Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):Gosia nie ściemnia:diabloti: To ty sie nie chcesz przyznać:diabloti: Później po tych chrupkach miałam sranko:cool3: Tina też:cool3: Zmieniliśmy na Pedigree:diabloti: a było Chapie czy jak to sie tam pisze:cool3: No już sie przyznałam no :eviltong: Za to Gosia nie może się nawet do garka dostać bo z jednej strony 3 psy, a z drugiej 6 kotów hehehehehe :diabloti: I kto ma lepiej??? :diabloti: :diabloti: :diabloti: A co do chrupków.... to Kora raczej nie wybrzydza, ale te chrupki to jest raczej taki smakołyk od czasu do czasu, bo ona jednak nie za bardzo może jeść takie stałe pokarmy.... :-( Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Agushka napisał(a):Oluś kochana a Ty nam jeszcze kiedyś obiecałaś pokazać jak pięknie śpiewałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: popieram:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Agushka; napisał(a):Oluś kochana a Ty nam jeszcze kiedyś obiecałaś pokazać jak pięknie śpiewałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Tina.Sara']popieram:diabloti: No prosze nie zapomniały baby jedne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie martwcie się, najprawdopodobmniej bede moje solo miała w czwartek :D:D:D MIałam mieć już dzisiaj ale kumpel; zapomniał pyty :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc czekajcie cierpliwie :D Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):No prosze nie zapomniały baby jedne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie martwcie się, najprawdopodobmniej bede moje solo miała w czwartek :D:D:D MIałam mieć już dzisiaj ale kumpel; zapomniał pyty :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc czekajcie cierpliwie :D płyty? to ile ty tego śpiewałaś?:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):płyty? to ile ty tego śpiewałaś?:diabloti: Hmmm... może z 1 minute :eviltong: Ale kumpel nie ma mi jak tego inaczej dostarczyć :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):Hmmm... może z 1 minute :eviltong: Ale kumpel nie ma mi jak tego inaczej dostarczyć :eviltong: :eviltong: jasne:cool3: jak ci sie nie spodoba to nam nie dasz:mad: Quote
Agushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj Ola może być i z płyty oby było :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):jasne:cool3: jak ci sie nie spodoba to nam nie dasz:mad: Ej, no przecież obiecałam że dam to dam ;) Ja dotrzymuję słowa :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 I zmienisz zdanie w ostatniej chwili :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Agushka; napisał(a):Oj Ola może być i z płyty oby było :evil_lol::evil_lol: No prosze, jaka chętna żeby posłyuchać mojego wycia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A gwarantuję, że jak mnie usłyszycie to już nie wrócicie więcej do galerii :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):I zmienisz zdanie w ostatniej chwili :diabloti: Kurcze, nie drażnij mnie bo naprawde nie dam :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 HEJKA Olus :* super foteczki:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):no dobra dobra No ja myśle :eviltong: :eviltong: :eviltong: Marta_Ares; napisał(a):HEJKA Olus :* super foteczki:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Ano są foteczki :eviltong: A jeszcze żadnej nie dałam z naszego spacerku :eviltong: :eviltong: Quote
Carolcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Marta_Ares napisał(a):HEJKA Olus :* super foteczki:multi: :loveu: :loveu: :loveu: anooo ,śliczne foteczka:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Carolcia; napisał(a):anooo ,śliczne foteczka:loveu: :loveu: Dziemkujem :p Kurka wodna, właśnie przejrzałam foteczki z wesela.... :eviltong: O ile na pierwszych fotkach jeszcze wyglądam ładnie, to już po jakimś czasie (czytaj po wypiciu coraz większej ilości kieliszków :eviltong: ) zaczełam wyglądać jak monstrum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ona jest kochana ...... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 haska_12; napisał(a): Ona jest kochana ...... :loveu: :loveu: :loveu: Ona nie jest kochana, ale wymęczona :diabloti: Wiem, jestem okrutna :diabloti: Ale mimo wszystko kocham mojego bydlaczka, chociaż dzisiaj już zdążyła mi się shaftować w przedpokoju... :roll: Quote
Carolcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):Kurka wodna, właśnie przejrzałam foteczki z wesela.... :eviltong: O ile na pierwszych fotkach jeszcze wyglądam ładnie, to już po jakimś czasie (czytaj po wypiciu coraz większej ilości kieliszków :eviltong: ) zaczełam wyglądać jak monstrum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak to już jest...:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Carolcia; napisał(a):tak to już jest...:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Hehehe już nigdy się nie upiję, to nigdy węcej nie bede tak wyglądać :D:D:D:D Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dobra, pora na dobranoc bo już księżyc świeci.... Słodkich senków, kochani moi :*:*:* Jeżeli zapomniałam dzisiaj jeszcze jakąś galerię odwiedzić to bardzo przepraszam...do piątku powinnam wszystkich odiwedzić ;) Quote
AśkaK Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wieczorne całuski w brązowy nosek Koruni i...yyy...i...mizianko dla Oli!:loveu: ;) :evil_lol: A może na odwrót..?:ices_bla: :evil_lol: :lol: Nic nie czytałam, nic nie oglądałam, zmykam spać i zaległości nadrabiać będę jutro!:lol: Papapa!:sleep2: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ola-dalabys jakies fotki z wesela :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Ola :loveu::loveu: Popieram Kamile, daj jakieś fotki z wesela :diabloti: DAWAJ! I SILENT NIGHT TEŻ!!!!!! Quote
Recommended Posts