Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu znowu jakaś nie potrzebna i do niczego nie dążąca kłotnia. To jest sprawa miedzy Olą, a Luizą. One to sobie wyjaśnią między sobą, więc po co się wtrącać :shake:

Dobranoc :calus:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
Rozumiemy Cie :* Za to jutro będą u mnie fotki, wiec moze troszke sie pocieszysz i jutro u siebie coś wkleisz :) Dobranoc :sleep2: :buzi: :sleep2:

to co ja mam powiedzieć, przecież teraz wyszłam na tyrana... ale faktycznie, szkoda, ze Olek nie pisał tego u mnie, moze wtedy Ola by tak tego nie przeżywała, a że ja to przeżywałam jak przeżywałam to już najmniej ważne... najwazniesjze jest to, ze powiedziałam to co myślę i już...

Posted

Dzień dobry :p

Ehh.... wczoraj wieczorem.... nie wracajmy już do tego.....

Gosia, jak mogłaś mi to zrobić!!!!!! :eviltong: Lepiej porób więcej fotek Puzonikowi :cool3: :cool3: :cool3: I powiedz mi, jak już przyjadą do ciebie kotki ;)

Ja właśnie wróciłam od fryzjera :eviltong: Kobitka zrobiła zajedwabisyego koczka!!!!:loveu: :loveu: Jaka ja teraz piękna jestem :cool3: Ale jak siedziałam na krześle u tej babki, to myślałam że ją rozerwę!!! :diabloti: Tak cholera niedelikatna była że myślałam że mi wszystkie włosy powyrywa :eviltong: No ale cel uświęca środki i jestem bardzo zadowolona :loveu: I jeszcze ona tak mało kasy za wszystko wzieła - spoko babka z niej :p
Jeszcze troche się wygłupiłam w sklepie z kosmetykami i tego typu pierdołkami, bo ja się prawie nigdy nie malowałam tak na poważnie :eviltong:
No ale kit z tym, już się nie mogę doczekać tego ślubu :p Bedzie zarąbiście!!! :multi:

Zaraz powstawiam kila foteczek, bo już dość długo nic nie dawałam a to w końcu galeria jest, czyż nie? :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Dzień dobry :p

Ehh.... wczoraj wieczorem.... nie wracajmy już do tego.....

Gosia, jak mogłaś mi to zrobić!!!!!! :eviltong: Lepiej porób więcej fotek Puzonikowi :cool3: :cool3: :cool3: I powiedz mi, jak już przyjadą do ciebie kotki ;)

Ja właśnie wróciłam od fryzjera :eviltong: Kobitka zrobiła zajedwabisyego koczka!!!!:loveu: :loveu: Jaka ja teraz piękna jestem :cool3: Ale jak siedziałam na krześle u tej babki, to myślałam że ją rozerwę!!! :diabloti: Tak cholera niedelikatna była że myślałam że mi wszystkie włosy powyrywa :eviltong: No ale cel uświęca środki i jestem bardzo zadowolona :loveu: I jeszcze ona tak mało kasy za wszystko wzieła - spoko babka z niej :p
Jeszcze troche się wygłupiłam w sklepie z kosmetykami i tego typu pierdołkami, bo ja się prawie nigdy nie malowałam tak na poważnie :eviltong:
No ale kit z tym, już się nie mogę doczekać tego ślubu :p Bedzie zarąbiście!!! :multi:

Zaraz powstawiam kila foteczek, bo już dość długo nic nie dawałam a to w końcu galeria jest, czyż nie? :eviltong:

Jakiego slubu? Ja chyba nie czytalam dokladnie calej galerii :oops:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Jakiego slubu? Ja chyba nie czytalam dokladnie calej galerii :oops:

Nie wiem jakiego ślubu na serio ale tak jak se z nią gadałam to miała się pobrać z.... a dobra nieważne bo mnie jeszcze pobije ;P

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Nie wiem jakiego ślubu na serio ale tak jak se z nią gadałam to miała się pobrać z.... a dobra nieważne bo mnie jeszcze pobije ;P

To ja juz nic nie kumam :crazyeye: :oops: Ty tak w zartach,co? :razz: :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='kamila-dog']To ja juz nic nie kumam :crazyeye: :oops: Ty tak w zartach,co? :razz: :cool3: :eviltong:

ona miała iść na jakiś ślub nawet nie pamietam czyj (skleroza):cool3: gadałam z nią na gg, wysłałam jej foto jakiegos pierścionka i sie spytałam czy za mnie wyjdzie. Powiedziała że tak:eviltong: więc miałyśmy problem z ustaleniem kto będzie mężem. Więc wcisnełam jeszcze KOGOŚ ale to facet. Ola sie kłóciła że ona "się z nim żeni" więc się spytałam: "żeni?? to on jest żoną??" a ona sie zaczeła śmiać. więc sie spytałam kiedy ślub a ona mi że o 19 dzisiaj. i że Ola jest mężem. dziwnie to wyszło :cool3: miałyśmy mały problem, bo panna młoda nie wiedziała o ślubie:evil_lol: JEZU OLKA JAK WRÓCI TO MNIE ZABIJE... ŻEGNAJ ŚWIECIE...:placz:

Posted

o Matko Karola to Ci wyszło naprawde... :D:D:D:D:D:D:

tak naprawdę Kamilko to Ola jest na ślubie swojego starszego, rodzonego brata, który odbywa się w mojej parafii... teraz Ola tańcuje na parkiecie pewnie z jakimś przystojniaczkiem i popija wódeczką :D:D:D:D a jutro poprawiny... :) i to wszystko :)

Posted

Cerber napisał(a):
o Matko Karola to Ci wyszło naprawde... :D:D:D:D:D:D:

tak naprawdę Kamilko to Ola jest na ślubie swojego starszego, rodzonego brata, który odbywa się w mojej parafii... teraz Ola tańcuje na parkiecie pewnie z jakimś przystojniaczkiem i popija wódeczką :D:D:D:D a jutro poprawiny... :) i to wszystko :)

Aaaaa,to teraz kumam :lol: Eh,lubie wesela :oops:

Posted

Cerber napisał(a):
hehehehe oj nie pijemy, nie pijemy bo nie lubiny... Olka to pewnie tam pod stołem skończy jak bedzie tak chlała :D:D:D:D:D:D:D

:turn-l::turn-l::roflt::roflt::cunao::drinka:

Posted

Witacie....

Ja właśnie się obudziłam :eviltong: Imprezka trwała od siódmej wieczorem do siódmej rano :cool3: :cool3: :cool3: Było fantastycznie :p Zliczyłam na parkiecie prawie każdego faceta :diabloti: Ale jeden to tak mną rzucał że myślałam że mnie zbije :angryy: Za to jeden prowadził tak zarąbiście żebym mogła z nim całą noc przrtańczyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Poza tym wypiłam conajmniej pół litra czystej :diabloti: i teraz kaca lecze :eviltong: Ktoś zna jakieś sprawdzone metody żeby się go pozbyć??? :evil_lol: Oprócz maślanki, bo nie mam :evil_lol: Ale pod sam koniec wesela, jak już przy siadaniu nie mogłam w krzesło trafić to już tylko piłam przy toastach pół kielicha :eviltong: :eviltong: :eviltong:

No i jeszcze jedno..... :-( Wygląda na to że sylwestra spędz samotnie.... :-( Nie mogę jechać na poprawiny, bo nie miałby kto z Korą zostać....:-( A ona sama zwariowałaby w tym całym huku....:-( :-( :-( Ja jej o to nie winię, w końcu biorąc psa liczyłam się z tym że bede musiała często rezygnować z pewnych przyjemności... ale i tak mi smutno... zapowiada się zarąbisty sylwek...:placz::placz::placz::placz: Pewmnie bede ryczeć jak bóbr, ale to już szczegół.... :-(