Może przy stole będę miała więcej szczęścia....

Pańcia, daj ociupinkę, no..... nie bądź sępem!

Podziel się posiłkiem!!! Spójrz mi w oczy... czy nie widzisz w nich cierpienia? Dawaj tą szynkę!!!

Hmmm.... a może jak wykombinuję dostatecznie długą ślinkę, to dla świętego spokoju mi coś zrzucą.... :cool3: No to do dzieła!! Śllluuuppp.... bleee!!!

I ślinka gotowa!!!

Pańcia, nie denerwuj się tak! Łoj, ostrożnie! No i masz, ochorchałam ci spodnie.... trzeba było się tak nie gorączkować....
No już idę sobie no.... może jednak cioci coś spadnie...

Niestety nie udało się wrr....

A muszę wam jeszcze przedstawić mojego kupmla - Maxa

Hehehe z niego też jest niezłe ziółko, jeśli chodzi o żebranie :P wiecie co mam na myśli... :D

Posted

ulalalalala az nie wierzę, że to co widzę jest prawdziwe. No wreszcie powróciły dawne czasy... te opisy fotek i wogóle.... chyba nie musze mówić czy jestem zadowolona czy nie...

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Ola na zywo tez nie....:shake: domysl sie o co chodzi:eviltong:

dokładnie, podzielam zdanie Marty w 100%... kto wie... gdybyśmy się sprężyły to moze obie na żywo zobaczyłybyście Kiarkę:multi: :multi: :multi: ale byłoby suuuuper :)