Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wam :*:*:*:*
No dzisiejsza noc już była o wiele lepsza :p Ciotka pojechała wczoraj a ja spałam w jednym pokoju z kuzynem, który na szczęście nie chrapie :eviltong:
Wczoraj miałam robić foteczki, ale gdy tylko psy zobaczyły aparat to przerwały zabawę i poszły spać pod stół :roll: :evil_lol: Ale dzisiaj już na pewno im nie daruję i obfocę je ze wszystkich stron :diabloti:

Dziemkujem że o mnie pamiętacie :* Myślałam że nikt do mnie nie zajrzy... naprawde jesteście kochane :*:*:*:*

furciaczek napisał(a):
ola wracaj ja juz tesknie:placz:
i nawet telefonow odemnie nie odbierasz:placz: :placz:

Jejku, Gosiu moja, mój telefon nie pokazuje mi że dziwniłaś!!!!! Takto napewno bym oddzwoniła!!!!!! Coś mi się musiało z nim pochrzanić... :angryy:
Przepraszam, jeżeli pomyślałaś sobie o mnie coś złego i byłaś smutna :calus::calus:

Posted

aska2517 napisał(a):

Prezesik miał mały wypadek, pijana baba przejachała mu rowerem łapke. Kuleje ale nie jest chyba złamana. Pozdrawiamy Asia i Prezesik.

O biedactwo.... :-( Mam nadzieję że to nic poważnego....
W tamtym roku Korę też samochód potrącił ale na szczęście tylko kulała i po dwóch tygodniach już wszystko było dobrze, ale na wszelki wypadek radziłabym udać się z Prezesikiem do weta ;)

Posted

Cześć dziewuszki :*

Dzsiejsza noc z jednej strony była fantastyczna, a z drugiej fatalna. Zacznę od tej lepszej strony :eviltong: Ale u nas fajnie dmuchało i wiało :multi: Aż kable powyrywało i całą noc prądu nie było i siedzieliśmy ze świeczkami i graliśmy w monopol :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i fajnie tak było leżeć i słuchać dmuchania wiatru :p
No a ta zła strona.... Kora całą noc wymiotowała :-( A nie było światła więc nawet nie mogłam tego posprzątać.... wzieam ją do łóżka to cae prześcieradło zarzygała... :-( Ja już nie wiem, jak mam Korze pomóc... Już nawet trzymanie pionowo do góry po jedznieniu nie pomaga.... Ehh.... ja to zawsze mam pecha co do zwierząt... albo jest nieuleczalnie chore, albo nie wytrzymuje u mnie w domu nawet miesiąca.... :-(

A co do foteczek to wczorajszy telefon Gosi zmobilizował mnie dozrobienia i mam ich około 50 :cool3: Tylko że kuzyni nie mają programu do zmniejszania fotek :eviltong: Więc bedziecie musieli poczekać do jutra bo już jutro wracam do domu :)

A teraz trzymajcie się cieplutko :* Papapapa

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ola-a co to za problem sciagnac taki program? :cool3: Przeciez to nawet nie 5 minut roboty :eviltong:
A co do Kory to czemu ona tak wymiotuje? :shake:

bo Kora jest chora, ma anchalazje przecłyku czy jak to sie tam pisze... Ola juz nie raz wspominała o tym... u mnie jak z Kora jest to prawie zawsze Korze się cofnie, czasem nawet 3 razy pod rząd... ale ja nie jestem wcale zła bo wiem, ze Korusia choruje i bardzo mi z tego powodu smutno...:(

Posted

czesc :)
mi tez sie podobalo w nocy ze nie ma pradu i co jakis czas gdzies trzasnela blyskawica i oswietlalo caly pokoj ;p ale ogolnie nie lubie jak jest taka wichura bo niszczy wszystko itp zawsze sie troche boje ze trzasnie w jakis domek itp ::) a tak pozatym to czekamy na foty :) i wspolczuje biednej Korusi :( moja Baska tez zyga po zjedzeniu jedzenia... ale to chyba cos innego bo ona jak za duzo zje to wymiotuje :(
pozdrowionka dla Ciebie Olu i Korusi :)

Posted

Hej dziewczynki :*:*

No to ja już dzisiaj wieczorkiem wejdę na dogo z własnego komputerka :multi:
Fotek jest około 150 więc bedziecie mieli co oglądać :p A problemem w wstawieniu zdjęć na dogo nie jest raczej brak programu tylko moi kuzyni :eviltong:
Ja mogę wejść na neta tylko jak oni śpią, czyli mam czas mniej więcej do 10, ale jak ja wstaję o 9:15 i jak zauważyliście raczej nie spieszę sie przy wstawianiu fotek, to raczej niemożliwe jest żebym teraz dała jakieś fotki :eviltong:

A co do Kory, to wczoraj nie dałam jej nic do jedzenia i dam jej dopiero dzisiaj wieczorkiem rozgotowane miąsko z ryżem.... mam nadzieję że takiiego lekkiego posiłku tak łatwo mi nie zywmiotuje....

Posted

hejki !
wszystko z Korcia bedzie w porządku zobaczysz !
trzymam za nią i za ciebie kciuki ! ;)
no a co do fotek to szybko je powstawiaj bo dawno Kory fotek nie widzialam ;)
i zapraszam do naszej galerii :lol: