Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Gosia nie ściemnia:diabloti: To ty sie nie chcesz przyznać:diabloti: Później po tych chrupkach miałam sranko:cool3: Tina też:cool3: Zmieniliśmy na Pedigree:diabloti: a było Chapie czy jak to sie tam pisze:cool3:

No już sie przyznałam no :eviltong: Za to Gosia nie może się nawet do garka dostać bo z jednej strony 3 psy, a z drugiej 6 kotów hehehehehe :diabloti:
I kto ma lepiej??? :diabloti: :diabloti: :diabloti:

A co do chrupków.... to Kora raczej nie wybrzydza, ale te chrupki to jest raczej taki smakołyk od czasu do czasu, bo ona jednak nie za bardzo może jeść takie stałe pokarmy.... :-(

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka; napisał(a):
Oluś kochana a Ty nam jeszcze kiedyś obiecałaś pokazać jak pięknie śpiewałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']popieram:diabloti:

No prosze nie zapomniały baby jedne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie martwcie się, najprawdopodobmniej bede moje solo miała w czwartek :D:D:D MIałam mieć już dzisiaj ale kumpel; zapomniał pyty :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc czekajcie cierpliwie :D

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No prosze nie zapomniały baby jedne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie martwcie się, najprawdopodobmniej bede moje solo miała w czwartek :D:D:D MIałam mieć już dzisiaj ale kumpel; zapomniał pyty :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc czekajcie cierpliwie :D

płyty? to ile ty tego śpiewałaś?:diabloti:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
płyty? to ile ty tego śpiewałaś?:diabloti:

Hmmm... może z 1 minute :eviltong: Ale kumpel nie ma mi jak tego inaczej dostarczyć :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hmmm... może z 1 minute :eviltong: Ale kumpel nie ma mi jak tego inaczej dostarczyć :eviltong: :eviltong:

jasne:cool3: jak ci sie nie spodoba to nam nie dasz:mad:

Posted

Agushka; napisał(a):
Oj Ola może być i z płyty oby było :evil_lol::evil_lol:

No prosze, jaka chętna żeby posłyuchać mojego wycia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A gwarantuję, że jak mnie usłyszycie to już nie wrócicie więcej do galerii :eviltong:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
no dobra dobra

No ja myśle :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Marta_Ares; napisał(a):
HEJKA Olus :*
super foteczki:multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Ano są foteczki :eviltong: A jeszcze żadnej nie dałam z naszego spacerku :eviltong: :eviltong:

Posted

Carolcia; napisał(a):
anooo ,śliczne foteczka:loveu: :loveu:

Dziemkujem :p

Kurka wodna, właśnie przejrzałam foteczki z wesela.... :eviltong: O ile na pierwszych fotkach jeszcze wyglądam ładnie, to już po jakimś czasie (czytaj po wypiciu coraz większej ilości kieliszków :eviltong: ) zaczełam wyglądać jak monstrum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haska_12; napisał(a):

Ona jest kochana ...... :loveu: :loveu: :loveu:

Ona nie jest kochana, ale wymęczona :diabloti: Wiem, jestem okrutna :diabloti:
Ale mimo wszystko kocham mojego bydlaczka, chociaż dzisiaj już zdążyła mi się shaftować w przedpokoju... :roll:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Kurka wodna, właśnie przejrzałam foteczki z wesela.... :eviltong: O ile na pierwszych fotkach jeszcze wyglądam ładnie, to już po jakimś czasie (czytaj po wypiciu coraz większej ilości kieliszków :eviltong: ) zaczełam wyglądać jak monstrum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak to już jest...:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dobra, pora na dobranoc bo już księżyc świeci....

Słodkich senków, kochani moi :*:*:*

Jeżeli zapomniałam dzisiaj jeszcze jakąś galerię odwiedzić to bardzo przepraszam...do piątku powinnam wszystkich odiwedzić ;)

Posted

Wieczorne całuski w brązowy nosek Koruni i...yyy...i...mizianko dla Oli!:loveu: ;) :evil_lol: A może na odwrót..?:ices_bla: :evil_lol: :lol:
Nic nie czytałam, nic nie oglądałam, zmykam spać i zaległości nadrabiać będę jutro!:lol: Papapa!:sleep2: