Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Agushka; napisał(a):Mnie to już nawet nikt nie zauważa :eviltong::eviltong: Kochana moja, już cię zauważyłam :*:*:*:*:* Quote
Dobcia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja to nikt???:diabloti: Wpadam na dogo i co pierwsze robie? :cool3:Ole odwiedzam, i jak to nikt nie pamięta, jak wszyscy pamiętają!?:mad: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dobcia; napisał(a):Ja to nikt???:diabloti: Wpadam na dogo i co pierwsze robie? :cool3:Ole odwiedzam, i jak to nikt nie pamięta, jak wszyscy pamiętają!?:mad: Łiiiii jeszcze jedna osoba!!! :multi: :multi: :multi: Kocham was :*:*:* W nagrode bedą dzisiaj foteczki :D Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ano własnie, foteczki to obiecywałaś już wczoraj :) I jeszcze śpiewanko.. nie zapomniałam :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Agushka; napisał(a):Ano własnie, foteczki to obiecywałaś już wczoraj :) I jeszcze śpiewanko.. nie zapomniałam :eviltong: A fotki mają być z wesela czy spacerku? :p :p :p Śpiewanko nie wiem kiedy będzie... miało być dzisiaj ale nie widziałam się z tym chłopakiem... na pewno je kiedyś dostane to wam pokaże ;) Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ola ja bym bardzo chciała zobaczyć te z wesela, ze spacerku tez oczywiście ale bardzo jestem ciekawa, jak wyglądałaś :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jejku ale mnie dawno nie było :(:(:( ja tez chce foteczki z weselicha :D Quote
Tina.Sara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Olka wszystkie foty jakie masz daj :cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dobrze, najpierw dam foteczki ze ślubu i wesela ;) Poczekajcie chwilke :D Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ja też już lece :eviltong: :eviltong: :eviltong: Foteczki bedą po serialu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jessooo a te znowu z jakimiś serialami... :mad: Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No i gdzie te foty? :diabloti: Ja juz od 2 dni czekam :placz: :placz: :placz: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Spokojnie, cioteczki, fotki już są prawie wszystkie w fotosiku :p Jest ich aż 23 :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ola&Kora napisał(a):Spokojnie, cioteczki, fotki już są prawie wszystkie w fotosiku :p Jest ich aż 23 :cool3: :cool3: :cool3: Wow,super :multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ekhm, nie to zebym marudzila, ale GDZIE TE FOTKI???:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No nie mow ze one tyle czasu sie wgrywaja do fotosika? :mad: Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ola ta chwila cos dlugo trwa:eviltong: P.S. baner i avek tylko tymczasowy w weekend zrobie cos pozadnegp:roll: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Oto dłuuugo czekiwane foteczki :eviltong: Scena zakładania obrączek... najpierw mój brat... Potem jego żona... Teraz Komunia Święta.... I ja :D:D A to moja genialana ciocia :D:D Głos ma donośniejszy od klaksonu straży pożarnej!!! Niestety fotka kiepskiej jakości :/ Para młoda I znowu ja :P Pierwszy taniec.... Tu jestem z kuzynką Pjię barszczyk :D Taniec :P:P I powrót :P Taniec z panem młodym :D Krojenie torta Już lekko podpita... :P Otrzęsiny Tu już nieźle podcięta chciałam sobie sama fotkę zrobić, ale zapomniałam lampę błyskową wyłączyć... A tutaj już wyszłam w miarę normalnie :P Znowu taniec :P To ten down w czerwonym mną tak ciskał po całej sali :angryy: Teraz akurat moją mamę męczył :P No i ja już kompletnie zaspana i zapijaczona nawet nie wiedziałam że ktoś mi zdjęcie robi :P:P:P No i na koniec.... ja kompletnie zamulona... ale to zdjęcie musiało pozostać duże żeby wszyscy zobaczyli moją twarz... :P:P:P:P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f40045e366fdbd3c.html Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no wrescie fotki, ale warto bylo czekac:multi: Ola fotki super, mam pytanie ile wyilas:eviltong:??? Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Już lekko podpita... :P Ola ja powiem coś bardzo niepedagogicznego teraz... strasznie słodko wyglądasz jak jesteś lekko podpita :) A przy okazji wszystkiego dobrego dla Twojego Brata i jego Żonki :) Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Tu tez wyladasz jakbys juz pila :eviltong: Nie liczylam fotek ale chyba nie bylo jeszcze 23 :razz: Ogolnie super zabawa byla z tego co widac,ja tez zycze mlodej parze wszystkiego naj naj :p Quote
BBeta Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Ola&Kora'] Ta fotka zdecydowanie najlepsza :eviltong: :cool3: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hehehe ta fotka gdzie trzymasz ręce pod brodą jest naprawdę świetna, z reszta już Ci na gg to pisałam wczoraj... oooo a na pierwszych fotkach mój kośció :D:D:D:D: znaczy moja parafia :D:D:D:D:D:D fajnie mieliście, naprawde :) Pozdrowienia dla brata i jego zony... Quote
Recommended Posts