Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł ciotencje!!!! :eviltong:
Nareszcie oceny wystawione, ale nie jestem zadowolona ze swoich wyników... w drugim semestrze musze sie bardziej postarać... średnia 3.8 :angryy: nigdy jeszcze nie miałam średniej poniżej 3.0... no ale już po ptokach, nie ma co wracać, bo i tak już nic nie da sie zmienić, teraz tylko czekać do ferii :p

Marta_Ares; napisał(a):
no wrescie fotki, ale warto bylo czekac:multi: Ola fotki super, mam pytanie ile wyilas:eviltong:???

Hehehe sama obaliłam pół litra :eviltong: :eviltong:

Agushka; napisał(a):
Ola ja powiem coś bardzo niepedagogicznego teraz... strasznie słodko wyglądasz jak jesteś lekko podpita :) A przy okazji wszystkiego dobrego dla Twojego Brata i jego Żonki :)

Buahahaha!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Nie no, to ci sie udało!!!! :evil_lol: :evil_lol: Ja słodziutka? i do tego jak jestem pijana? :evil_lol: :evil_lol:

kamila-dog; napisał(a):
Tu tez wyladasz jakbys juz pila :eviltong:

Nie liczylam fotek ale chyba nie bylo jeszcze 23 :razz:

Ogolnie super zabawa byla z tego co widac,ja tez zycze mlodej parze wszystkiego naj naj :p

Hahahaha akurat na tej fotce jeszcze jestem trzeźwa :D Z tego wynika że ładniej wyglądam jak jestem pijana :D:D

I to wszystkie fotki :eviltong: Reszta jest już taka... nie warta uwagi :eviltong:

Życzenia jeszcze nie przekazane, a to dlatego że... brat już się wyprowadził :multi: Wreszcie cała chata dla mnie!!!! :multi: :multi: Ariwedrczi braciszku, krzyż na drogę i wypad z chałupi!!! :evil_lol:

BBeta; napisał(a):
Ta fotka zdecydowanie najlepsza :eviltong: :cool3:

Hehehe ktoś docenił mój talent mimiczny :evil_lol:

Posted

Cerber; napisał(a):
hehehe ta fotka gdzie trzymasz ręce pod brodą jest naprawdę świetna, z reszta już Ci na gg to pisałam wczoraj... oooo a na pierwszych fotkach mój kośció :D:D:D:D: znaczy moja parafia :D:D:D:D:D:D fajnie mieliście, naprawde :) Pozdrowienia dla brata i jego zony...

Ja na tej fotce wyszłam jak jakiś przymuł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Hehe a przed kościołem to chyba nawet twój blok widziałam :eviltong: :eviltong: Żałuję że do ciebie wtedy nie poszłam, bym cie zabrała na wesele :p :p

Tina.Sara; napisał(a):
Ola, boskie foty :cool3: Dziwne,bo siedze obok biórka pana od infy i sie na ciebie gapił:cool3:

Spodobałam mu sie chociaż? :grin::grin:

haska_12; napisał(a):
Dziendobrywieczór :) Ale fajne foteczki :p:p:p

Jeszcze nie taki wieczór :eviltong: Dziemkujem :p :p :p

Posted

[quote name='Ola&Kora']
Pjię barszczyk :D

wrrr, co za spojrzenie!:cool3: :cool3: :cool3:

A to słooodkie, Agushka ma rację!:lol:

[quote name='Ola&Kora']Tu już nieźle podcięta chciałam sobie sama fotkę zrobić, ale zapomniałam lampę błyskową wyłączyć...

A tutaj już wyszłam w miarę normalnie :P

:megagrin: :happy1: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Hahaha, Olcia, ty to masz poczucie humoru!!!:-D :-D :-D Rewelacja!

Posted

Hejka!

Dziękujem wszystkim za komentarze :p :p :p :p

Niedawno wróciłam od Lui, było super :multi: Luizka jesteś naprawde świetna!!! :p

Jeśli chcecie to wstawię kilka fotencji z grudniowego, jeszcze przedświątecznego spacerku z Martą i Luizą :eviltong: A teraz obskoczę wasze galerie... mam nadzieję że zdążę zanim rodzice znowu każą mi wyłączyć "tą sektę" :roll:

Posted

[quote name='milena182'],,ta sekte"?moja mama uwaza ze dogo jest bardzo pozyteczne no i lubi poogladac zdjecia kory,cerbera,aresa i ostatnio malych szczorkow kary:cool3:
gdzie są zdjęcia małych szczurków Kary ? widziałam tylko jedno w galerii gryzoni!

Posted

Cześć dziewczynki!!!

Właśnie wróciłam od Gosi! Normalnie jeśli ten dzień nie był najlepszy w moim życiu to napewno zaliczał się do pierwszej dziesiątki :D:D Fotek nie robiłam zbyt dużo... bo mi sie nie chciało :P:P:P Może Gosiunia mi cosik prześle to wtedy wam pokażę więcej, bo mam tylko kilka fotek Kory i Prezia podczas zalotów :D:D

wiq; napisał(a):
ale fotki!:lol: zaje2biste!:lol: sie usmialam!:evil_lol::lol:

Dziemkujem :p

milena182; napisał(a):
,,ta sekte"?moja mama uwaza ze dogo jest bardzo pozyteczne no i lubi poogladac zdjecia kory,cerbera,aresa i ostatnio malych szczorkow kary:cool3:

No to masz fajną mamę ;) U mnie jak tylko słyszą nazwę "dogo" to już widze w ich wzroku to coś.... :/ Oni nigdy tego nie zrozumieją....

eria; napisał(a):
ale świetne te fotki !!!!!! Trzeba mieć dystans do siebie ćeby takie wstawić na forum :evil_lol:

Hahahahaha :D:D:D Do odważnych świat należy :D:D:D

Posted

Ola&Kora napisał(a):

No to masz fajną mamę ;) U mnie jak tylko słyszą nazwę "dogo" to już widze w ich wzroku to coś.... :/ Oni nigdy tego nie zrozumieją....

No to widze ze nie jestem sama, a myślałam ze to tylko u mnie taka dyskryminacja

Posted

eria; napisał(a):
gdzie są zdjęcia małych szczurków Kary ? widziałam tylko jedno w galerii gryzoni!

Ja widziałam już maluszki :loveu: Są słodkie :loveu: Jedne jaśniejsze, inne ciemniejsze :loveu: I jest ich aż 14 :eviltong:

Tina.Sara; napisał(a):
cześć Ola :loveu: tak tak daj foteczki, daj :cool3:

Dam dam , cierpliwości ;)

Agushka; napisał(a):
Hej Ola :) a Ty już wyprułaś do Gosi? to znaczy że na fotki możemy sobie poczekać:mad:

Cześć Agnieszko! :multi:
Już wróciłam od Gosi i zaraz coś wstawię :cool3:

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Hej gadułki...:eviltong:
Zarąbiste fotczki z wesela :) Matko jak ja bym poszła na wesele :roll: mogłas mnie wziaśc jako osobe towarzyszącą :)

Dziemkujem :p I trzeba było wcześniej powiedzieć to bym cie zabrała :cool3:
Zabawa była super :p Już niemoge doczekać się następnego wesela :evil_lol:

AśkaK; napisał(a):
No i wcięlo Olę!:lol: Ola, u Gosi jesteś? RÓBCIE FOTKI!!!:lol: :lol: :lol:

Hejcia Asiu :*:*:* Jestem już i fotek nie zrobiłam za dużo :eviltong: Wolałam się bawić aparatem Gosi, bo ma więcej opcji i jest po prostu lepszy! :P Nie to co moje pudło do zdjęć :P

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
No to widze ze nie jestem sama, a myślałam ze to tylko u mnie taka dyskryminacja

U mnie to już normalnie chcę mi wprowadzić godzinę policyjną :angryy: Nawet do Gosi pojechałam nielegalnie... :eviltong: Powiedziałam że ide na cały dzień do koleżanki... bo inaczej by mnie nie puścili tym bardziej samej... :angryy: Nie rozumiem dlaczego oni mi nie ufają... :-( Przecież za chwilke bede miała osiemnastkę a oni nadal traktują mnie tak, jakbym sama nie umiała zawiązać sobie sznurowadła... :-(