Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka11; napisał(a):
Ola kiedy pojdziesz do swojej zony?? wesela nie mozemy rozpoczac bez Ciebie :mad::mad:

Wesele już trwa :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Samturia; napisał(a):
dobrywieczór Olu, Karolino... :)
jak tam? była noc poślubna? ;)

Hahahahahaha Karolina wolała iść spać :D:D:D:D Widać nie miała siły na noc poślubną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej Oleńko :) Tych fotek to dałas tyle, ze normalnie, nie mogę się spod nich odgrzebać:eviltong: ale dobre i tyle :) Ja dziś troszke zabiegana, dlatego dopiero teraz zaglądam do Ciebie. Tak na dobranoc :)

Posted

Samturia napisał(a):
dobrywieczór Olu, Karolino... :smile:
jak tam? była noc poślubna? ;-)

NIE :cool3:

Ola&Kora napisał(a):
Hahahahahaha Karolina wolała iść spać :-D:-D:-D:-D Widać nie miała siły na noc poślubną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ŻONA :mad::mad::mad:a ty niby miałaś siły??? :cool3:

Posted

Agushka; napisał(a):
Hej Oleńko :) Tych fotek to dałas tyle, ze normalnie, nie mogę się spod nich odgrzebać:eviltong: ale dobre i tyle :) Ja dziś troszke zabiegana, dlatego dopiero teraz zaglądam do Ciebie. Tak na dobranoc :)

Proszem mi tu nie marudzić tylko cieszyć się tym co jest :eviltong:
Fajnie że wpadłaś :*:*

Tina.Sara; napisał(a):
ŻONA :mad::mad::mad:a ty niby miałaś siły??? :cool3:

Hahaha a nie???? :evil_lol: Ja zawsze mam siły :eviltong: :eviltong: :eviltong:

anka11; napisał(a):
hejka ;) hm... widze nocy poslubnej nie bylo :eviltong: no coz :D:D

Pretensje proszę kierować do Karoliny :evil_lol: A poza tym i tak już mamy grmadke Murzynków, więc noc poślubna jest zbędna :evil_lol:

Posted

Oooo Kora w kilku odsłonach :) ta przedostatnia fotka świetna :loveu: jakoś tak na większości zdjęć Ares znajduje się w okolicach korowego ogona:evil_lol: ona taki amant czy nie nadąża?

Posted

suuper!!!!!:loveu:
jak jakis dzieki piesek:D
tylko ten pokebol go zdradza ze nie dziki :)<i nogi ..jakiegos ludzia>

a jesli chodzi o aresa... to bidulek ciagle probuje rozkochac w sobie kore....barwa dla neigo za wytrwalosc!!!

Posted

Cześć cioteczki :*
Ale wczoraj kaszanę odwaliłam :evil_lol: Myślałam że mi net wysiadł i czekałam aż się naprawi do od 18 do 23.... ale nadal nie działał.... w końcu się wkurzyłam i chciałam kompa wyłączyć ale przez przypadek go zrestartowałam tylko.... i nagle net zadziałał :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A ja głupia czekałam tyle czasu a to trzeba było tylko taką prostą rzecz zrobić :roll:
Poza tym mam już moją solówkę!!!!! :cool3: Ale niestety nie wiem czym otworzyć format .amr więc nawet jeszcze nie słuchałam mojego nagrania :/
Jeśli ktoś wie, jak mi pomóc to byłabym wdzięczna ;)

anka11; napisał(a):
super ! najbardzie mi sie podoba ostatnie :loveu::loveu:pomizianka dla niej :loveu::loveu:

Dziemkujem :* Mizianka przekazane

Samturia; napisał(a):
no nareszczie... a Cerberek to gdzie? ;)

Cerberek wtedy ranny był i Lui prowadziła go na smyczy

Agushka; napisał(a):
Oooo Kora w kilku odsłonach :) ta przedostatnia fotka świetna :loveu: jakoś tak na większości zdjęć Ares znajduje się w okolicach korowego ogona:evil_lol: ona taki amant czy nie nadąża?

No bo Ares jest ogromnie zakochany w Korze i ma na nią wieelką ochote, ale za to Kora raczej nie zwraca na niego uwagi no chyba że doprowadzi ją do szału to go czasem odpędzi... ale nie na długo :P:P:P

Alynkaaa; napisał(a):

suuper!!!!!:loveu:
jak jakis dzieki piesek:D
tylko ten pokebol go zdradza ze nie dziki :)<i nogi ..jakiegos ludzia>

a jesli chodzi o aresa... to bidulek ciagle probuje rozkochac w sobie kore....barwa dla neigo za wytrwalosc!!!

To jest moje kochane konisko :loveu: No a Ares jest bardzo wytrwały w swoich działaniach :P NIestety dla niego Kora też.... :D

kamila-dog; napisał(a):
Jejciu,a co Kora taka mokra? :-o Nie byla chora po takiej kapieli? :razz:

Kora ma zdrowie jak koń! Na początku w zimie w te wielkie mrozy mi do wody leciała kaczki straszyć i nic jej nie było. Ona kocha się kąpać bez względu na pogodę. No i najlepsze jest to że wcale od takiego czegoś nie choruje :p Aresik był chory, potem Cerbuś a Kora zdrowiutka jak ryba :p

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Hejka sliczne fotki:loveu: :loveu:
a co pliku moze sprobuj poprzez program- All player albo Real player

Próbowałam już wszystkim, nawet chciałam plik przerobić na format mp3 ale program odmówił współpracy... :angryy:
Chyba jednak nie usłyszycie mego anielskiego głosu.... :eviltong:

eria; napisał(a):
cześć Ola! moje psioki też wodę kochają ale tylko latem na szczęście:eviltong:

No to masz szczęscie :p Ale ja czegoś nie rozumiem... Kora uwielbia się kąpać, ale już wejść w kałużę, to ona bodajże by przefruneła nad nią niż po niej przejść :eviltong: Matko ile ona mnie do kałuż nawpychała a sama po chodniku szła :D:D:D