Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta; napisał(a):
Witajcie w nowym roku :cool3: ;)

No to ja też witam :multi: :multi: :multi:

Zaraz wstawię forteczki.....

Wiem wiem, pisze tak już od kilku dni, a foteczek ani widu ani słychu, ale jak to wcześniej Wiq dobrze określiła, miałam małą huśtawkę i najpierw miałam ochotę coś wstawić a za chwilę myślałam że wyrzucę tego kompa za okno :eviltong: No ale dzisiaj już jest gitesik mimo tych dwóch kos :p

Posted

Obiecane foteczki :p

Dopadłam ją, kiedy smacznie spała....

Spojrzała na mnie sennym wzrokiem....

Uniosła na chwilę łeb...

Jeszcze niczego nie podejrzewała....

Nie miała pojęcia, co za chwilę miałam jej zrobić....

Położyła się znowu....

I wtedy zaatakowałam....

Chwyciłam ją w mój nogowy uścisk :diabloti:

Kora nie miała jak uciec...

Była na mojej łasce...

A ja już dałam jej popalić :diabloti: Niestety podczas miętolenia i miziania nie mogłam robić fotek bo miałam zajęte ręce :grin:

A to już po mizianiu.... :diabloti:

Wymęczone do granic wytrzymałości psisko....

Obojętne już na wszystko....

Ta zabawa pozostawiła w niej trwały ślad na psychice....

Posted

furciaczek napisał(a):
a ja jeszcze dodam ze wczoraj ola wyzarla korze kolacje i biedny psiak glodny chodzil:lol:

Olka, jak mogłaś! :mad: :mad: :mad: Jak to wyzarla Korze kolacje? :cool3: z miski? :roflt:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Milenka czemu ne poszłaś do szkoły? Czyżbyś kaca leczyła? :cool3:
Nie na az tyle sobie nie pozwolilam.po prostu za cienko sie ubralam i nie moglam zniesc bólu nerek,meczy mnie juz z półtora roku ale do lekarza sie nie wybieram

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
:roflt:dobre, dobre :roflt::roflt:
Boska :loveu::loveu: Ogólnie wszystkie fotki cudo :*

Dziemkujem :p Myślałam że sie nie spodobają :eviltong:

furciaczek; napisał(a):
hehe zawsze wiedzialam ze niepowinnas miec psa:evil_lol:

a ja jeszcze dodam ze wczoraj ola wyzarla korze kolacje i biedny psiak glodny chodzil:lol:

Oż ty, jak mogłaś wydać moją tajemnicę!!!!!! :mad: :eviltong: :eviltong:

Tina.Sara; napisał(a):
Olka, jak mogłaś! :mad: :mad: :mad: Jak to wyzarla Korze kolacje? :cool3: z miski? :roflt:

Ciiiiiiii..... nic nie powiem!!!! Gosia zmyśla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

milena182; napisał(a):

Nie na az tyle sobie nie pozwolilam.po prostu za cienko sie ubralam i nie moglam zniesc bólu nerek,meczy mnie juz z półtora roku ale do lekarza sie nie wybieram

Ojej, nie wiedziałam że masz jakieś problemy z nerkami.... No to masz nie za ciekawie.... :-( Powinnaś iść do lekarza....

Samturia; napisał(a):
widze że Kora też robi tak zwany prze ze mnie "efekt sztywnej łapy" :D:D:D

Hehehehehehe to była raczej jej obrona przede mną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Oj Olka nie stersuj sie... ja jadłam kiedyś... niewazne, nie powiem... :P

No powiedz :D:D:D Jak powiesz co zjadlas, to ja powiem, jak Korze wyjadam jedzonko :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']No powiedz :D:D:D Jak powiesz co zjadlas, to ja powiem, jak Korze wyjadam jedzonko :eviltong: :eviltong:

idź tylko ciiiii... i tak wszyscy przeczytają:cool3: rodziców nie było w domciu więc poszłam na dwór. byłam strasznie głodna więc jadłam psie chrupki z Tiną na spółe:cool3: Sary jeszcze wtedy nie było. z jednej miski jadłyśmy:cool3: spróbowałam kiedyś puszki ale mi nie smakowała:angryy:

Posted

furciaczek; napisał(a):
ja nic niezmyslam... mam dowody:cool3:

Taaaaaa???? :cool3: Jestem ciekawa jakie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nic na mnie nie masz!!!! :diabloti: Poza tym nie bede zeznawać bez adwokata :eviltong:

Posted

Hej Ola :) Widzę, że Korę wymiziałaś doszczętnie. Ostatnia fotka przedstawia już pełną rezygnację :evil_lol::evil_lol: No to jak wyjadasz to jedzonko, jak? :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
idź tylko ciiiii... i tak wszyscy przeczytają:cool3: rodziców nie było w domciu więc poszłam na dwór. byłam strasznie głodna więc jadłam psie chrupki z Tiną na spółe:cool3: Sary jeszcze wtedy nie było. z jednej miski jadłyśmy:cool3: spróbowałam kiedyś puszki ale mi nie smakowała:angryy:

Oj tam, ja też czasem smakuje co Kora ode mnie dostaje do jedzenia :eviltong: Ciasteczka lub sucha karma :eviltong: W końcu jeśli miałabym się tym otruć to w życiu nie dałabym tego psu....
No a z tym moim wyjadaniem... to Gosia ściemnia!!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Taaaaaa???? :cool3: Jestem ciekawa jakie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nic na mnie nie masz!!!! :diabloti: Poza tym nie bede zeznawać bez adwokata :eviltong:

mam w archiwum GG wszytko:evil_lol:

Posted

Cerber; napisał(a):
Czesc Olaaaaa :):):) co tam u Ciebie ciekawego??? bo u mnie to juz wiesz, ze mialam zarwanie nie zle, akcje jak nie wiem co :D a u Ciebie????

No u mnie nic ciekawego się nie dzieje :eviltong: Prowadze spokojne i bezstresowe życie :D:D:D:D

Agushka; napisał(a):
Hej Ola :) Widzę, że Korę wymiziałaś doszczętnie. Ostatnia fotka przedstawia już pełną rezygnację :evil_lol::evil_lol: No to jak wyjadasz to jedzonko, jak? :evil_lol:

Hehehe a jaki po takim mizianiu pies spokojny jest :D:D Przez dwie godziny to nie ma Kory :eviltong:
Gosia!!!!! Teraz oni mi spokoju nie dadzą!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Jak znajdziesz te dowody to sie przyznam... ale jeśli nie... to pozostawię ich w nieświadomości do końca życia.... :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Oj tam, ja też czasem smakuje co Kora ode mnie dostaje do jedzenia :eviltong: Ciasteczka lub sucha karma :eviltong: W końcu jeśli miałabym się tym otruć to w życiu nie dałabym tego psu....
No a z tym moim wyjadaniem... to Gosia ściemnia!!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Gosia nie ściemnia:diabloti: To ty sie nie chcesz przyznać:diabloti: Później po tych chrupkach miałam sranko:cool3: Tina też:cool3: Zmieniliśmy na Pedigree:diabloti: a było Chapie czy jak to sie tam pisze:cool3:

Posted

furciaczek; napisał(a):
mam w archiwum GG wszytko:evil_lol:

O kurcze.... no to jest dowód.... Gosia, jak mogłaś!!!! :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

No dobra, powiem wam, jak to jest.... po prostu gotuję Korze ryż, ewentualnie kaszę, jak nie ma ry żyżu... no i tak czasem sobie zjadam po troszku tego ryżu lub kaszy.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bo to takie smaczne jest :p Na rosołku z kurczaczka, leciuteńko doprawione.... nebo w gębie :p :p No to czasem musze sobie tak troszke podjeść :D:D

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Gosia!!!!! Teraz oni mi spokoju nie dadzą!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Jak znajdziesz te dowody to sie przyznam... ale jeśli nie... to pozostawię ich w nieświadomości do końca życia.... :diabloti:

Oluś kochana a Ty nam jeszcze kiedyś obiecałaś pokazać jak pięknie śpiewałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: