Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Witaj Aniu w galerii Kory :multi: :multi: :multi: A kurat trafiłaś na ślub mój i Karoliny :D:D Miłej zabawy i dużego porannego kaca życzem :D:D Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 heheh :D dzieki ;) akurat dobrze ze traz trafilam a nie pozniej bo mozna sie upic i pobawic :eviltong: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 głupio by było jakbym na własne weselicho nie wpadła :cool3: Ola, żono, dobrze że jesteś :cool3: :drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Samturia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 HOMO-NIEWIADOMO-ŚLUB :D:D:D :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :bigcool: :iloveyou: :bigok: :cool2: :thumbs: :sweetCyb: :B-fly: :ylsuper: :BIG: :cunao: :knajpa: :popcorn: :drinka: :drink1: :laola: :beerchug: :chlup: :bday: :Rose: :Cool!: Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a planujecie juz dzieci?? :razz: :p :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Karolino moja żono daj pyska!!!! :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: I pijemy dalej! :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :cunao: :laola: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 anka11 sama se planuj dzieci :cool3: Ola!!!! Daj sie wymiziać za usiem :roflt::drink1: Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 buahahah :D niesety nie mam z kim :eviltong::eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 anka11 napisał(a):a planujecie juz dzieci?? :razz: :p :eviltong: Tina.Sara napisał(a):anka11 sama se planuj dzieci :cool3: Jak to, nie chcesz mieć dzieci???? :placz: :placz: :placz: A ja marzyłam o gromadce dzieciaczków biegających wokół monitorków :placz: :placz: :placz: Aniu, powiedz jej coś!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ojej biedna Ola :( Karolino musisz miec dzieci z Ola!!!! inaczej (ja) doprowadze do rozwodu!!! :razz: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 anka11; napisał(a):ojej biedna Ola :( Karolino musisz miec dzieci z Ola!!!! inaczej (ja) doprowadze do rozwodu!!! :razz: Karola, słyszysz? :eviltong: Musimy mieć dzieci!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ola&Kora napisał(a):Jak to, nie chcesz mieć dzieci???? :placz: :placz: :placz: A ja marzyłam o gromadce dzieciaczków biegających wokół monitorków :placz: :placz: :placz: Aniu, powiedz jej coś!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ola&Kora napisał(a):Karola, słyszysz? :eviltong: Musimy mieć dzieci!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: No już dobrze, mogą jakieś tam być:D anka11 napisał(a):ojej biedna Ola :-( Karolino musisz miec dzieci z Ola!!!! inaczej (ja) doprowadze do rozwodu!!! :razz: TYLKO SPRÓBUJ!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Nie mówcie do mnie "Karolino" nie lubie tej końcówki "NO" Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 przepraszam juz nie bede Tino.Saro :D ha :D moze Waszym dzieckiem bedzie ..... olowek :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 anka11 napisał(a):przepraszam juz nie bede Tino.Saro :-D ha :-D moze Waszym dzieckiem bedzie ..... olowek :eviltong: Wrrr :cool3: olowek? a po co nam olowek??????? Adoptujemy z domu dziecka :evil_lol: Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hmm.... nie wim po co Wam olowek :p to wszystki mozemy byc ciotkami?? (tzn oprocz Ciebie i Oli/Karoliny) ;p ps. mozna do Ciebie Tino.Saro mowic karolina?? ;) Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Tina.Sara; napisał(a):No już dobrze, mogą jakieś tam być:D Łiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :multi: anka11; napisał(a):przepraszam juz nie bede Tino.Saro :D ha :D moze Waszym dzieckiem bedzie ..... olowek :eviltong: Hmmm.... ja bym wolała coś bardziej żywego :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tina.Sara; napisał(a):Wrrr :cool3: olowek? a po co nam olowek??????? Adoptujemy z domu dziecka :evil_lol: Ale ja chce dużo dzeci, ale szczeniaczków :eviltong: I najwyżej jedno dziecko takie prawdziwe z domu dziecka, bo same to raczej tak z własnej inicjatywy raczej mieć nie możemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 NIE MÓW DO MNIE "Tino.Saro"! :placz: kurde, jak do moich psów :cool3:a to se badzcie ciotkami. PROSZĘ DO MNIE MÓWIĆ KAROLINA :cool3: albo Karola albo cuś :cool3: Ogólnie wesele sie skończyło? :laola::laola: Ola&Kora napisał(a):Ale ja chce dużo dzeci, ale szczeniaczków :eviltong: I najwyżej jedno dziecko takie prawdziwe z domu dziecka, bo same to raczej tak z własnej inicjatywy raczej mieć nie możemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak to mówi nasza walnięta babka od fizy: "Nie ma cudów" Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dobrze Karolinko :eviltong: bede juz ladnie mowic :) ale fajnie bedziemy ciotami :multi::multi: (ciotkami ) :razz::razz: co do wesela nie wiem :D:D Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 podwojne wesele :D ale fajnie xD doczekac sie juz nie moge ^^ Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no... :cool3: a ja jestem ciekawa co Olka wymyśli z tymi dziećmi :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześc Ola. Czytam ostatnie strony Korowej galerii i doszłam do wniosku że nic nie rozumiem, lece przeczytac jeszcze raz :cool3: Po dłuższym zastanawianiu się... poczekaj! Wróć! zastanawianiu?? JA się zastanawiałam?? Na czym to stanęło... aaaaa! Ślub był!! I impreza multi: A ja ją przespałam :placz: Ale z tego co wiem nikt wam nie dał żadnego prezentu [skandal! :mad:] ale ja nie bede wredna: Zadowolone?? :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 EJ!!!!! JAKI FAJNY PREZENT... Tylko co my z tą gromadą zrobimy? :cool3: A poza tym Sylwia nie przespałaś :P Jeszcze u mnie będzie Quote
Recommended Posts