Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Marta_Ares napisał(a):Lui a czytalas doklandie galerie Kory przeciez Ola tam pisala ze zabierzemy Ciebie tez a Asia proponowala nawet ze po Ciebie wstapia.... a to przepraszam, zwracam honor w takim razie... nie doczytałam, ze mają po mnie wstąpić... Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 spoko:lol: Asia pytala sie gdzie mieszkasz to moze by po Ciebie wstapili czy jakos tak....:eviltong: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Marta_Ares napisał(a):spoko:lol: Asia pytala sie gdzie mieszkasz to moze by po Ciebie wstapili czy jakos tak....:eviltong: \ ahaaaaa ale wpadka... znowu...:oops: :oops: :oops: :oops: no ale nic, przynajmniej nie strzeliłam żadnego focha i ejstem przyjecielsko do każdego nastawiona :) cieszy mnie to :):):):):) przepraszam jeszcze raz za woadke... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hey gaduły... a wy sie ciagle na spotkania umawiacie.... :P Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzien doberek :multi: Co tam dzis u was slychac? Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Olu, dzien dobry! Wracaj do nas, bo pusto tutaj bez Ciebie... :( Quote
furciaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 olus a gdziety sie podziewasz?? matko taka zalatana jestem ze niemam czasu wpasc do wszytkich galerii:shake: pamietaj ze my sie dzisiaj widzimy:cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 heeeej Olencjaaaa:) jak tam Korencjaaa??moze jakas fotencja nowencjaaa??? Quote
Tina.Sara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Oli sie nie chce włazić na dogo :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Ola, ale.... gdzie jesteście?? :) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a Ola ma lenia, jest właśnie u mnie - była ze mną w mieście po kiecke na studniówkę, a poteem byłyśmy u weta z cerberem :) Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No tak... Praca uszlachetnia, a lenistwo uszczęśliwia :diabloti: Wiem coś na ten temat :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dzieńdobrywieczorek wszystkim :p wróciłam.... :eviltong: Chociaż miałam jeszcze dzisiaj nie wchodzić, ale no cóż... żadnego ciekawego filmu w tv dzisiaj nie ma :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dzięki że o mnie pamiętaliście :*:*:*:*:* Jutro czeka mnie wczesna pobudka, bo przyjeżdża rano Gosia.... ale może czasem przypadkowo zaśpię.... :eviltong: Jako rekompensatę za moją nieobecność za chwilkę dodam foteczki Kory :cool3: Cieszycie się? :eviltong: Wiem że nie :eviltong: Już pewnie myślicie "o ta głupia Olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 " o ta glupia olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/" jaaaki dool..weeezzz....idz juz sobie z tad!!! Zartuje ciesze sie ze w koncu jestes i czekam z niecierpliwoscia na fotencje:)to moj ostatni dzien na dogo pzred sylwkiem wiec hoooortem proszszszsze:) Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 "Cieszycie się? :eviltong: Wiem że nie :eviltong: Już pewnie myślicie "o ta głupia Olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/" :eviltong: :eviltong: :eviltong:" Nie przesadzasz ? :mad: :mad: :mad: Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no to jak juz Ola wróciła to może by jakies foty tu wrzuciła:diabloti: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czyli jutro beda fotki ze spotkania z Gosia? :cool3: A Gosia sama z chomiczkiem przyjezdza? Quote
Ola&Kora Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Hmmmm... zaraz zobaczymy co mam na składzie... :eviltong: Mój naćpany maluszek :loveu: A to moja pościel :loveu: I kawałek Kory :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 kamila-dog; napisał(a):Czyli jutro beda fotki ze spotkania z Gosia? :cool3: A Gosia sama z chomiczkiem przyjezdza? Tak :p Gosia przyjeżdża tylko z chomiczkiem z tego co wiem... troszke szkoda, ale wiem co by się działo gdyby Furia z Korą zaczeły szaleć po domu Luizy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Sodoma i Gomora.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale swietna posciel:loveu: :loveu: :loveu: gadaj szybko gdzie ja kupilas:evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 taaaak Gosia jutro przyjedzie... ale fotek to raczej nie bedize bo ona przyjedzie bez Furii... chyba, ze tylko cerbera i Kory... bez Furii przyjedzie, bo w taksówce raczej psu nie pozwola siedziec, a musi taksówka przyjechac ze wzgadu na chomika... poza tym wolalabym bez Furii bo jakby zaczely szalec obie w moim mieszkaniu to nie byloby zbyt przyjemnie, a Cerberek chory ejst, więc jedna rzecz wyklucza drugą... nie dałoby rady z Furią... Ola ładny kolor poscieli, moja jest ciemniejsza... ale ten tygrys nadal ma nie ładną minę i nie zbyt mi sie podoba... generalnie o wiele bardziej wole tygrysy od słoni, ale ten tygrys mógłby być normalnie, a nie taki zły... Quote
Recommended Posts