Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh :D dzieki ;) akurat dobrze ze traz trafilam a nie pozniej bo mozna sie upic i pobawic :eviltong:
:beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

HOMO-NIEWIADOMO-ŚLUB :D:D:D
:klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :bigcool: :iloveyou: :bigok: :cool2: :thumbs: :sweetCyb: :B-fly: :ylsuper: :BIG: :cunao: :knajpa: :popcorn: :drinka: :drink1: :laola: :beerchug: :chlup: :bday: :Rose: :Cool!:

Posted

anka11 napisał(a):
a planujecie juz dzieci?? :razz: :p :eviltong:

Tina.Sara napisał(a):
anka11 sama se planuj dzieci :cool3:

Jak to, nie chcesz mieć dzieci???? :placz: :placz: :placz: A ja marzyłam o gromadce dzieciaczków biegających wokół monitorków :placz: :placz: :placz:

Aniu, powiedz jej coś!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

anka11; napisał(a):
ojej biedna Ola :(
Karolino musisz miec dzieci z Ola!!!! inaczej (ja) doprowadze do rozwodu!!! :razz:

Karola, słyszysz? :eviltong: Musimy mieć dzieci!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Jak to, nie chcesz mieć dzieci???? :placz: :placz: :placz: A ja marzyłam o gromadce dzieciaczków biegających wokół monitorków :placz: :placz: :placz:

Aniu, powiedz jej coś!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ola&Kora napisał(a):
Karola, słyszysz? :eviltong: Musimy mieć dzieci!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

No już dobrze, mogą jakieś tam być:D

anka11 napisał(a):
ojej biedna Ola :-(
Karolino musisz miec dzieci z Ola!!!! inaczej (ja) doprowadze do rozwodu!!! :razz:

TYLKO SPRÓBUJ!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Nie mówcie do mnie "Karolino" nie lubie tej końcówki "NO"

Posted

anka11 napisał(a):
przepraszam juz nie bede Tino.Saro :-D
ha :-D moze Waszym dzieckiem bedzie ..... olowek :eviltong:

Wrrr :cool3: olowek? a po co nam olowek??????? Adoptujemy z domu dziecka :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
No już dobrze, mogą jakieś tam być:D

Łiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :multi:

anka11; napisał(a):
przepraszam juz nie bede Tino.Saro :D
ha :D moze Waszym dzieckiem bedzie ..... olowek :eviltong:

Hmmm.... ja bym wolała coś bardziej żywego :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Tina.Sara; napisał(a):
Wrrr :cool3: olowek? a po co nam olowek??????? Adoptujemy z domu dziecka :evil_lol:

Ale ja chce dużo dzeci, ale szczeniaczków :eviltong: I najwyżej jedno dziecko takie prawdziwe z domu dziecka, bo same to raczej tak z własnej inicjatywy raczej mieć nie możemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

NIE MÓW DO MNIE "Tino.Saro"! :placz: kurde, jak do moich psów :cool3:a to se badzcie ciotkami. PROSZĘ DO MNIE MÓWIĆ KAROLINA :cool3: albo Karola albo cuś :cool3: Ogólnie wesele sie skończyło?
:laola::laola:

Ola&Kora napisał(a):
Ale ja chce dużo dzeci, ale szczeniaczków :eviltong: I najwyżej jedno dziecko takie prawdziwe z domu dziecka, bo same to raczej tak z własnej inicjatywy raczej mieć nie możemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak to mówi nasza walnięta babka od fizy: "Nie ma cudów"

Posted

Cześc Ola.
Czytam ostatnie strony Korowej galerii i doszłam do wniosku że nic nie rozumiem, lece przeczytac jeszcze raz :cool3:

Po dłuższym zastanawianiu się... poczekaj! Wróć! zastanawianiu?? JA się zastanawiałam??

Na czym to stanęło... aaaaa! Ślub był!! I impreza multi: A ja ją przespałam :placz: Ale z tego co wiem nikt wam nie dał żadnego prezentu [skandal! :mad:] ale ja nie bede wredna:

Zadowolone?? :evil_lol: