Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witojcie!!! :eviltong:

Wrr.... klasówka z chemii.... :angryy: Przez moją głupote i nieuwage straciłam 8 punktów :angryy: Znów jestem wściekła na siebie... a uczyłam się i to dużo.... No ale mówi sie trudno, czasu już nie cofnę... najwyżej bede miała 3 z chemii na półrocze...

AśkaK; napisał(a):
Wieczorne całuski w brązowy nosek Koruni i...yyy...i...mizianko dla Oli!:loveu: ;) A może na odwrót..?:ices_bla: :lol:
Nic nie czytałam, nic nie oglądałam, zmykam spać i zaległości nadrabiać będę jutro!:lol: Papapa!:sleep2:

Oł jeee!!!!! Nareszcie wróciłaś :multi:
Eeeee..... ja nie mam brązowego noska, jeśli powinno być na odwrót!!!! :evil_lol: :evil_lol: Oj nadrabiaj, nadrabiaj, chociaż dużo się u mnie przez święta nie działo :eviltong: :eviltong:

kamila-dog; napisał(a):
Ola-dalabys jakies fotki z wesela :diabloti:

Hahahaha, chcecie zobaczyć moje harce weselne? :cool3: :cool3:

Tina.Sara; napisał(a):
Cześć Ola :loveu:

Popieram Kamile, daj jakieś fotki z wesela :diabloti: DAWAJ! I SILENT NIGHT TEŻ!!!!!!

Hahaha ale entuzjazm... :eviltong: Zastanowie się.... :eviltong:

Samturia; napisał(a):
Dzieńdobry

Dzieńdoberek :p

APSA; napisał(a):
Jaka minka :) Jak prosiaczek :evil_lol:

Uwaga, nowy zwierz do kolekcji :eviltong: Odkrywacie w Korze coraz więcej zwierząt :evil_lol: A może ona to jest jakiś nieudany eksperyment i uciekła z laboratorium i zamieszkała u mnie w domu...? :eviltong: I jest mieszanką kilku gatunków zwierząt :eviltong:

Posted

milena182; napisał(a):

no troche ten róż:loveu:

Hahaha gdzie ty w niej róz widzisz?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toż to ciemna czekoladka jest :p A może te no... świnki wietnamskie są czekoladowe? :eviltong: :eviltong: :eviltong: To by do Kory pasowało :eviltong:

[quote name='mamabazyla']łiiiiiiiiiiiii prosiaczek w ćwiekowanej obroży :diabloti:

Haha wszyscy baliby sie takiego świniaczka i nie trafiłaby do nikogo na stół jako szynka :evil_lol:

BBeta; napisał(a):
Ja też popieram, wstaw jakies fotki z wesela :evil_lol: Pochwal się :diabloti:

No dobrze.... mam już trzy prośby o fotki z wesela... troche mało :eviltong: Zobaczymy czy ktoś jeszcze bedzie chciał :cool3:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Myśl szybciej! :mad::cool3:

Hehehe jak na razie tylko trzy osoby zgłosiły chęć zobaczenia fotek z wesela :eviltong:

A jak ktoś mi powie, jak wstawiać filmiki to bedzieciemoże mieli dzisiaj co oglądać :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe jak na razie tylko trzy osoby zgłosiły chęć zobaczenia fotek z wesela :eviltong:

A jak ktoś mi powie, jak wstawiać filmiki to bedzieciemoże mieli dzisiaj co oglądać :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

ja ci powiem jak wrócisz:diabloti:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hahaha gdzie ty w niej róz widzisz?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toż to ciemna czekoladka jest :p A może te no... świnki wietnamskie są czekoladowe? :eviltong: :eviltong: :eviltong:
no nos jest różowy a co ogon:cool3::lol:

Posted

Ja też chcę zobaczyć weselne harce!!!:multi: :lol:

Nadrobiłam wszyściutko, oj Olu, kochana z Ciebie pańcia że z Korcią w sylwka zostałaś.:loveu: Ale tak męczyć biedną sunię przy tych zdjęciach...:shake: :evil_lol: Ona ma tu taką apatyczną minkę, wzrok zamglony, jakby chciała odciąć się od zewnętrznego świata i jakoś przetrwać te okropne chwile gdy pańcia ją męczy.:evil_lol:

Tak więc już nie wiem co o Tobie Olu myśleć, czyś Ty dobra czyś Ty zła :evil_lol: ;) :lol: , dwie osobowości masz czy co...:shake: ;) :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
ja ci powiem jak wrócisz:diabloti:

Wróciłam Czekam na instrukcje :cool3:

APSA; napisał(a):
Zrób jej badania genetyczne, to może coś wyjdzie... Np. że jest z innej planety :evil_lol:
A ja poproszę o więcej fot KORY :p

Hahaha dobry pomysł :D:D Ja strzelam że ona z Wenus jest :eviltong:

milena182; napisał(a):

no nos jest różowy a co ogon:cool3::lol:

Z tego co wiem, to ogonek jej z jednej strony jest brązowy a z drugiej biały :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

dobrrryyyy...wsumie noc dobry juz...przyszlam looknac troszke zaleglosci nadrobic i lece dalej....podziwiam was ze wy zawsze macie czas na czasem takie dlugie rozmowy tutaj....

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Nawet nie wiesz jak bardzo :diabloti: No nie daj sie tak prosic :cool3:

Hmmmm.... jeszcze się zastanowię.... :eviltong:

wiq; napisał(a):
uścisk nożny...:lol::lol::lol:

Hahaha no cio? :D:D

AśkaK; napisał(a):
Ja też chcę zobaczyć weselne harce!!!:multi: :lol:

Nadrobiłam wszyściutko, oj Olu, kochana z Ciebie pańcia że z Korcią w sylwka zostałaś.:loveu: Ale tak męczyć biedną sunię przy tych zdjęciach...:shake: :evil_lol: Ona ma tu taką apatyczną minkę, wzrok zamglony, jakby chciała odciąć się od zewnętrznego świata i jakoś przetrwać te okropne chwile gdy pańcia ją męczy.:evil_lol:

Tak więc już nie wiem co o Tobie Olu myśleć, czyś Ty dobra czyś Ty zła :evil_lol: ;) :lol: , dwie osobowości masz czy co...:shake: ;) :evil_lol:

Haha bo wiesz.... te fotki były robione po zakończeniu szkoły, jak sie rozpoczynała przerwa świąteczna, więc musiałam na kimś wyładować moją energię :diabloti:
A z tym sylwkiem... to w sumie nie było aż tak tragicznie :p Kora nie dała mi sie nudzić :eviltong:

[quote name='BBeta']CHCEMY !! Ładnie prosimy :diabloti:

Agushka; napisał(a):
To ja tez pięknie poproszę o weselne fotki :lol::lol:

No dbora już dobra... pokaże je :D Ale już nie dzisiaj... nie chce mi się :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hmmmm.... jeszcze się zastanowię.... :eviltong:

No dbora już dobra... pokaże je :D Ale już nie dzisiaj... nie chce mi się :eviltong:

Jak nie dzisiaj? :crazyeye: Jak ci sie nie chce? :mad: :mad: :mad:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
dobrrryyyy...wsumie noc dobry juz...przyszlam looknac troszke zaleglosci nadrobic i lece dalej....podziwiam was ze wy zawsze macie czas na czasem takie dlugie rozmowy tutaj....

Fajnie że znalazłaś czas i dla mnie :* Ja to zbytnio czasu nie mam :eviltong: Tylko tak jakoś rozmowa sama sie kręci :p

Posted

Buuu.... nikt o nas nie pamięta.... :-(

kamila-dog; napisał(a):
Jak nie dzisiaj? :crazyeye: Jak ci sie nie chce? :mad: :mad: :mad:

Hehehe foteczki bedą dzisiaj na pewno :eviltong: Zaraz zacznę je zmniejszać i dawać na fotosika ;)

Posted

Cerber; napisał(a):
Czesc Olus, dlaczego nikt o Tobie nie pamieta????

Jeeee jedna osoba mnie odwiedziła :multi: :multi: :multi: :*:*:*

Tylko ty o mnie pamiętasz :*:*:*:*

Posted

Agushka; napisał(a):
Ola no jak nikt nie pamięta.. Tylko że ja dziś od rana biegam po mieście jak kot z pęcherzem, zalatana jestem jak nigdy..

Ooooo druga pamięta!!! :multi: :multi: :multi: Dziemkujem :*:*:*:*:*