Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 BBeta; napisał(a):Witajcie w nowym roku :cool3: ;) No to ja też witam :multi: :multi: :multi: Zaraz wstawię forteczki..... Wiem wiem, pisze tak już od kilku dni, a foteczek ani widu ani słychu, ale jak to wcześniej Wiq dobrze określiła, miałam małą huśtawkę i najpierw miałam ochotę coś wstawić a za chwilę myślałam że wyrzucę tego kompa za okno :eviltong: No ale dzisiaj już jest gitesik mimo tych dwóch kos :p Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Obiecane foteczki :p Dopadłam ją, kiedy smacznie spała.... Spojrzała na mnie sennym wzrokiem.... Uniosła na chwilę łeb... Jeszcze niczego nie podejrzewała.... Nie miała pojęcia, co za chwilę miałam jej zrobić.... Położyła się znowu.... I wtedy zaatakowałam.... Chwyciłam ją w mój nogowy uścisk :diabloti: Kora nie miała jak uciec... Była na mojej łasce... A ja już dałam jej popalić :diabloti: Niestety podczas miętolenia i miziania nie mogłam robić fotek bo miałam zajęte ręce :grin: A to już po mizianiu.... :diabloti: Wymęczone do granic wytrzymałości psisko.... Obojętne już na wszystko.... Ta zabawa pozostawiła w niej trwały ślad na psychice.... Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :roflt::roflt:dobre, dobre :roflt::roflt: [quote name='Ola&Kora'] Boska :loveu::loveu::loveu: Ogólnie wszystkie fotki cudo :* Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hehe zawsze wiedzialam ze niepowinnas miec psa:evil_lol: a ja jeszcze dodam ze wczoraj ola wyzarla korze kolacje i biedny psiak glodny chodzil:lol: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 furciaczek napisał(a):a ja jeszcze dodam ze wczoraj ola wyzarla korze kolacje i biedny psiak glodny chodzil:lol: Olka, jak mogłaś! :mad: :mad: :mad: Jak to wyzarla Korze kolacje? :cool3: z miski? :roflt: Quote
milena182 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ola&Kora']Milenka czemu ne poszłaś do szkoły? Czyżbyś kaca leczyła? :cool3: Nie na az tyle sobie nie pozwolilam.po prostu za cienko sie ubralam i nie moglam zniesc bólu nerek,meczy mnie juz z półtora roku ale do lekarza sie nie wybieram Quote
Samturia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 widze że Kora też robi tak zwany prze ze mnie "efekt sztywnej łapy" :D:D:D Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a)::roflt:dobre, dobre :roflt::roflt: Boska :loveu::loveu: Ogólnie wszystkie fotki cudo :* Dziemkujem :p Myślałam że sie nie spodobają :eviltong: furciaczek; napisał(a):hehe zawsze wiedzialam ze niepowinnas miec psa:evil_lol: a ja jeszcze dodam ze wczoraj ola wyzarla korze kolacje i biedny psiak glodny chodzil:lol: Oż ty, jak mogłaś wydać moją tajemnicę!!!!!! :mad: :eviltong: :eviltong: Tina.Sara; napisał(a):Olka, jak mogłaś! :mad: :mad: :mad: Jak to wyzarla Korze kolacje? :cool3: z miski? :roflt: Ciiiiiiii..... nic nie powiem!!!! Gosia zmyśla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: milena182; napisał(a): Nie na az tyle sobie nie pozwolilam.po prostu za cienko sie ubralam i nie moglam zniesc bólu nerek,meczy mnie juz z półtora roku ale do lekarza sie nie wybieram Ojej, nie wiedziałam że masz jakieś problemy z nerkami.... No to masz nie za ciekawie.... :-( Powinnaś iść do lekarza.... Samturia; napisał(a):widze że Kora też robi tak zwany prze ze mnie "efekt sztywnej łapy" :D:D:D Hehehehehehe to była raczej jej obrona przede mną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj Olka nie stersuj sie... ja jadłam kiedyś... niewazne, nie powiem... :P Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):Oj Olka nie stersuj sie... ja jadłam kiedyś... niewazne, nie powiem... :P No powiedz :D:D:D Jak powiesz co zjadlas, to ja powiem, jak Korze wyjadam jedzonko :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja nic niezmyslam... mam dowody:cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ola&Kora']No powiedz :D:D:D Jak powiesz co zjadlas, to ja powiem, jak Korze wyjadam jedzonko :eviltong: :eviltong: idź tylko ciiiii... i tak wszyscy przeczytają:cool3: rodziców nie było w domciu więc poszłam na dwór. byłam strasznie głodna więc jadłam psie chrupki z Tiną na spółe:cool3: Sary jeszcze wtedy nie było. z jednej miski jadłyśmy:cool3: spróbowałam kiedyś puszki ale mi nie smakowała:angryy: Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czesc Olaaaaa :):):) co tam u Ciebie ciekawego??? bo u mnie to juz wiesz, ze mialam zarwanie nie zle, akcje jak nie wiem co :D a u Ciebie???? Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 furciaczek; napisał(a):ja nic niezmyslam... mam dowody:cool3: Taaaaaa???? :cool3: Jestem ciekawa jakie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nic na mnie nie masz!!!! :diabloti: Poza tym nie bede zeznawać bez adwokata :eviltong: Quote
Agushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej Ola :) Widzę, że Korę wymiziałaś doszczętnie. Ostatnia fotka przedstawia już pełną rezygnację :evil_lol::evil_lol: No to jak wyjadasz to jedzonko, jak? :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tina.Sara; napisał(a):idź tylko ciiiii... i tak wszyscy przeczytają:cool3: rodziców nie było w domciu więc poszłam na dwór. byłam strasznie głodna więc jadłam psie chrupki z Tiną na spółe:cool3: Sary jeszcze wtedy nie było. z jednej miski jadłyśmy:cool3: spróbowałam kiedyś puszki ale mi nie smakowała:angryy: Oj tam, ja też czasem smakuje co Kora ode mnie dostaje do jedzenia :eviltong: Ciasteczka lub sucha karma :eviltong: W końcu jeśli miałabym się tym otruć to w życiu nie dałabym tego psu.... No a z tym moim wyjadaniem... to Gosia ściemnia!!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):Taaaaaa???? :cool3: Jestem ciekawa jakie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nic na mnie nie masz!!!! :diabloti: Poza tym nie bede zeznawać bez adwokata :eviltong: mam w archiwum GG wszytko:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Cerber; napisał(a):Czesc Olaaaaa :):):) co tam u Ciebie ciekawego??? bo u mnie to juz wiesz, ze mialam zarwanie nie zle, akcje jak nie wiem co :D a u Ciebie???? No u mnie nic ciekawego się nie dzieje :eviltong: Prowadze spokojne i bezstresowe życie :D:D:D:D Agushka; napisał(a):Hej Ola :) Widzę, że Korę wymiziałaś doszczętnie. Ostatnia fotka przedstawia już pełną rezygnację :evil_lol::evil_lol: No to jak wyjadasz to jedzonko, jak? :evil_lol: Hehehe a jaki po takim mizianiu pies spokojny jest :D:D Przez dwie godziny to nie ma Kory :eviltong: Gosia!!!!! Teraz oni mi spokoju nie dadzą!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Jak znajdziesz te dowody to sie przyznam... ale jeśli nie... to pozostawię ich w nieświadomości do końca życia.... :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):Oj tam, ja też czasem smakuje co Kora ode mnie dostaje do jedzenia :eviltong: Ciasteczka lub sucha karma :eviltong: W końcu jeśli miałabym się tym otruć to w życiu nie dałabym tego psu.... No a z tym moim wyjadaniem... to Gosia ściemnia!!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Gosia nie ściemnia:diabloti: To ty sie nie chcesz przyznać:diabloti: Później po tych chrupkach miałam sranko:cool3: Tina też:cool3: Zmieniliśmy na Pedigree:diabloti: a było Chapie czy jak to sie tam pisze:cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 furciaczek; napisał(a):mam w archiwum GG wszytko:evil_lol: O kurcze.... no to jest dowód.... Gosia, jak mogłaś!!!! :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: No dobra, powiem wam, jak to jest.... po prostu gotuję Korze ryż, ewentualnie kaszę, jak nie ma ry żyżu... no i tak czasem sobie zjadam po troszku tego ryżu lub kaszy.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bo to takie smaczne jest :p Na rosołku z kurczaczka, leciuteńko doprawione.... nebo w gębie :p :p No to czasem musze sobie tak troszke podjeść :D:D Quote
Agushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a): Gosia!!!!! Teraz oni mi spokoju nie dadzą!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Jak znajdziesz te dowody to sie przyznam... ale jeśli nie... to pozostawię ich w nieświadomości do końca życia.... :diabloti: Oluś kochana a Ty nam jeszcze kiedyś obiecałaś pokazać jak pięknie śpiewałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts