Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia; napisał(a):
Ja to nikt???:diabloti:
Wpadam na dogo i co pierwsze robie? :cool3:Ole odwiedzam, i jak to nikt nie pamięta, jak wszyscy pamiętają!?:mad:

Łiiiii jeszcze jedna osoba!!! :multi: :multi: :multi: Kocham was :*:*:*
W nagrode bedą dzisiaj foteczki :D

Posted

Agushka; napisał(a):
Ano własnie, foteczki to obiecywałaś już wczoraj :) I jeszcze śpiewanko.. nie zapomniałam :eviltong:

A fotki mają być z wesela czy spacerku? :p :p :p Śpiewanko nie wiem kiedy będzie... miało być dzisiaj ale nie widziałam się z tym chłopakiem... na pewno je kiedyś dostane to wam pokaże ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Spokojnie, cioteczki, fotki już są prawie wszystkie w fotosiku :p Jest ich aż 23 :cool3: :cool3: :cool3:

Wow,super :multi: :multi: :multi:

Posted

Oto dłuuugo czekiwane foteczki :eviltong:

Scena zakładania obrączek... najpierw mój brat...

Potem jego żona...

Teraz Komunia Święta....

I ja :D:D

A to moja genialana ciocia :D:D Głos ma donośniejszy od klaksonu straży pożarnej!!! Niestety fotka kiepskiej jakości :/

Para młoda

I znowu ja :P

Pierwszy taniec....

Tu jestem z kuzynką

Pjię barszczyk :D

Taniec :P:P

I powrót :P

Taniec z panem młodym :D

Krojenie torta

Już lekko podpita... :P

Otrzęsiny

Tu już nieźle podcięta chciałam sobie sama fotkę zrobić, ale zapomniałam lampę błyskową wyłączyć...

A tutaj już wyszłam w miarę normalnie :P

Znowu taniec :P

To ten down w czerwonym mną tak ciskał po całej sali :angryy: Teraz akurat moją mamę męczył :P

No i ja już kompletnie zaspana i zapijaczona nawet nie wiedziałam że ktoś mi zdjęcie robi :P:P:P

No i na koniec.... ja kompletnie zamulona... ale to zdjęcie musiało pozostać duże żeby wszyscy zobaczyli moją twarz... :P:P:P:P

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f40045e366fdbd3c.html

Posted

Już lekko podpita... :P

Ola ja powiem coś bardzo niepedagogicznego teraz... strasznie słodko wyglądasz jak jesteś lekko podpita :) A przy okazji wszystkiego dobrego dla Twojego Brata i jego Żonki :)

Posted

Tu tez wyladasz jakbys juz pila :eviltong:

Nie liczylam fotek ale chyba nie bylo jeszcze 23 :razz:

Ogolnie super zabawa byla z tego co widac,ja tez zycze mlodej parze wszystkiego naj naj :p

Posted

hehehe ta fotka gdzie trzymasz ręce pod brodą jest naprawdę świetna, z reszta już Ci na gg to pisałam wczoraj... oooo a na pierwszych fotkach mój kośció :D:D:D:D: znaczy moja parafia :D:D:D:D:D:D fajnie mieliście, naprawde :) Pozdrowienia dla brata i jego zony...