_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hej Oluś :* (mam nadzieje ze Karola niebedzie mnie nic za tego buziaka :D) no to na początek to chciałabym wam życzyc wszystkiego najlpeszego na nowej drodze zycia (lepiej późno niż wcale) Oczywiście ja niezdążyłam na wesele.... :placz: Twoja galeria sie za szybko rozwija.... i ja nienadążam.... ale jak jestem raz na 20 stron to też fajnie :D prawfa:D Quote
Ola&Kora Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Carolcia; napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: jakie radosne piesie:loveu: :loveu: :loveu: wygłaskaj Kore ode mnie:loveu: :loveu: Wygłaskana ;) Ale jak ją miziałam i powiedziałam że to od ciebie to se wyszla z pokoju :D _ChiQuiTa_; napisał(a):Hej Oluś :* (mam nadzieje ze Karola niebedzie mnie nic za tego buziaka :D) no to na początek to chciałabym wam życzyc wszystkiego najlpeszego na nowej drodze zycia (lepiej późno niż wcale) Oczywiście ja niezdążyłam na wesele.... :placz: Twoja galeria sie za szybko rozwija.... i ja nienadążam.... ale jak jestem raz na 20 stron to też fajnie :D prawfa:D Hahahahahahaha :grin: Chyba Karolcia nie poczuje sie zazdrosna :D To silna kobitka :evil_lol: Dziemkujem za życzonka :calus: (Karola, to nie jest to co myślisz :D) I moja galeria ostatnio przystopowała, ale w sumie to ja też troszke przystopowałam z dogo, bo musze porządnie sie wziąźć za naukę :eviltong: A tak na marginesie.... ja już mam FERIE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 witaj mloda mazonko! jak to, juz ferie masz? ja dopiero od 12 lutego:placz::placz: Quote
milena182 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ja mam od 29s do 11l czyli najpierw ma ola potem ja a potem wiq Quote
haska_12 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ola&Kora napisał(a):Czemu biedna? :eviltong: Mokra Kora to szczęśliwa Kora :D:D:D No w sumie.. wyraźnie widać jej uśmiech na pyszczoleczku :p :p :p :p :p Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ola&Kora napisał(a):Próbowałam już wszystkim, nawet chciałam plik przerobić na format mp3 ale program odmówił współpracy... :angryy: Chyba jednak nie usłyszycie mego anielskiego głosu.... :eviltong: Ola ty się aby nie wykręcasz??? Obiecałas to stań na głowie i dawaj te swoje anielskie pienia :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ja mam od 10 lutego.... buuu :( ale to tylko miesiac :D DOBRANOC :*:*:**:*:* Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ja też chcę już ferie :placz: ... albo w sumie nie :diabloti: Później ja będe spać do południa a Ola będzie w szkole :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Sylwia, ja tak samo mówie - co mi teraz zależy, posiedze w szkole, dokoncze semestr i zacznę nowy, a potem będę w lutym dwa tygodnie leniuchować, a inni bedą chodzić do szkoły i męczyć się :evil_lol: Taka myśl jest bardzo optymistczna :evil_lol: Również mamy ferie po 9 lutym - wymarzony prezent na urodzinki hii :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ale wam dobrze, ja mam zamiast ferii sesję :diabloti: , a potem tydzień wolnego ale jeśli nie zaliczę jakigoś egz.to zamiast wolnego - kucie.:roll: :placz: Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ola&Kora napisał(a):Ale wczoraj kaszanę odwaliłam :evil_lol: Myślałam że mi net wysiadł i czekałam aż się naprawi do od 18 do 23.... ale nadal nie działał.... w końcu się wkurzyłam i chciałam kompa wyłączyć ale przez przypadek go zrestartowałam tylko.... i nagle net zadziałał :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A ja głupia czekałam tyle czasu a to trzeba było tylko taką prostą rzecz zrobić :roll: Cześć żona :buzi: To wiele wyjaśnia, A JA NA CIEBIE CZEKAŁAM!!!!! ChiQuiTa napisał(a):Hej Oluś :* (mam nadzieje ze Karola niebedzie mnie nic za tego buziaka :-D)no to na początek to chciałabym wam życzyc wszystkiego najlpeszego na nowej drodze zycia (lepiej późno niż wcale) Spoko, całuj ją ile chcesz:evil_lol: super życzonka :cool3: Ola&Kora napisał(a):Hahahahahahaha :grin: Chyba Karolcia nie poczuje sie zazdrosna :-D To silna kobitka :evil_lol: Dziemkujem za życzonka :calus: (Karola, to nie jest to co myślisz :-D) Ja? silna? :evil_lol: A co miałam myśleć? :cool3: Bez przesady :cool3: o co ty mnie posądzasz :cool3: ps. ładne fotencje :cool3: Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a ola to pewnie polowinki odsypia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: musiala niezle zabalowac:lol: Quote
haska_12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A Oli jak nie ma tak nie ma :D Gdzie ty jesteś, Oleczko? :p Quote
Ola&Kora Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Cześć cioteczki :* Następnym razem gdy bede chciała iść na jakąś imprezę to mnie powstrzymajcie... :/ Nigdy więcej takich połowinek.... Hahahaha ale zauważcie dziewczynki, że to teraz wy musicie się użerać w szkole, podczas gdy ja bede se śniadanie w łóżku jeść i delektować się wolnością.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Niestety mojej solówki nadal nie udało mi się zrobić... już tracę na to siły i ochotę.... Może zaraz dam foteczki.... Quote
anka11 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 hej :) fotki :D:D u mnie ferie zaczynaja sie od 28 chyba :) ale ja mam od rowno od 3 :D:D pozdro ;) Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czesc... a co sie stalo na polowinkach, ze mowisz, ze nigdy wiecej???? Quote
Agushka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej Oleńko ;) co to się tam działo na tych połowinkach? Opowiadaj :) Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hejka Olus, przykro mi ze imprezka sie nie udala, az tak zle bylo? Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 cześć żona :loveu: Ty chyba fotki miałaś dać? :cool3: szkoda ze ci nie wypaliła imprezka Quote
Recommended Posts