Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewuszki :*

Ehh... myślałam że już wszystko bedzie w porządku, ale znowu naszła mnie chandra.... :-(

Dziękujem wszystkich za komentarze :calus::calus:

Asiu, Kora raczej nie bedzie miała "tych dni" :eviltong: Jest wysterylizowana :eviltong:

Gosiu, dziękuję ci za piękną foteczkę :*
Gosia, no to wytłumacz mi o co chodzi, błagam, bo ja nic z tego nie rozumiem.... :-( Schrzaniłam sprawę! Nie mogę już tego cofnąć, więc jedyne co mi pozostaje, żeby nie spj**rzyć roboty do końca, jest usunięcie się na bok....

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka!!!

Hahaha chandra mineła!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Potwierdza się przysłowie, że kobieta zmienną jest :D:D:D
Chciałabym dać wam więcej fotek ze spotkania z Gosią, ale nie zrobiłam... :-( Może ona cosik jeszcze mi wstawi... :eviltong:

Posted

nooo... to ja se dobije do 300

a baner boski :D

szybciej szybciej :cool3:

dobijamy dobijamy :cool3:

a ja se robie baaaannneeerrrr... Ola to jak z naszym ślubem :(?? :cool3:

szybko szybko... jak przekrocze to mi mówcie :cool3:

już????????????

a może teraz? :eviltong:

teraz? :cool3:

mam!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola:

300 stronka! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao:

Posted

Dziewuszki juz wszystko jest w porząsiu :)

Karola nie rób tak nigdy więcej! chcesz, żeby Cie zbanowali??? to jest tzw. nabijanie sobie postów i za to są bany... suuuuuper, ze jest 300 stronka, trzeba balować... ale Karolinko ja to tylko dla Twojego dobra napisałam naprawde... gdybym mogła to sama też bym tak zrobiła, ale obawiam sie :D:D:D:D:D:D no to teraz balujemy...

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1:

Posted

Cerber napisał(a):
Karola nie rób tak nigdy więcej! chcesz, żeby Cie zbanowali??? to jest tzw. nabijanie sobie postów i za to są bany... suuuuuper, ze jest 300 stronka, trzeba balować... ale Karolinko ja to tylko dla Twojego dobra napisałam naprawde... gdybym mogła to sama też bym tak zrobiła, ale obawiam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to teraz balujemy...

Przeżyłabym albo przezyje jakoś... :p

Posted

Ojejku, Karolcia, aż tak ci sie paliło żeby dojść do tej 300 stronki? :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ale pamiętaj, jak cię zbanują, to nie miej do mnie pretensji :diabloti: :diabloti:

No to ja też se chlupne symboliczną flaszeczkę :drinka: :beerchug: :popcorn: :knajpa: :cunao:

Posted

hey a u mnie wyswietla sie ze jet dopiero 100 stronka<ale ja mam inaczej postow wiecej na 1stronie:) wiec ja do tylu jestem:)>
ale i tak gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
a fotki kory z ta chustka swietne:D eleganckie:)

Posted

Hej Olu, 300 stronka, ho ho!:cool3: :multi:
Na tej fotce od Gosi Kora jest prawie czarna!:loveu: :p Czy jej też na zimę zciemniało futerko czy to tylko takie złudzenie na tym zdjęciu? Rudas nam się robi na zimę z rudego brązik!:lol:

Posted

AśkaK; napisał(a):
Hej Olu, 300 stronka, ho ho!:cool3: :multi:
Na tej fotce od Gosi Kora jest prawie czarna!:loveu: :p Czy jej też na zimę zciemniało futerko czy to tylko takie złudzenie na tym zdjęciu? Rudas nam się robi na zimę z rudego brązik!:lol:

Ja tam nie widze żadnej zmiany :eviltong: :eviltong: Nie wiem, ty już chyba masz jakieś zwidy :D:D:D ;) I jeszcze z Rudaska chce zrobić Brązika :evil_lol:

Agushka; napisał(a):
Hej Oleńko *) jak zwykle przegapiłam imprezę.. wrrrrr

Możesz jeszcze pić :D Masz moje oficjalne pozwolenie :cool3:

Tina.Sara; napisał(a):
fotki :cool3:

Gosia się zlitowała nade mnąi dała kilka fotek :multi:

Dobcia; napisał(a):
Kora to ma powodzenie:p Na każdej fotce z kimś innym:cool3:

No przecież z Kory to niezła laska jest :loveu: :loveu: :loveu:

furciaczek; napisał(a):
nio to na 2 fotce to tez suczka:p i chyba nie jest lesbijka:evil_lol:

Gosia, no ja bym tu mogła troche popolemizować.... :cool3: W końcu jak Prezio i Furcia tak przyatakowały Korę to to trochę wyglądało jakby chcieli se sex grupowy zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taki mały trójkącik :evil_lol:

No i oczywiście bardzo dziemkujem ci za te dwie foteczki :calus:

Posted

Cześć wam wszystkim :*

Coś tu się cicho ostatnio robi :cool3: :cool3: :cool3: Trzeba bedzie ożywić atmosferkę, dlatego za chwilkę wstawię kilka foteczek ze spacerku z Martusią i Lui, ktore odbyło się jeszcze w tamtym roku.... :eviltong: No ale lepiej późno niż wcale :eviltong: Gosia też strasznie sępi mi fotek ze spotkania, chociaż tyle ich narobiłam jej aparatem :diabloti: