Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze widzę, ze chyba muszę się też odezwać.... ehhhh ta Ola uparta :/ powiedzmy, ze Ola zrobiła sobie baaardzo długą przerwę na dogo... na gg jej też nie ma i generalnie telefonicznie też się z nią skonrtaktować nie mogę :/ ehhhh kurcze blade no... szczerze to tęskno mi za nią i to bardzo... ostatni raz widziałyśmy się prawie miesiac temu, kiedy to była u nas Usia... ciekawa jestem co u niej słychać... może uda mi sie z nią skontaktowac w jakiś sposób, a jak nie to będziee mi nawet cholernie smutno, że ma nas w nosie :(

Posted

[quote name='Cerber']Kurcze widzę, ze chyba muszę się też odezwać.... ehhhh ta Ola uparta :/ powiedzmy, ze Ola zrobiła sobie baaardzo długą przerwę na dogo... na gg jej też nie ma i generalnie telefonicznie też się z nią skonrtaktować nie mogę :/ ehhhh kurcze blade no... szczerze to tęskno mi za nią i to bardzo... ostatni raz widziałyśmy się prawie miesiac temu, kiedy to była u nas Usia... ciekawa jestem co u niej słychać... może uda mi sie z nią skontaktowac w jakiś sposób, a jak nie to będziee mi nawet cholernie smutno, że ma nas w nosie :(
Przerwe od dogo? :crazyeye: Ehh :( Kurcze.. chyba pojade do tego Włocławka i sie z nią policzę! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale tak na serio to spróbuj jeszcze do niej zadzwonić i przekaz, ze wciąż na nią czekamy :roll:
Olaaaaaaaaa! Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!