Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AśkaK; napisał(a):
U Gosi widzę że już są, ale Tobie też nie odpuścimy, dawaj co masz!:mad: :evil_lol: :lol:

Już? :crazyeye: No to sie dziewczyna pospieszyła :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ja też zaraz coś dam ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):

No to masz fajną mamę ;) U mnie jak tylko słyszą nazwę "dogo" to już widze w ich wzroku to coś.... :/ Oni nigdy tego nie zrozumieją....

Cześć Ola!:lol:
U mnie jest tak samo, ale co tam, my przecież wiemy lepiej, ich strata:cool3:

Daj, daj, koniecznie:cool3:

Posted

Sylwuś doskonale to określiłaś :) Zachowują się jak małe rozkapryszone dzieciaki, które muszą koniecznie zawsze dopiąć swego... kurde, przydałaby się im Super Niania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jadzia no to jesteśmy we trzy :p :p :p

Foteczki już są :multi:

Posted

widzę że Preziowi się baaaardzo Kora podobała, zaloty że hej!!!! Jak on za nią łazi - a gdzie sie Furcia podziewała w tym czasie :mad: :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
kurde on na nią leci :placz: molestował ją :diabloti:
tu Kora ma boską mine :cool3:

Nom, Preziu sie zakochał :loveu: :loveu: Nie mógł odstąpić Kory na krok :eviltong:

furciaczek; napisał(a):
hehehe biedna kora juz nie wie gdzie ma uciekac:evil_lol: i takie blagalne spojzenie " pancia ratuj..."

Nawet leciała do ciebie po pomoc, ale ty jej tylko flashem po oczach dawałaś :D Ja zresztą też :D

eria; napisał(a):
widzę że Preziowi się baaaardzo Kora podobała, zaloty że hej!!!! Jak on za nią łazi - a gdzie sie Furcia podziewała w tym czasie :mad: :evil_lol:

Normalnie na amorki sie chłopakiowi zebrało :eviltong:
A Furcia w tym czasie sobie smacznie spała na fotelu obok :eviltong: Była wymęczona po spacerku :eviltong:

Posted

E tam, Samturia, pies sądząc po tej minie jest całkiem zadowolony!:lol:

Olu, może Korcia będzie miała niedługo "te dni"..?:cool3: Dlatego Prezio się tak napalił, wyczuł że coś w powietrzu wisi.:lol: