Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Lui a czytalas doklandie galerie Kory przeciez Ola tam pisala ze zabierzemy Ciebie tez a Asia proponowala nawet ze po Ciebie wstapia....

a to przepraszam, zwracam honor w takim razie... nie doczytałam, ze mają po mnie wstąpić...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
spoko:lol: Asia pytala sie gdzie mieszkasz to moze by po Ciebie wstapili czy jakos tak....:eviltong:

\

ahaaaaa ale wpadka... znowu...:oops: :oops: :oops: :oops: no ale nic, przynajmniej nie strzeliłam żadnego focha i ejstem przyjecielsko do każdego nastawiona :) cieszy mnie to :):):):):) przepraszam jeszcze raz za woadke...

Posted

Dzieńdobrywieczorek wszystkim :p wróciłam.... :eviltong: Chociaż miałam jeszcze dzisiaj nie wchodzić, ale no cóż... żadnego ciekawego filmu w tv dzisiaj nie ma :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dzięki że o mnie pamiętaliście :*:*:*:*:*
Jutro czeka mnie wczesna pobudka, bo przyjeżdża rano Gosia.... ale może czasem przypadkowo zaśpię.... :eviltong:

Jako rekompensatę za moją nieobecność za chwilkę dodam foteczki Kory :cool3: Cieszycie się? :eviltong: Wiem że nie :eviltong: Już pewnie myślicie "o ta głupia Olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/" :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

" o ta glupia olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/"
jaaaki dool..weeezzz....idz juz sobie z tad!!!

Zartuje ciesze sie ze w koncu jestes i czekam z niecierpliwoscia na fotencje:)to moj ostatni dzien na dogo pzred sylwkiem wiec hoooortem proszszszsze:)

Posted

"Cieszycie się? :eviltong: Wiem że nie :eviltong: Już pewnie myślicie "o ta głupia Olka znowu wróciła i trzeba bedzie do niej zaglądać i oglądać tego jej wstrętnego kundla :/" :eviltong: :eviltong: :eviltong:"

Nie przesadzasz ? :mad: :mad: :mad:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Czyli jutro beda fotki ze spotkania z Gosia? :cool3: A Gosia sama z chomiczkiem przyjezdza?

Tak :p Gosia przyjeżdża tylko z chomiczkiem z tego co wiem... troszke szkoda, ale wiem co by się działo gdyby Furia z Korą zaczeły szaleć po domu Luizy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Sodoma i Gomora.... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

taaaak Gosia jutro przyjedzie... ale fotek to raczej nie bedize bo ona przyjedzie bez Furii... chyba, ze tylko cerbera i Kory... bez Furii przyjedzie, bo w taksówce raczej psu nie pozwola siedziec, a musi taksówka przyjechac ze wzgadu na chomika... poza tym wolalabym bez Furii bo jakby zaczely szalec obie w moim mieszkaniu to nie byloby zbyt przyjemnie, a Cerberek chory ejst, więc jedna rzecz wyklucza drugą... nie dałoby rady z Furią...

Ola ładny kolor poscieli, moja jest ciemniejsza... ale ten tygrys nadal ma nie ładną minę i nie zbyt mi sie podoba... generalnie o wiele bardziej wole tygrysy od słoni, ale ten tygrys mógłby być normalnie, a nie taki zły...