AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):Ja tam nie widze żadnej zmiany :eviltong: :eviltong: Nie wiem, ty już chyba masz jakieś zwidy :D:D:D ;) I jeszcze z Rudaska chce zrobić Brązika :evil_lol: Może i tak:evil_lol: , lampka mi przy kompie właśnie wysiadła :diabloti: to już zupełnie nic nie będę widzieć.:evil_lol: Chociaż nie, właśnie że się uprę :obrazic: - Rudy na zimę staje się Mr.Brązik i koniec!:eviltong: :evil_lol: Cały grzbiecior ma czekoladowy teraz, jak Kora, słowo daję!:loveu: No ożywiaj tą atmosferę, ożywiaj!:lol: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Karola, ja cie kiedyś trzasne za tego męża!!!! :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja nawet nie wiem, że my się pobrałyśmy!!!! :evil_lol: Oto foteczki, niestety strasznie ciemne :/ Na tym zdjęciu dużo nie widać, ale spójrzcie, jak sie dziwnie Korze łapy poplątały... :eviltong: Hehehe Martuś zaciesza z piesami :D Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):Karola, ja cie kiedyś trzasne za tego męża!!!! :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja nawet nie wiem, że my się pobrałyśmy!!!! :evil_lol: No wiadomo że nie wiesz! Zdradziłaś mnie z inną panną młodą! Ty już wiesz o czym ja mówie!!!!!! TY! TY! TY! ŻĄDAM ŚLUBU! :diabloti: Motylem jestem :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 AśkaK; napisał(a):Może i tak:evil_lol: , lampka mi przy kompie właśnie wysiadła :diabloti: to już zupełnie nic nie będę widzieć.:evil_lol: Chociaż nie, właśnie że się uprę :obrazic: - Rudy na zimę staje się Mr.Brązik i koniec!:eviltong: :evil_lol: Cały grzbiecior ma czekoladowy teraz, jak Kora, słowo daję!:loveu: No ożywiaj tą atmosferę, ożywiaj!:lol: Hehehe jeszcze nie słyszałam o przypadku daltonizmu wśród kobiet ale ty może bedziesz pierwsza :D:D:D:D Żartuję oczywiście ;) Dla mnie Kora pozostaje zawsze taka sama ale patrząc na fotki z lata to może jest na nich troszke jaśniejsza, ale to chyba tylko od słońca tak sie dzieje :eviltong: A galeria mam nadzieję już się ożywiła :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tina.Sara; napisał(a):No wiadomo że nie wiesz! Zdradziłaś mnie z inną panną młodą! Ty już wiesz o czym ja mówie!!!!!! TY! TY! TY! ŻĄDAM ŚLUBU! :diabloti: Dobrze, zgadzam się na ślub, ale najpierw musisz mi się oficjalnie oświadczyć! :diabloti: Przed całą dogomanią! :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):Dobrze, zgadzam się na ślub, ale najpierw musisz mi się oficjalnie oświadczyć! :diabloti: Przed całą dogomanią! :diabloti: TUTAJ? W TEJ GALERII??? Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No Tina, to sobie nawarzyłaś piwa!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Olu, a gdzie to taki ładny kanałek, identyczny jak w Wa-wie na Żoliborzu?!:multi: A fotki nie takie znowu strasznie ciemne;) , piesy widać!:p Quote
eria Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a tu co - ślub się szykuje !!!!!!!!!!!!!!!! świat oszalał..... fotku ciemne ale fajne :p Quote
Samturia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Zawsze ten sam park... że też piesom się nie znudziło ;) Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 AśkaK napisał(a):No Tina, to sobie nawarzyłaś piwa!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja już Olce na gg sie oświadczałam ale ona chce na dogo :placz: eria napisał(a):a tu co - ślub się szykuje !!!!!!!!!!!!!!!! świat oszalał..... Gdzie oszalał?:cool3: nie zauważyłam. Jaki ślub! Nie wiadomo czy Olka przyjmie zaręczyny :cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tina.Sara; napisał(a):TUTAJ? W TEJ GALERII??? Tak, tutaj, w tej galerii :diabloti: :diabloti: :diabloti: Tylko głośno i wyraźnie, żeby cała dogomania się dowiedziała!!! :diabloti: :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):Tak, tutaj, w tej galerii :diabloti: :diabloti: :diabloti: Tylko głośno i wyraźnie, żeby cała dogomania się dowiedziała!!! :diabloti: :diabloti: Olka jak już sie pobierzemy to cie udusze:diabloti: Momenick:lol: MUSZE SIE "PRZEBRAĆ":cool3: Quote
Evelina Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tina.Sara napisał(a):nooo... to ja se dobije do 300 a baner boski :D szybciej szybciej :cool3: dobijamy dobijamy :cool3: a ja se robie baaaannneeerrrr... Ola to jak z naszym ślubem :(?? :cool3: szybko szybko... jak przekrocze to mi mówcie :cool3: już???????????? a może teraz? :eviltong: teraz? :cool3: mam!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: 300 stronka! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao:[SIZE="1"]Uprzedzam, ze nabijanie postow tylko po to by dobrnac do wyimaginowanej liczby stron bedzie najpierw konczylo sie laczeniem postow (jak wyzej), potem ostrzezeniem itd, itd. Numer strony zalezy od ustawien w panelu uzytkownika i w zadnym wypadku nie stanowi podstawy do swietowania z tego powodu. :p BTW. mam w tej chwili 76 stron w tym topiku Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 AśkaK; napisał(a):No Tina, to sobie nawarzyłaś piwa!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Olu, a gdzie to taki ładny kanałek, identyczny jak w Wa-wie na Żoliborzu?!:multi: A fotki nie takie znowu strasznie ciemne;) , piesy widać!:p To jest rzeczka, która płynie w naszym parku :D:D I tam jest super, tylko w lato straż miejska jeździ :/ eria; napisał(a):a tu co - ślub się szykuje !!!!!!!!!!!!!!!! świat oszalał..... fotku ciemne ale fajne :p Hehehe pierwszy ślub na dogo :D:D:D Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tina.Sara; napisał(a):Olka jak już sie pobierzemy to cie udusze:diabloti: Momenick:lol: MUSZE SIE "PRZEBRAĆ":cool3: No to ja się ogarnę jeszcze :D AśkaK napisał(a):A pirździonek kupiony?:cool3: :evil_lol: Tina.Sara napisał(a):kupiony :diabloti: Hehehe ja już go widziałam.... nie postarałaś się Karola... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha wiedziałam, że mod cię skaże za te twoje posty :diabloti: Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cieszcie się, że w ogóle macie park, w naszej okolicy nie ma żadnego :-( Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Samturia; napisał(a):Zawsze ten sam park... że też piesom się nie znudziło ;) Oj tam, dla Kory nie liczy się gdzie idziemy tylko co tam bedziemy robić :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Samturia napisał(a):Zawsze ten sam park... że też piesom się nie znudziło ;) jak to zawsze ten sam park??? przeciez my prawie nigdy do niego nie chodzimy :D:D:D:D:FD:D znaczy bardzo rzadko... a poza tym tylko mamy jeden taki, w którym piesy moga sie wybawić :D drugi jest taki bardziej, żeby usiąść na ławce i siedzieć bo tam jest dużo ulic... ooo jak ja dawno mojego szczesxccia na forumowych fotkach nie widziałam :D:D:D:D:DD Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 BBeta; napisał(a):Cieszcie się, że w ogóle macie park, w naszej okolicy nie ma żadnego :-( A lasek, albo jakieś łąki? Ja to mam wokół siebie mnóstwo miejsc, gdzie mogłabym iść z Korą: dwa parki, dwa lasy, Wisła, boisko przed moim blokiem :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :loveu: OLA!:loveu: Kiedy pierwszy raz gadałam z Tobą na gg... Ola(26-02-2006 19:40 ) hej Karolina (26-02-2006 19:40 ) hej:) Ola (26-02-2006 19:40 ) dostałam twój gg od luizy Karolina (26-02-2006 19:40 ) aha, to spoko Ola (26-02-2006 19:40 ) mówi że jesteś bardzo fajna Karolina (26-02-2006 19:40 ) to miło <haha> ale ja tak nie sądzę ]:-> [...] Ola (26-02-2006 19:49) jestem ola Karolina (26-02-2006 19:49) [...] ja jestem karolina ...myślałam że jesteś kolejną maniaczką psów jaką poznałam... ...ale z czasem... Karolina (12-10-2006 20:20 ) hej Ola (12-10-2006 20:20 ) siemka Karolina (12-10-2006 20:20 ) Luiza mi mówi żebym z tobą pogadała no to pisze:d Ola (12-10-2006 20:20 ) nie moge teraz gadać, przepraszam, ale sie zagubieni zaczynają!!! Ola (12-10-2006 20:20 ) wiem Ola (12-10-2006 20:20 ) wiem Ola (12-10-2006 20:20 ) bede po zagubionych Karolina (12-10-2006 20:20 ) ooo, zagubieni Karolina (12-10-2006 20:20 ) ok Karolina (12-10-2006 20:20) ja nie Ola (12-10-2006 20:21) nie moge ich przegapić Ola (12-10-2006 20:21) wybacz mi Psiara (12-10-2006 20:21) ok Karolina (12-10-2006 20:21) papa:* Ola (12-10-2006 20:21) pogadamy kiedy indziej Ola (12-10-2006 20:21) papapa :* ...OKAZAŁO SIĘ ŻE JESTEŚ MANIACZKĄ PSÓW I MOJEGO ULUBIONEGO SERIALU!!!... Już wtedy Cię wielbiłam:cool3:... ...Później Luiza poleciła mi Dogomanię. Więc jak już zaczeła działać, zarejestrowałam się, zrobiłam galerię swoich psów, wpadła Luiza i wpadłaś Ty:loveu: ... ...Z początku nie wiedziałam kim jest Ola&Kora... ... Ale SIE OKAZAŁO ŻE TO TY!!!!!!!!... Karolina, witamy na forum!!!! Już niedługo nie będziesz mogła odejść od monitora. Tina i Sara przecudne :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Pamiętasz może, jak ci Luiza dała pewien numer gg i powiedziała "gadaj!" a ta osoba musiała iść na Zabubionych? TO WŁAŚNIE JA!!!!! :eviltong: ...no mniejsza z tym że wpadły też inne osoby... ... więc wlazłam do galerii Twojej Kory... ... przywitałam sie, zaczełyśmy gadać, bla bla bla... ... Twój śliczniutki psiak mi się od razu spodobał:cool3: ... ...ale nadal nie wiedziałam jak wyglądasz:placz: ... ...w końcu tego pięknego dnia cię ujrzałam!!!... ...zakochalam się...W TYM ZDJĘCIU!!!... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ola (3-01-2007 14:40 ) hejka :) Karolina (3-01-2007 14:40 ) OOLLLAAAA! :* Ola (3-01-2007 14:41) KKAAAROOOLIIINNNNAAAAA!!!!!! :* Karolina (3-01-2007 14:42) Oleńka!!!! Karolina (3-01-2007 14:42) :* Ola (3-01-2007 14:42) Karolcia!!!! Ola (3-01-2007 14:42) :* Karolina (3-01-2007 14:43) Olunia Karolina (3-01-2007 14:43) :* Ola (3-01-2007 14:43) eeee.... Karolunia....? :* :D Karolina (3-01-2007 14:44) :D ...a jednak! to była miłość od pierwszego... ...WSPOMNIENIA ZAGUBIONYCH!:cool3: ... ...tak więc...OLA!...mimo że mnie zdradziłaś z SawyerĄ...tak więc... (Jezu, zaraz wyryje śmiechem tutaj, nie moge dłużej tak :roflt:) ...Wyjdziesz za mnie?...:loveu: (:roflt::roflt::roflt:) ...jeśli nie to rozumiem, że wolisz swoją żone :cool3:... Ps. TY!!!!!!!!!! Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cerber; napisał(a):jak to zawsze ten sam park??? przeciez my prawie nigdy do niego nie chodzimy :D:D:D:D:FD:D znaczy bardzo rzadko... a poza tym tylko mamy jeden taki, w którym piesy moga sie wybawić :D drugi jest taki bardziej, żeby usiąść na ławce i siedzieć bo tam jest dużo ulic... ooo jak ja dawno mojego szczesxccia na forumowych fotkach nie widziałam :D:D:D:D:DD O właśnie, przecież zapomniałam dopisać o miejscach w które zwykle chodzimy - lasek i bagna.... no i kilka innych miejsc, ale nie wiem jak je nazwać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Uff... ale już mi ulżyło.... Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no jest troche tych miejsc na spacerki z psami, nie można powiedzieć... a że chodzimy cały czas w jedne miejsca to już taki nwyk :D Quote
Recommended Posts